Falentynek píše:no pákou mu třeba zlomit zápěstí a né ho v ní držet dokud se neomluví:))))
a máš na nějaký takový klub dobrý reference?..teda pražský klub;o)
graver píše:Lada píše:3? techniky sebeobrany? do těch nezařazuješ údery a kopy? to bude někde chyba
To asi nebude. Zkus si představit pár situací, kdy se musíš bránit aktivně - určitě tě něco napadne.
Skateordie píše:No veru fight v style MMA fightera, ktory chce ist na zem, nemusi dopadnut ruzovo. Prednedavnom tu bolo jedno videjko ako si dali 2 MMA fighery ferovku bez vsetkeho a ten jeden mu chcel nasadit armbar, ked bol ten druhy nad nim a mlatil ho. No a skoncilo to tak, ze ten hore ho zdvihol ako mu nasadil arm bar a prastil ho o beton a rozbil mu hlavu.
ghekon píše:Podle mnë jen malo bitek zacina bombou do ksichtu a pod. Spis to zacne zduchanim, nadavanim atd. Imho kdyz do mne zacne nekdo strkat a nadavat tak ho treba jednoduse hodim na soinagu nebo ogosi a myslim ze to hned tak nerozchodi kdyz dopadne na beton...
ghekon píše:Podle mnë jen malo bitek zacina bombou do ksichtu a pod. Spis to zacne zduchanim, nadavanim atd. Imho kdyz do mne zacne nekdo strkat a nadavat tak ho treba jednoduse hodim na soinagu nebo ogosi a myslim ze to hned tak nerozchodi kdyz dopadne na beton...
toddb píše:
Asi vetsina jo, ale moje jedina bitka zacala, ze na me nakej kreten, kteryho jsem v zivote predtim ani potom nevidel a nikdy s nim nemel zadnej spor nebo neco, skocil s rozbehem zezadu { vubec jsem o nem nevedel ] , povalil na zem a od zacatku sypal udery pekne na hlavu. Jeste to bylo 4 na 2, sel jsem s kamosem. Svine.
ASAM píše:Kam to chodíš mezi takový cvoky![]()
Nikdy jsi ho neviděl nikdy jsi s ním neměl spor on na tebe skočí azačne do tebe sypat údery do řepy , to musel bejt nemocnej člověk![]()
nejlíp zavolat chocholouška z cvokárny aby ho chytili.
Někdy takhle vyváděj magoři nakažený vzteklinou
asgar píše:Pokuď je potřeba nutná sebeobrana a agresor je silnější, nebo zkušenější, tak je nejlepší vyslat direct na hrtan, nebo kopačku mezi nohy, vim neni to nejčestnější řešení ale ulice neni ring a pravidla zde neplatí!!!!
ASAM píše:Kopačku nebo direkt? Nejlíp direkt a kopačku![]()
Jinak souhlasím když se bráníš na ulici není žádný fair play protože útočník je většinou schopnej maximálnách sviňáren
ghekon píše:ASAM píše:Kam to chodíš mezi takový cvoky![]()
Nikdy jsi ho neviděl nikdy jsi s ním neměl spor on na tebe skočí azačne do tebe sypat údery do řepy , to musel bejt nemocnej člověk![]()
nejlíp zavolat chocholouška z cvokárny aby ho chytili.
Někdy takhle vyváděj magoři nakažený vzteklinou
To by ses divilTreba se mu nelibila barva tvoji kuze/bundy/bot... Prebral koksu.... Nikdy nevis, ale treba kdyby mne takhle nekdo napadl a nahodou bych byl na zemi jeste trosku pri vedomi tak bych se mu snazil nejak zablokovat ruce, popr. nasadit paku na pazi a kdyby jich bylo vic, tak bych mu ji klidne zlomil, o jednoho utocnika mene... Ale to sou hypotezy, jak se znam tak bych se snazil nejak schovat hlavu a prezit to...
:D:D:D:D
Lada píše:graver píše:Lada píše:3? techniky sebeobrany? do těch nezařazuješ údery a kopy? to bude někde chyba
To asi nebude. Zkus si představit pár situací, kdy se musíš bránit aktivně - určitě tě něco napadne.
tak tohle jsem nepobral, když se budu aktivně bránit tak budu používat především kopy a údery a půjde o sebeobranu.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník