Zkušenosti z ulice

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod zirk » čtv 12. dub, 2007 11:45

Můj známej se pozdě v noci vracel domů. před barákem vedle něj vyskákali z aut čtyři cikáni, dva ho chytli za ruce, jeden vrazil nůž pod krk a čtvrtej mu vzal všechno co měl. On žádý bu/bs nedělá, ale i kdyby dělal, tady by mu asi bylo prd platný...
zirk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod fighter99 » čtv 12. dub, 2007 12:06

zirk píše:Můj známej se pozdě v noci vracel domů. před barákem vedle něj vyskákali z aut čtyři cikáni, dva ho chytli za ruce, jeden vrazil nůž pod krk a čtvrtej mu vzal všechno co měl. On žádý bu/bs nedělá, ale i kdyby dělal, tady by mu asi bylo prd platný...

No radsi bejt zivej a okradenej,nez bohatej s kudlou v krku,takze ja osobne bych nic nezkousel a to se BU/BS venuju 6 let. :wink:
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod fighter99 » čtv 12. dub, 2007 12:11

Genesis píše:
jeikob píše:No zatím nikdo neprozradil jak by řešil bežnou pranici,strkanici žadný extrém,bitkaři. Prostě vyostřenou společenskou konfliktní situaci,kdy váš protivník je již rozhodnut vás inzultovat,ale neohrožuje vás na životě či zdraví :?:

asi by dostal pěstí, nebo lowkick, rychle mu prostě dát najevo ať si nezahrává a zklidní se, nebo že to bude mnohem horší, druhá možnost je zkusit si ho nechat naběhnout na nějakou páku, přeciu jen u strkanice se můžeš nechat chytit za rameno a nebud to tak tvrdý jako v bitce, takže ta možnost tu asi je, ale já osobně bych si na páky prostě moc nevěřil

Souhlasim s pesti a lowkickem... Paky taky nemam moc v oblibe,ja osobne s nima nemam zadny zkusenosti a proto to zkouset nebudu... :wink:
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod zirk » čtv 12. dub, 2007 12:31

fighter99 píše:
zirk píše:Můj známej se pozdě v noci vracel domů. před barákem vedle něj vyskákali z aut čtyři cikáni, dva ho chytli za ruce, jeden vrazil nůž pod krk a čtvrtej mu vzal všechno co měl. On žádý bu/bs nedělá, ale i kdyby dělal, tady by mu asi bylo prd platný...

No radsi bejt zivej a okradenej,nez bohatej s kudlou v krku,takze ja osobne bych nic nezkousel a to se BU/BS venuju 6 let. :wink:

Přesně, on byl taky rád že byl "jenom okradenej". Ale jaká by to musela bejt frustrace pro člověka, kterej se věnuje BU dlouho, má za sebou pár fightů, a pak by se mu přihodilo to samý... Nebo ne frustrace, ale pocit, že proti takový lůze v danej moment nemůže nic dělat :evil: . a normálně by je rozsekal na kousky... :twisted:
zirk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » čtv 12. dub, 2007 12:53

Asi jsem mel doted stesti nebo ja nevim, kdyz uz jsem se s nekym chytnul slovne, tak se to vzdycky nakonec nejak vyresilo a nakonec jsem si i s dotycnym casto chvili pokecal , v baru jsme trebas dali i panaka, asi jsem narazil i na celkem rozumny lidi, jen docasne osaleny alkoholem, ve kterym bohuzel tkvi asi nejvetsi nebezpecenstvi, protoze po par pivech a panacich hned kazdymu narostou ramena..
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mfh » úte 03. črc, 2007 22:28

Asi nejlepsi je podle me pouzit rychly tvrdy udery do spodni casti zeber, nasledne na solar a pak zvedak, vetsina lidi se tomuhle neubrani (jeste sem se v bitce nesetkal s nikym, kdo delal nejakej bojovej sport, teda aspon sem to na nikom nepoznal) Pak vetsinou round kick (po rane do brady si ji drzi, a tak odkryje zebra) a podkopnout nohy... Jak je protivnik na zemi, tak pridat zepar kopancu a je hotovo... Jeste me parkrat napadlo pouzit klinc, ale k tomu jsem se jeste nedostal, moc ucinny mi to neprijde oproti tomu co jsem napsal jako prvni a navic mi jeste moc nejde... : )
mfh
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Senior » stř 04. črc, 2007 7:09

Jak to tak čtu mfh, tak Ti tam chybí ještě pár šťouchanců železnou trubkou... :lol: - ale nic proti :wink:

Konflikty se mi naštěstí vyhýbají (a já jim) ale v tom posledním, celkem už dávno se mi osvědčilo řvaní a prudké odstrčení, diskuse prostě postupně přešla ke zvyšování hlasů a jakmile bylo jasné, že už je to jen otázka kdo začne dřív, tak jsem po něm začal ze všech sil řvát, hovadiny, páté přes deváté a prudce jsem ho odstrčil až narazil na zeď. Asi mi přitom na spáncích naběhly žíly a vypadal jsem zřejmě dost nepříčetně, protože to pomohlo :lol:
Myslím si, že je to lepší, než hned někoho naostro napálit. Pokud se někdo nechce doopravdy prát, tak mu to bude stačit a skončí to postupně slábnoucím vyhrožováním a nadáváním a kdo do toho chce jít, tak tím se to aspoň odstartuje, ale s výhodou na mé straně.
Ale jak říkám - nechám si hodně líbit, protože pro hlavu rodiny je nedůstojné vrátit se domů seřezán.

Tož tak. :)
Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » stř 04. črc, 2007 22:32

ukropcany píše:Dobrá pushka nie je zlá, ale žeby to bolo knockoutová technika, to sa nedá povedať... strašne záleží aj na povrchu, ak má človek topánky s kožennou podrážkou na parkete, kopať by asi nemal vôbec nič... :wink:

Pushka a KO? proč ne. Myslím, že např. pushka na močák pošle kohokoliv spolehlivě na zem, když se trefíš. Na ulici se suspik nenosí. :wink:

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » čtv 05. črc, 2007 8:39

Pánové,zase bych to s tím co na ulici funguje nebo ne,nepřeháněl :lol: Push kick je sice technika dobrá,ale nikdy jaksi nevíte,co třeba v tom močáku ten frajer znova má :lol: ,má-li ho totiž plný a v hospodě nebo někde v baru je to vcelku možná záležitost,tak když ho do něj kopnete tak...,ano praskne :cry: .Sazba je 4 až 8 let.
Než začnete psát o tom co funguje,tak se zeptejte někoho kdo se prostě rvaním živí (a bere to opravdu profesionálně),nebo nějakého doktora,protože v přírůčkách ani od "bojových mistrů" se prostě spoustu věcí nedozvíte :wink: .
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » čtv 05. črc, 2007 10:27

defendu píše:Pánové,zase bych to s tím co na ulici funguje nebo ne,nepřeháněl :lol: Push kick je sice technika dobrá,ale nikdy jaksi nevíte,co třeba v tom močáku ten frajer znova má :lol: ,má-li ho totiž plný a v hospodě nebo někde v baru je to vcelku možná záležitost,tak když ho do něj kopnete tak...,ano praskne :cry: .Sazba je 4 až 8 let.
Než začnete psát o tom co funguje,tak se zeptejte někoho kdo se prostě rvaním živí (a bere to opravdu profesionálně),nebo nějakého doktora,protože v přírůčkách ani od "bojových mistrů" se prostě spoustu věcí nedozvíte :wink: .

Upřímně řečeno pokud pujde vo uplně obyčejnou tahanici,pranici či tak něco.Tak se na své ego vykašlu,zapomenu ,že umím nějaký udery z BU a budu se s tím ,clovekem strkat či prát jako na zakladní škole.Furt lepší monokl a roztrhaný tričko,než tahanice po soudech a policajtech
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod uniq » čtv 05. črc, 2007 13:39

doporucujem pozret(pre tych co to este nevideli :lol: )dokument od Basa Ruttena - Lethal street fighting ... videl som to viackarat a pokazde som si nieco z toho odniesol, su tam zaujmvae poznatky a postrehy, ukazky ...etc...
uniq
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod RBR » čtv 05. črc, 2007 21:24

defendu píše:Pánové,zase bych to s tím co na ulici funguje nebo ne,nepřeháněl :lol: Push kick je sice technika dobrá,ale nikdy jaksi nevíte,co třeba v tom močáku ten frajer znova má :lol: ,má-li ho totiž plný a v hospodě nebo někde v baru je to vcelku možná záležitost,tak když ho do něj kopnete tak...,ano praskne :cry: .Sazba je 4 až 8 let.

Nikoho nenavádím kopat pushku borcům do plného močáku. Pouze Ukropcanymu naznačuji, že je to plnohodnotná technika a je to pouze o trefení správného místa ve správný čas.
Jinak pokud mi půde o život nebo o tom v tu budu danou chvílku přesvědčen tak právní důledky mého konání nebudou pro mě rozhodujícím kritériem. Už jsem vyrost z tvrzení, že když dělám nějaké BU tak soupeře praštím tak, že mu nic neudělám, ale přesvědčím ho, že na mě nemá dál útočit. Prostě se budu snažit se z toho dostat se zdravou kůži za každou cenu. Když to půjde uteču, když ne tak se budu snažit prodat svou kůži co nejdráž. Nevidím na tom nic nemorálního ani společensky nebezpečného.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 06. črc, 2007 20:10

ukropcany píše:4RBR - ale yo, keď dobre sadne, tak môže chlapík padnúť, ale ja pushku vnímam a používam (po vzore toho ako to vidídavam v ringu) skôr ako techniku na držanie si vzdialenosti a checkovanie súpera, ako na priame bojovanie s ním... ale beriem, že bežného hňupa to môže zložiť...

Ja vím. Sleduji pravidelně fight club, takže mám představu jak tento kop používáte. Myslím, ale že nevyužíváte naplno potenciál tohoto kopu. Často vidím, že chlapi v ringu ten kop hodně signalizují, vůbec se nesnaží překvapit a trefit soupeře do uvolněného těla. Pak to vypadá, že ten kop nemá dostatečnou sílu, aby někoho složil. Když jsi připravený tak sneseš hrozně moc, ale když ne tak tě složí cokoliv.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Genesis » pát 06. črc, 2007 20:19

RBR píše:
ukropcany píše:4RBR - ale yo, keď dobre sadne, tak môže chlapík padnúť, ale ja pushku vnímam a používam (po vzore toho ako to vidídavam v ringu) skôr ako techniku na držanie si vzdialenosti a checkovanie súpera, ako na priame bojovanie s ním... ale beriem, že bežného hňupa to môže zložiť...

Ja vím. Sleduji pravidelně fight club, takže mám představu jak tento kop používáte. Myslím, ale že nevyužíváte naplno potenciál tohoto kopu. Často vidím, že chlapi v ringu ten kop hodně signalizují, vůbec se nesnaží překvapit a trefit soupeře do uvolněného těla. Pak to vypadá, že ten kop nemá dostatečnou sílu, aby někoho složil. Když jsi připravený tak sneseš hrozně moc, ale když ne tak tě složí cokoliv.

RBR

ptže se tím kopem drží vzdálenost, to taky s kámošem dělám že to naznačuju a jsem připravenej použít, aby ode mě šel dál, a když nejde dostane ho naplno a já jsem na něj připravenej, a když se to povede tak se k tobě pěknou chvíli nedostane
Genesis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sanshi9 » pát 06. črc, 2007 21:03

[/img]http://www.aktuality.sk/images/stories/2005/Ilustr/Miesta/Britania/britania_eu_vlajky_8.jpg','ilustračné%20foto',300,224,0,0
Sanshi9
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod kurt78 » pát 06. črc, 2007 21:08

joo, treba Durica tak knockoutoval ,,hnupa" svetoveho sampiona z ruska v zapase na Slovensku v Hronseku pred par lety :D :D :D :D
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » sob 07. črc, 2007 13:29

Hodně překvapivej muže být takovej kop v karate se mu řiká podmet ashi barai. a když už dotyčnýho nesundá na zem.tak ho vyvede z rovnováhy
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » sob 07. črc, 2007 13:55

ukropcany píše:
jeikob píše:Hodně překvapivej muže být takovej kop v karate se mu řiká podmet ashi barai. a když už dotyčnýho nesundá na zem.tak ho vyvede z rovnováhy
No inak... minule som spároval s jedným starým karatistom a pár krát ma tom celkom nachytal... :oops: no ale Boh vie ako by to prebiehalo, keby mi nezatrhol lowkicky... :wink:

Na střední škole vedeli ,že delám karate tak se furt chteli kočkovat.tak sem je sundaval podmetama teda s přidržením.chytnout za ruku a podmést.přijde mi to prave použitelný na někoho ,kdo to nečeká .pravě na takové ty prudiče na diskotéce.švihne sebou vo zem a dá pokoj :D
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » sob 07. črc, 2007 14:05

ukropcany píše:
jeikob píše:Hodně překvapivej muže být takovej kop v karate se mu řiká podmet ashi barai. a když už dotyčnýho nesundá na zem.tak ho vyvede z rovnováhy
No inak... minule som spároval s jedným starým karatistom a pár krát ma tom celkom nachytal... :oops: no ale Boh vie ako by to prebiehalo, keby mi nezatrhol lowkicky... :wink:

Boh to vie a já taky 8) :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TOSA » ned 08. črc, 2007 20:47

ukropcany píše:
hellas píše:Boh to vie a já taky 8) :wink:
Buržuj... :twisted:

fakt se omlouvám, ale co znamená v dnešních kontextech slovo buržuj? možná se z něho stala nadávka, ale typoval bych to na nadávku bolševické lůzy a ne na nadávku používanou lidmi, kteří jsou téměř z buržoasní třídy :D :D :D ale asi to dnes znamená něco jiného, než myslím ????
TOSA
EISHIN RYU
TOSA
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...