Dalt píše:jasny jasny...ale byt vama neodsuzuju tak rychle - to se mi nelibi na kazdem takovem videu - ty reakce...chci tim rict ze nikdo z nas nevi proc konflikt zacal a kdo ho vyprovokoval (tzn. co se delo tak 5 min. pred natacenim) - navic v tomto videu uderil prvni dedula...(samozrejme nechapu proc se ten borec s nim vubec chtel byt - a byt se se starym clovekem je samozrejme zbabele, nemoralni atd...) Nicmene zname nektere cholericke duchodce kteri si obcas naky mladezniky vyhlidnou a pusti se do nich (nejcasteji slovne) - no co by jste delali - hadali se (a riskovali fyzic. kontakt) nebo to nechali plavat a sli svou cestou?

player píše:Problem je v tom, ze vy v tom vidite neco, co on neprezentuje a sice nejaky primy konflikt.To je ten hlavni problem.On dokonce u toho i mluvi, takze by ho i jeden mohl poslouchat, aby mu doslo, co ze to vlastne ukazuje a proc to ukazuje, vime?;)
A Luene, jestli ti ty udery do lapy prijdou pomale a slabe, pak se rad prijdu podivat osobne, jakou mas rychlost a silu ty, nemyslim to vubec negativne, jen se rad podivam na jeste rychlejsiho a silnejsoho cloveka, navic na vlastni oci.

Rimmer píše:Děda vs. maldík
http://www.youtube.com/watch?v=-2_9Kak9cao

luen píše:player píše:Problem je v tom, ze vy v tom vidite neco, co on neprezentuje a sice nejaky primy konflikt.To je ten hlavni problem.On dokonce u toho i mluvi, takze by ho i jeden mohl poslouchat, aby mu doslo, co ze to vlastne ukazuje a proc to ukazuje, vime?;)
A Luene, jestli ti ty udery do lapy prijdou pomale a slabe, pak se rad prijdu podivat osobne, jakou mas rychlost a silu ty, nemyslim to vubec negativne, jen se rad podivam na jeste rychlejsiho a silnejsoho cloveka, navic na vlastni oci.
Playere, co blbnes??? ... Predne zklidni hlavu ... o lapach jsem nemluvil a ani o tom, ze je pomalej ... jen jsem rekl ze byl naopak rychlej az moc a ze to bylo na ukor presnosti a sily ... vse tecka! Jinak jestli chces muzes prijit ... uz jsem te nekolikrat zval ... aspon bych ti rovnou ukazal jak je to s tema postojema![]()

sam-soi píše:4 player ->
Zdar,
vzhledem k tomu, že luen není dneska u netu napovím ti já ...
stačí koukat a číst ... u každýho příspěvku od luena je pro bystré oko snadno odhalitelná kompletní adresa, kde se dá zastihnout

marvin píše:No to bude asi tym, ze player si necita cele prispevky, ale len prvu vetu.Inak by asi nereagoval ako reaguje, ze ano
player ked uz ide o toho chlapika .. prehliadol si jednoznacne, ze som vyjadril obdiv nad jeho gymnastickou zrucnostou. Bolo to az dole ... chapem to uz si nestihol precitat ... bolo treba rychlo napisat ako do toho nevidim
![]()

player píše:sam-soi píše:4 player ->
Zdar,
vzhledem k tomu, že luen není dneska u netu napovím ti já ...
stačí koukat a číst ... u každýho příspěvku od luena je pro bystré oko snadno odhalitelná kompletní adresa, kde se dá zastihnout
Tak jeste jednou, na te webove adrese sem zadne kontaktni misto nenalezl.
Bud sem slepy, nebo to mate dokonale zkovane, coz nevim, jestli je plus ci minus.

player píše:Tak dobry, dal sem si znova tu snahu a proklikal se az na adresu.
Hadam, ze Luen se vyskytuje na Pze 3, ze jmeno souhlasi.

luen píše:player píše:Tak dobry, dal sem si znova tu snahu a proklikal se az na adresu.
Zdar, tak to mas cvicenej postrehjinak levej horni roh kazdehe meho prispevku se da take cist, vid
to, ze se ta adresa shoduje bude take nahoda
... Dej vedet kdy prijdes at jsem urcite na treninku ... doporucoval bych stredu nebot v ut a ve ct je ve skole dost novacku a neni moc mista ... a v patek je zase slaba ucast

player píše:luen píše:player píše:Tak dobry, dal sem si znova tu snahu a proklikal se az na adresu.
Zdar, tak to mas cvicenej postrehjinak levej horni roh kazdehe meho prispevku se da take cist, vid
to, ze se ta adresa shoduje bude take nahoda
... Dej vedet kdy prijdes at jsem urcite na treninku ... doporucoval bych stredu nebot v ut a ve ct je ve skole dost novacku a neni moc mista ... a v patek je zase slaba ucast
Hele, tos to tam ale urcite ted dopsal, to tam nebylo![]()
Tak ja ti dam predem vedet, mozna pristi tyden by to slo, v tu stredu tedy, pokud mozno uz nejak po te 4h, vecer mam treninky.Zatim;)

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků