Zkušenosti z ulice

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod jeikob » ned 08. dub, 2007 21:08

tihle psychopati a fanatici co říct na to. Je to pech na ně narazit.Asi je dobré k tomu Bu přidat ten běh. Ale přijde mi že se nejvíc řeší situace spíš extremnějšího rázu či ,který se vám přihodej spíš v mladším veku.
Mne by třeba zajímalo jak by jste řešili takový ty agresivní nasraný lidi typu macek,tedy začnou do vás ,strkat,mávat pestičkama,řidič,opilec na zastávce,agresivní taxikář. Proste situace kdy nejde o životani važnejší zranění spíš o dustojnost či nanejvýš monokl
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » ned 08. dub, 2007 21:18

jeikob: kámošovi se stalo, když šel jednou večer domů v makáčích a bomberu ( není nácek ), že ho chytil nějakej lehce nalitej slovák, nejspíš dělník ze stavby a začal do něj strkat a nadávat mu do nácků, kámoš mu řek ať do něj nestrká, a on ho chytil za budnu. dostal od kámoše hák a kácel se k zemi, podle mě skoro ideální řešení, jedna rána a klid, hned vypadnout a neřešit to nějak víc, ptže člověk neví co se tomu třeba i alkoholem posilněnýmu člověku honí hlavou, jestli si chce jen vybít blbou náladu a hrát si na mravokárce nebo ne, ale za sebe můžu říct že kdyby do mě někdo takovej strkal nebo tak tak bych mu asi taky natáh, to že je o deset patnáct let starší neznamená že si na mě bude léčit svoje mindráky
PS: mně je 18
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » ned 08. dub, 2007 21:35

Jasně to je evidentní situace.ožralý slovák ze stavby.Ale co třeba situace,alá macek .tím myslím nejaký nerudný agresivní človek ,já práve bych mel strach použít nejakou tvrdou techniku ,že bych se bál že tomu cloveku ublížím víc než je zdrávo a právně se to obratí proti mně.myslím že to jsou situace na ruzný páky a podobné techniky
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » úte 10. dub, 2007 8:43

Emanuele píše:Hele lidi myslite si ze normalni typek s nakou tou zkusenosti a nakym tym rokem treninku a tak ma sanci proti 3-4 ?Ja sem tedka zazil ze sme sli s pritelkyni po meste,ctyri typci tam stali a meli blbi keci ,tak sme se nejak pustili do takove dalkove slovni potycky ale mel sem s toho pekne blbej pocit jak jich tam bylo vic a zadny pimprlata...no nevim no..nakonec to nastesti zustalo pri slovech i kdyz me tedka hrize svedomi ze sem posera a mel sem strach ale proste kdyz jich bylo vic,nechavalo to ve me takovej pocit.

©anci máš vždycky :lol: . To je dost blbý scénář, který může našince potkat. V takové situaci je strach přirozený, to bych vůbec neřešil, všichni máme pud sebezáchovy. Lepší než se hádat na dálku je hodit nevšímáka, přejít na druhou stranu ulice, zapadnout na chvilku do nějaké kavárny apod. Jinak mně jednou pomohlo v boji proti třem(byli lehce pod parou), že jsem hned ze startu tomu nejagresivnějšímu hodil posmrkaný kapesník na obličej, než ho sundal už měl kamarád vystaráno :lol: a druzí dva se ke mně nemohli hned dostat, protože jsem záměrně vybral místo u sloupu veřejného osvětlení, přes který se na mě nemohli hned dostat, využil jsem ho jako štít :lol: . Zažil jsem takových příjemností více a pokaždé jsem po takové akci zažil třes celého těla a na chvilku jsem nebyl schopný přemýšlet, nejde ani tak o to jestli máš nebo nemáš strach, ale aby tě ten strach neparalizoval. Je pravda, že tahle akce byla pracovní, takže jsem do toho jít musel, normálně bych zdrhal jak jelen co do řiti je střelen :lol: :lol: :wink: .
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » úte 10. dub, 2007 10:00

jeikob píše:Jasně to je evidentní situace.ožralý slovák ze stavby.Ale co třeba situace,alá macek .tím myslím nejaký nerudný agresivní človek ,já práve bych mel strach použít nejakou tvrdou techniku ,že bych se bál že tomu cloveku ublížím víc než je zdrávo a právně se to obratí proti mně.myslím že to jsou situace na ruzný páky a podobné techniky

Kua co tym myslis - evidentni situace: ozraly Slovak ze stavby.
Napriklad ja som s kolegami na letnom feste "pacifikoval" v ramci vyhadzovky zopar "podgurazenych" Cechov, alebo Moravakov - to nestihli povedat :D

:D :P :D 8) - len sranda a male podpichnutie......
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Val » úte 10. dub, 2007 10:16

jeikob> Myslim, ze na strkace by mohlo funguvat taiji - tam se strka skoro porad. Plus k tomu duraz na stabilitu/rovnovahu. Asi to nebude tak snadne odstrcit mistra taiji :)
Val
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pm » úte 10. dub, 2007 10:26

jeikob píše:Jasně to je evidentní situace.ožralý slovák ze stavby.Ale co třeba situace,alá macek .tím myslím nejaký nerudný agresivní človek ,já práve bych mel strach použít nejakou tvrdou techniku ,že bych se bál že tomu cloveku ublížím víc než je zdrávo a právně se to obratí proti mně.myslím že to jsou situace na ruzný páky a podobné techniky

coee veee, mas proti me neco?! :twisted:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 10. dub, 2007 11:11

defendu: dekuju, budu si pamatovat, ze s realitou to nema co delat.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » úte 10. dub, 2007 12:17

Emanuele píše:nakonec to nastesti zustalo pri slovech i kdyz me tedka hrize svedomi ze sem posera a mel sem strach ale proste kdyz jich bylo vic,nechavalo to ve me takovej pocit.

Taky sem neco takovyho zazil,taky sem byl s holkou (s kamoskou),oni byli tri,pak jeden asi stokilovej do me zacal strkat,ja sem jen mu rek at me necha bejt a odesel.A pak hrozny vycitky a stud pred tou holkou ze sem nebyl schopnej nic udelat,pritom sem 5 let delal karate,a ted Thaibox a praktickou sebeobranu.ale zase si ted uvedomuju ze bych tim ohrozil tu moji kamosku.Kdyby ale smeroval nakej utok i na ni,tak to uz bych bojoval.
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fighter99 » úte 10. dub, 2007 12:17

Emanuele píše:nakonec to nastesti zustalo pri slovech i kdyz me tedka hrize svedomi ze sem posera a mel sem strach ale proste kdyz jich bylo vic,nechavalo to ve me takovej pocit.

Taky sem neco takovyho zazil,taky sem byl s holkou (s kamoskou),oni byli tri,pak jeden asi stokilovej do me zacal strkat,ja sem jen mu rek at me necha bejt a odesel.A pak hrozny vycitky a stud pred tou holkou ze sem nebyl schopnej nic udelat,pritom sem 5 let delal karate,a ted Thaibox a praktickou sebeobranu.ale zase si ted uvedomuju ze bych tim ohrozil tu moji kamosku.Kdyby ale smeroval nakej utok i na ni,tak to uz bych bojoval.
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 10. dub, 2007 12:28

Proč stud???Vyřešilo se to v klidu,tak co???Nebo jsi chtěl být před holkou "za hrdinu"???....rvěte se,když o něco jde...když není jiné cesty...ne kvůli kokotinám.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 10. dub, 2007 12:34

majkx píše: Je pravda, že tahle akce byla pracovní, takže jsem do toho jít musel, .

Tohle je občas na pos*ání,co?!...když prostě musíš,nemůžeš se tomu nijako vyhnout...i když to "smrdí".... :? ...já to mám ještě dobrý,já nejsem ve státní složce(i když jsem takovej dement,neplatí mi dost,aby to vyvážilo riziko,ale když nějakou práci dělám,tak to musí mít smysl,"ojebávat" něco mne neba...takže....) ale Ty,ty se tomu prostě vyhnout nemůžeš,že?!A stejně pak akorát posloucháš blbé řeči......už se Ti někdy stalo,že by Ti někdo poděkoval???Mně...za 6 let...JEDNA paní......a 2x Policajti.....toť vsjo.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » úte 10. dub, 2007 12:34

pm píše:

coee veee, mas proti me neco?! :twisted:

Já se omlouvám za slováka prostě ožralý dělnas jakékoliv národnosti a tím mackem byl myšlena situace alá facka Miroslava Macka.Prosto mne zajímá jak řešit banální konflikt pokud již nejde urovnat slovně a dotyčný zautočí ,ale nejde o ohrožení zdraví či života spíš jde o to aby človek nedostal nafackováno .ješte jednou slováky mám rád jezdil jsem tam na škole v přírodě a bojovali statečně behem snp :D
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » úte 10. dub, 2007 14:21

Jendis píše:
majkx píše: Je pravda, že tahle akce byla pracovní, takže jsem do toho jít musel, .

Tohle je občas na pos*ání,co?!...když prostě musíš,nemůžeš se tomu nijako vyhnout...i když to "smrdí".... :? ...já to mám ještě dobrý,já nejsem ve státní složce(i když jsem takovej dement,neplatí mi dost,aby to vyvážilo riziko,ale když nějakou práci dělám,tak to musí mít smysl,"ojebávat" něco mne neba...takže....) ale Ty,ty se tomu prostě vyhnout nemůžeš,že?!A stejně pak akorát posloucháš blbé řeči......už se Ti někdy stalo,že by Ti někdo poděkoval???Mně...za 6 let...JEDNA paní......a 2x Policajti.....toť vsjo.

:lol: :lol: :lol: za skoro už 10 let mi nepoděkoval ještě nikdo a abych řekl pravdu už bych o to ani nestál, bylo by mi to jedno, ale vyjebali se mnou vlastní mockrát to zase jóó :cry: :wink: :lol:.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fighter99 » stř 11. dub, 2007 13:02

Jendis píše:Proč stud???Vyřešilo se to v klidu,tak co???Nebo jsi chtěl být před holkou "za hrdinu"???....rvěte se,když o něco jde...když není jiné cesty...ne kvůli kokotinám.... :wink:

To jo mas pravdu :wink: ale me hlavne stvalo ze sem byl pred tou holkou za poseru,ale kvuli takovyhle kravine fakt zbytecny riskovat.Ale jak sem rikal,kdyby smerovaly naky utoky i na tu moji kamosku,tak ji bych branil. :wink:
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 11. dub, 2007 14:11

ne,nebyl jsi za poseru... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 11. dub, 2007 14:29

No zatím nikdo neprozradil jak by řešil bežnou pranici,strkanici žadný extrém,bitkaři. Prostě vyostřenou společenskou konfliktní situaci,kdy váš protivník je již rozhodnut vás inzultovat,ale neohrožuje vás na životě či zdraví :?:
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » stř 11. dub, 2007 15:07

jeikob píše:No zatím nikdo neprozradil jak by řešil bežnou pranici,strkanici žadný extrém,bitkaři. Prostě vyostřenou společenskou konfliktní situaci,kdy váš protivník je již rozhodnut vás inzultovat,ale neohrožuje vás na životě či zdraví :?:

asi by dostal pěstí, nebo lowkick, rychle mu prostě dát najevo ať si nezahrává a zklidní se, nebo že to bude mnohem horší, druhá možnost je zkusit si ho nechat naběhnout na nějakou páku, přeciu jen u strkanice se můžeš nechat chytit za rameno a nebud to tak tvrdý jako v bitce, takže ta možnost tu asi je, ale já osobně bych si na páky prostě moc nevěřil
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 11. dub, 2007 15:19

No pokud mne chce inzultovat tak mne ohrožuje na zdraví, ale vím co myslíš. Třeba uklidnit agresivního ožralýho kámoše? Tady si myslím že je na místě něco takového. Jakmile je vláčnej...přestat 8)

http://www.youtube.com/watch?v=GyFJj8XKgQY
http://www.youtube.com/watch?v=-y731wzTdsU
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » stř 11. dub, 2007 16:12

No těhle pranic sem pár zažil počínaje základkou,přes střední pak ruzný tahanice nekde večer na pařbe až po konflikt s opilcem.
A přiznám se že sem nikdy neměl odvahu napalit někomu uraken či tsuki.
A asi bych dotyčnýho sundal. Bál jsemjednak že toho človeka zraním víc než je zdrávo nebo víc rozhicuju a že už to bude rvačka na knoc out.
Tak jsem radši přistoupil na styl já tomu řikám základka. Bud sem prohrál,ale vetšinou to vyznělo do ztracena. V tomhle maji výhodu hromotluci :wink: nebo judisti či zapasníci.asi pokud ten človek nezačne se ohánet pestma tak bych asi zas použil stejnou taktiku
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...