ukropcany píše:Spárujeme na parketách a síce tu a tam niekdo treskne na zem, ale dá sa aj bez toho, nie je to síce ono, ale keď si povieme, že "keď tú nohu mám, tak je to už moje", tak to hádam nebude problém...
ukropcany píše:Spárujeme na parketách a síce tu a tam niekdo treskne na zem, ale dá sa aj bez toho, nie je to síce ono, ale keď si povieme, že "keď tú nohu mám, tak je to už moje", tak to hádam nebude problém...
ASAM píše:ukropcany píše:Spárujeme na parketách a síce tu a tam niekdo treskne na zem, ale dá sa aj bez toho, nie je to síce ono, ale keď si povieme, že "keď tú nohu mám, tak je to už moje", tak to hádam nebude problém...
A na jakých parketách ? Asi pružný palubovce že
luen píše:ASAM píše:ukropcany píše:Spárujeme na parketách a síce tu a tam niekdo treskne na zem, ale dá sa aj bez toho, nie je to síce ono, ale keď si povieme, že "keď tú nohu mám, tak je to už moje", tak to hádam nebude problém...
A na jakých parketách ? Asi pružný palubovce že
Uz jsme se ucastnili sparingu v jedne skole kde byla plovouci podlaha ... vetsi klouzacka je snad jen na ledovem kluzisti
ukropcany píše:No to určite...ASAM píše:A na jakých parketách ? Asi pružný palubovce žeInak neviem čo sa v tom tak prpleš... resp. viem prečo, ale myslím, že na tom zase až tak nezáleží... min. nie nám, čo highkicky nekopeme...
![]()
V Praze by se mělo dát sehnat, já kdybych jel, tak jedu vlakem a stejně to mám 400 km, takže bych ho nevezl. Navíc to bohužel z rodinných důvodů nevyjde, protože mám další víkend již jinou akci a tento musí zůstat volný pro rodinu. Stejně jsem po zánětu průdušek a v mém věku než se dostanu trochu do kondice, tak to bude tak na září 2008ASAM píše:Skládací tatami by bylo luxusní nemůže to někdo dovést?
Panda píše:ahooj Tomane![]()
lukaskon píše:Jinak souhlasím s Luenem ohledně vybavení. Budu mít 14 nebo 16 oz a můžu klidně nějaký dovalit na zapůjčení. Zuby si vezmu určutě a helmu jen proti kopům a se suspenzorem uvidímděti už mám 3 a tak nic neriskuju.
I když jde o přátelský sparing je lepší být vybaven kdyby něco. Každý si může omylem naběhnou a jde přeci o srandu a ne zvyšování sebevědomí.
Panda píše:2 Luen:
Čistě teoreticky, pokud pujde o přátelský sparing tak přece pojedem na půl plynu a nebude ta plná polní potřeba
Panda píše:2 Luen:
Myslím že dohoda je o hodně důležitější než nějáké vybavení, posledně jsme s Playerem sparovali jen v pytlovkách prsťákách (graplingovkách), používal je i Dong-wu, a dokud Playera s Ukropcanym nenapadl ten sqělý nápad si sundat rukavice úplně tak to bylo celkem bez problémů, že jo kluci(ovšem přiznám se že v momentě kdy jste si je začali slékat jsem si myslel že Vám přeskočilo
)
PS.: Helma rozhodně nepatří k mému standartnímu vybavení přátelského sparingu, naopak si jí beru jen tehdy když očekávám sparing nepřátelský, tak se nediv mé reakci, ale chápu že se ne to třeba u Vás díváte jinak.
Jinak jé se příjdu příjemně pobavit, kdokoliv tam přijde s jiným úmyslem by raději neměl chodit vůbec
luen píše:To je v pohode, pokud se tak domluvite? Ja s tim problem nemam, jen aby se nekdo nevymlouval atd ... zdravi povazuji za to nejdulezitejsi a nekdy i drobnej uraz udela cloveku na dlouho trable ... Tak jen nechci, aby nekdo odchazel nastvanej, ze se zase na nejakou dobu vykolejil ze zapasu![]()
Tohle vetsinou chapou lidi, kteri aktivne fungujou, ale darmo mluvit, jsou i taci, kteri zbytecne riskuji ... Maji pak pocit, ze jsou o to vetsi hrdinove
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků