Jian píše:TongPa: evidentne toho o internetovych diskusich moc nevis, tak tu nepovidej nesmysly.Jsou fora kde se resi 100x "zajimavejsi" veci a jestli jsi toho nazoru ze nekoho zajimaji veci stare uz celou radu let, tak rozhodne nezajimaji, nikdo na ne totiz nema cas.
defendu: PCR ma starosti s uplne jinymi zalezitostmi, naposledy to byli zoofilove na Hofylandu.cz
Makoto píše:Pokud sahne na me nebo na me blizke, bude to to posledni, co v tomto zivote udelal.
hellas píše:Makoto píše:Pokud sahne na me nebo na me blizke, bude to to posledni, co v tomto zivote udelal.
Makoto sorry, ale fakt to bude posledni, co v zivote udelal, zabijes ho? To sou stejny soudy, jako vynasi chachar
Jelen píše:2Makoto: tím jsem chtěl jenom vyjádřit nesouhas s luenem (o té pevnosti TO, že nic nevydrží). Jednou se mi podařilo dostat zásah do stehna(a nebylo to naplno) a neuměl jsem den chodit a potom jsem to cítil hodně dlouho. Osobně jej nosím když musím v noci po Ostravě a jsem rád že jsem ho ještě nebyl donucený použít.
Jian píše:Nechce se mi tu kvůli těm blábolům ani zakládat účet - já Jiana znám nejen proto že u něj cvičím a můžu klidně potvrdit že to sem napsal je pravda. Kdo máte tu potřebu tak si dohledejte v archivech něco o akcích Arabela a Bravo a pokud možno pak už budťe zticha.Sorry za offtopic ale fakt mě mooc fascinuje jak si tu pár jedinců léčí komplexy tím že napřed nepovažují toho druhého za sobě rovného partnera k vzájemné debatě pokud nemá nějaké ty zkušenosti z reálu a pak když se ukáže že nejspíš teda má tak ho pro změnu začnete urážet a napadat kvůli tomu. Fakt nevím co vlastně chcete slyšet/číst ale nejspíš asi že ty vědomosti nabyl prací pro Červený kříž.
Jdu radeji trénovat než tu ztrácet čas.
J. Jíčinský
Makoto píše:hellas píše:Makoto píše:Pokud sahne na me nebo na me blizke, bude to to posledni, co v tomto zivote udelal.
Makoto sorry, ale fakt to bude posledni, co v zivote udelal, zabijes ho? To sou stejny soudy, jako vynasi chachar
Mas pravdu, nechal jsem se unest. Je tu vsak videt krasne ten extrem. Na jednu stranu plno kecu od teoretiku, kteri maji mir v dusi a proto cvici aikido (bez urazky), ale jsou si jisti, ze i bez sparringu dokazou knockautovat protivnika a na druhou stranu paranoidni chachari, kteri vsude vidi nebezpeci. Doslo mi to, kdyz jsem cetl posledni prispevek od Jiana - clovek, ktery se pohybuje mezi narkomafii musi jasne vsude videt nebezpeci. Jenze pak je tu jeste svet, kde se lidi dozvidaji o zlocinu pouze z televize a tedy hned tak neco nehrozi (a troufam si tvrdit, ze v takovem svete zije 9 z 10 ucastniku tohoto fora). Neni to o strkani hlavy do pisku, spise jen...proste tady neni Chanov, valecna zona, Rusko, Kolumbie. Podobny syndrom vidim u byvalych vojaku nasazenych ve valce, byvalych spionu, policajtu, apod. Proste u lidi, kteri s nasilim prichazeli do styku denne. Pro ne jsou i urceny podobne military systemy. ALE pak je tu jiny extrem, a to se uz opakuji, normalni zivot, kdy clovek nemusi potkat nasilnika za cely svuj zivot. Presto i tihle lide studuji BU (kvuli necemu jinemu nez jen lamat vazy) a podle me, aby se hned ucili zabijet jednou ranou nozem ci teleskopem....je zbytecne. Tezko se to vysvetluje....Je dobre to asi umet na vysoke technickem stupni, kdy clovek uz rozlisuje kdy co pouzit, ale kdyz vidim nactileteho fracka, ktery je ozbrojeny jako Tacklbery z policeni akademie...beha mi mraz po zadech. On nedokaze rozlisit duraznost obrany. Hned chce strilet a bodat...Schvalne, od kolika let se tu muze clovek naucit bojovat nozem? Vsadim se, ze je to POD 15 let. Uz tehdy se uci, jak vyvrhnout krk, bodnout do srdce, aby strenka prosla pres zebra....A pak se objevi na teto diskusi a mele kraviny, ze kdyz by ho nekdo napadnul, hned ho podrizne...jasne, bo nic jineho neumi. Nezna teorii gradace konfliktu, nezna verbalni komunikaci, nezna taktiku, vi prd krome toho, ze musi bodnout na plocho, aby prosel skrz zebra....Jen se podivejte, jak rapidne vzrostla sikana ve skola a jak ve rvackach pritvrdili....ale to uz se dostavam jinam. Tim vsim chci jen rici, ze je potreba rozlisovat v primerenosti obrany a dusledne zvazovat dusledky sve obrany....a prestat mlit kraviny o strelbe pri sebemensi projevu nebezpeci...
radek píše:K tomu teleskopu.Nechapu jak se muže telskop rozlamat,maximalně ho ohnete a to jen u nekalené verze.Pokud jde o kalený teleskop není šance ho zlomit,maximálně dojde při častem používání k opotřebení kuželových ploch/ vnitřek teleskopu/ a koncovky,kde je umistěna ocelová planžeta,která zajištuje teleskop v složeném stavu.
Nevidím důvod nekoho mlátit po hlavě teleskopem,když na lidském těle existuje spousta jiných míst,které jsou po ůderu,seku ,bodnutí či tlaku bolestivější.Jako jsou např.upony prsních svalů.
Jednou z mnoha výhod je skladnost teleskopu. Osobně ho používám v práci již čtvrtým rokem a jedinou zavadou byla rotržená gumová koncovka.
ale jako všude platí nebojuje zbran ani styl,ale puoze bojovník!!!!!!
luen píše:radek píše:K tomu teleskopu.Nechapu jak se muže telskop rozlamat,maximalně ho ohnete a to jen u nekalené verze.Pokud jde o kalený teleskop není šance ho zlomit,maximálně dojde při častem používání k opotřebení kuželových ploch/ vnitřek teleskopu/ a koncovky,kde je umistěna ocelová planžeta,která zajištuje teleskop v složeném stavu.
Nevidím důvod nekoho mlátit po hlavě teleskopem,když na lidském těle existuje spousta jiných míst,které jsou po ůderu,seku ,bodnutí či tlaku bolestivější.Jako jsou např.upony prsních svalů.
Jednou z mnoha výhod je skladnost teleskopu. Osobně ho používám v práci již čtvrtým rokem a jedinou zavadou byla rotržená gumová koncovka.
ale jako všude platí nebojuje zbran ani styl,ale puoze bojovník!!!!!!
Stav se se vsemi druhy teleskopu u nas ve skolePak muzes znovu napsat, jak se neco, co jsi pred tim nechapal, stalo
![]()
Ale jinak souhlas, ze teleskop te v zadnem pripade sam neochrani ... je nutne ovladat aspon par zakladnich uderu ...
to bodnuti je spise jen pro srandu ... nahodou se ti slozi a je po zizalkach!
luen píše:
Stav se se vsemi druhy teleskopu u nas ve skole![]()
Ting píše:Bodnuti je pro srandu?![]()
To vypada ze si teleskop jeste nemel v ruce
Toman píše:ROFL![]()
Luene taky se můžu stavit mám teleskop no v podstatě to je hydraulický válec s pístnicí z kolového nakladače KNB 250 jestli ho jen za pomoci síly svých paží ohneš tak 3 na stole v českých![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků