Emanuele píše:Hele lidi myslite si ze normalni typek s nakou tou zkusenosti a nakym tym rokem treninku a tak ma sanci proti 3-4 ?Ja sem tedka zazil ze sme sli s pritelkyni po meste,ctyri typci tam stali a meli blbi keci ,tak sme se nejak pustili do takove dalkove slovni potycky ale mel sem s toho pekne blbej pocit jak jich tam bylo vic a zadny pimprlata...no nevim no..nakonec to nastesti zustalo pri slovech i kdyz me tedka hrize svedomi ze sem posera a mel sem strach ale proste kdyz jich bylo vic,nechavalo to ve me takovej pocit.
jeikob píše:Jasně to je evidentní situace.ožralý slovák ze stavby.Ale co třeba situace,alá macek .tím myslím nejaký nerudný agresivní človek ,já práve bych mel strach použít nejakou tvrdou techniku ,že bych se bál že tomu cloveku ublížím víc než je zdrávo a právně se to obratí proti mně.myslím že to jsou situace na ruzný páky a podobné techniky
jeikob píše:Jasně to je evidentní situace.ožralý slovák ze stavby.Ale co třeba situace,alá macek .tím myslím nejaký nerudný agresivní človek ,já práve bych mel strach použít nejakou tvrdou techniku ,že bych se bál že tomu cloveku ublížím víc než je zdrávo a právně se to obratí proti mně.myslím že to jsou situace na ruzný páky a podobné techniky
Emanuele píše:nakonec to nastesti zustalo pri slovech i kdyz me tedka hrize svedomi ze sem posera a mel sem strach ale proste kdyz jich bylo vic,nechavalo to ve me takovej pocit.
Emanuele píše:nakonec to nastesti zustalo pri slovech i kdyz me tedka hrize svedomi ze sem posera a mel sem strach ale proste kdyz jich bylo vic,nechavalo to ve me takovej pocit.
majkx píše: Je pravda, že tahle akce byla pracovní, takže jsem do toho jít musel, .
pm píše:jeikob píše:Jasně to je evidentní situace.ožralý slovák ze stavby.Ale co třeba situace,alá macek .tím myslím nejaký nerudný agresivní človek ,já práve bych mel strach použít nejakou tvrdou techniku ,že bych se bál že tomu cloveku ublížím víc než je zdrávo a právně se to obratí proti mně.myslím že to jsou situace na ruzný páky a podobné techniky
coee veee, mas proti me neco?!
Jendis píše:majkx píše: Je pravda, že tahle akce byla pracovní, takže jsem do toho jít musel, .
Tohle je občas na pos*ání,co?!...když prostě musíš,nemůžeš se tomu nijako vyhnout...i když to "smrdí".......já to mám ještě dobrý,já nejsem ve státní složce(i když jsem takovej dement,neplatí mi dost,aby to vyvážilo riziko,ale když nějakou práci dělám,tak to musí mít smysl,"ojebávat" něco mne neba...takže....) ale Ty,ty se tomu prostě vyhnout nemůžeš,že?!A stejně pak akorát posloucháš blbé řeči......už se Ti někdy stalo,že by Ti někdo poděkoval???Mně...za 6 let...JEDNA paní......a 2x Policajti.....toť vsjo.
Jendis píše:Proč stud???Vyřešilo se to v klidu,tak co???Nebo jsi chtěl být před holkou "za hrdinu"???....rvěte se,když o něco jde...když není jiné cesty...ne kvůli kokotinám....
jeikob píše:No zatím nikdo neprozradil jak by řešil bežnou pranici,strkanici žadný extrém,bitkaři. Prostě vyostřenou společenskou konfliktní situaci,kdy váš protivník je již rozhodnut vás inzultovat,ale neohrožuje vás na životě či zdraví
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků