zirk píše:Můj známej se pozdě v noci vracel domů. před barákem vedle něj vyskákali z aut čtyři cikáni, dva ho chytli za ruce, jeden vrazil nůž pod krk a čtvrtej mu vzal všechno co měl. On žádý bu/bs nedělá, ale i kdyby dělal, tady by mu asi bylo prd platný...
Genesis píše:jeikob píše:No zatím nikdo neprozradil jak by řešil bežnou pranici,strkanici žadný extrém,bitkaři. Prostě vyostřenou společenskou konfliktní situaci,kdy váš protivník je již rozhodnut vás inzultovat,ale neohrožuje vás na životě či zdraví
asi by dostal pěstí, nebo lowkick, rychle mu prostě dát najevo ať si nezahrává a zklidní se, nebo že to bude mnohem horší, druhá možnost je zkusit si ho nechat naběhnout na nějakou páku, přeciu jen u strkanice se můžeš nechat chytit za rameno a nebud to tak tvrdý jako v bitce, takže ta možnost tu asi je, ale já osobně bych si na páky prostě moc nevěřil
fighter99 píše:zirk píše:Můj známej se pozdě v noci vracel domů. před barákem vedle něj vyskákali z aut čtyři cikáni, dva ho chytli za ruce, jeden vrazil nůž pod krk a čtvrtej mu vzal všechno co měl. On žádý bu/bs nedělá, ale i kdyby dělal, tady by mu asi bylo prd platný...
No radsi bejt zivej a okradenej,nez bohatej s kudlou v krku,takze ja osobne bych nic nezkousel a to se BU/BS venuju 6 let.
ukropcany píše:Dobrá pushka nie je zlá, ale žeby to bolo knockoutová technika, to sa nedá povedať... strašne záleží aj na povrchu, ak má človek topánky s kožennou podrážkou na parkete, kopať by asi nemal vôbec nič...
defendu píše:Pánové,zase bych to s tím co na ulici funguje nebo ne,nepřehánělPush kick je sice technika dobrá,ale nikdy jaksi nevíte,co třeba v tom močáku ten frajer znova má
,má-li ho totiž plný a v hospodě nebo někde v baru je to vcelku možná záležitost,tak když ho do něj kopnete tak...,ano praskne
.Sazba je 4 až 8 let.
Než začnete psát o tom co funguje,tak se zeptejte někoho kdo se prostě rvaním živí (a bere to opravdu profesionálně),nebo nějakého doktora,protože v přírůčkách ani od "bojových mistrů" se prostě spoustu věcí nedozvíte.
defendu píše:Pánové,zase bych to s tím co na ulici funguje nebo ne,nepřehánělPush kick je sice technika dobrá,ale nikdy jaksi nevíte,co třeba v tom močáku ten frajer znova má
,má-li ho totiž plný a v hospodě nebo někde v baru je to vcelku možná záležitost,tak když ho do něj kopnete tak...,ano praskne
.Sazba je 4 až 8 let.
Než začnete psát o tom co funguje,tak se zeptejte někoho kdo se prostě rvaním živí (a bere to opravdu profesionálně),nebo nějakého doktora,protože v přírůčkách ani od "bojových mistrů" se prostě spoustu věcí nedozvíte.
ukropcany píše:4RBR - ale yo, keď dobre sadne, tak môže chlapík padnúť, ale ja pushku vnímam a používam (po vzore toho ako to vidídavam v ringu) skôr ako techniku na držanie si vzdialenosti a checkovanie súpera, ako na priame bojovanie s ním... ale beriem, že bežného hňupa to môže zložiť...
RBR píše:ukropcany píše:4RBR - ale yo, keď dobre sadne, tak môže chlapík padnúť, ale ja pushku vnímam a používam (po vzore toho ako to vidídavam v ringu) skôr ako techniku na držanie si vzdialenosti a checkovanie súpera, ako na priame bojovanie s ním... ale beriem, že bežného hňupa to môže zložiť...
Ja vím. Sleduji pravidelně fight club, takže mám představu jak tento kop používáte. Myslím, ale že nevyužíváte naplno potenciál tohoto kopu. Často vidím, že chlapi v ringu ten kop hodně signalizují, vůbec se nesnaží překvapit a trefit soupeře do uvolněného těla. Pak to vypadá, že ten kop nemá dostatečnou sílu, aby někoho složil. Když jsi připravený tak sneseš hrozně moc, ale když ne tak tě složí cokoliv.
RBR
ukropcany píše:4RBR - ale yo, keď dobre sadne, tak môže chlapík padnúť, ale ja pushku vnímam a používam (po vzore toho ako to vidídavam v ringu) skôr ako techniku na držanie si vzdialenosti a checkovanie súpera, ako na priame bojovanie s ním... ale beriem, že bežného hňupa to môže zložiť...
ukropcany píše:No inak... minule som spároval s jedným starým karatistom a pár krát ma tom celkom nachytal...jeikob píše:Hodně překvapivej muže být takovej kop v karate se mu řiká podmet ashi barai. a když už dotyčnýho nesundá na zem.tak ho vyvede z rovnováhyno ale Boh vie ako by to prebiehalo, keby mi nezatrhol lowkicky...
ukropcany píše:No inak... minule som spároval s jedným starým karatistom a pár krát ma tom celkom nachytal...jeikob píše:Hodně překvapivej muže být takovej kop v karate se mu řiká podmet ashi barai. a když už dotyčnýho nesundá na zem.tak ho vyvede z rovnováhyno ale Boh vie ako by to prebiehalo, keby mi nezatrhol lowkicky...
ukropcany píše:Buržuj...hellas píše:Boh to vie a já taky![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků