ukropcany píše:Ja som len rekreačný thaiboxer...RUNAR píše:Jak dlouho už vlastně závodíš?
Ukropcany, dík postnutí těch foto. Pěkné. Přiznám se, že když jsi kdysi zmiňoval, že jsi 100kilový tučko, tak jsem si Tě představoval úplně jinak.
ukropcany píše:Ja som len rekreačný thaiboxer...RUNAR píše:Jak dlouho už vlastně závodíš?
TongPa píše:ghekon píše:Kdo z nich je ukropcany?
To máš jedno, někoho si na těch fotkách vyber a je to...
Myslím, že si sem nikdo jen tak nedovolí dát nějakou ukropcanyho fotku, protože toto fórum je veřejně přístupné a nikdo nestojí o to, aby ho například někteří rodiče nezletilců popotahovali před soud za to, že jejich potomek po shlédnutí ukropcanyho fotky začal koktat, má úzkostné stavy a ve spaní se pomočuje...Poznat ukropcanyho bez náležité přípravy je prostě hazard se zdravím. Nejbezpečnější je dostavit se osobně na setkání bu.cz, kde to má luen výborně zorganizované tak, že účastníkům před ukropcanyho příchodem podává speciální čínský čaj "Velk ji kou lei" který od pradávna pomáhá čínským válečníkům zklidnit mysl před nastávajícím bojem na život a na smrt. Dáš si pár kalíšků a pak už je to celkem v pohodě...
TongPa píše:Toman píše:...Pochybuji že Tomáš aka Runnar aka Shotokan guyzačal koktat...
No ten samozřejmě ne, vždyť už ukropcanyho viděl před rokem...
ukropcany píše:Dnes som už len 90 kilový tučko...Pred rokom som mal o 15 kíl viac... zato mi padli minulý rok všetci...
![]()
ukropcany píše:... No a to je asi všetko k reportovej časti, čakal som o hodne viac diskutérov, karatista prišiel len jeden, JJ tiež, aikido a TJQ samozrejme žiadne, no hanba ...
JRup píše:luen píše::lol: Caj byl Gao Shan. Takove ucinky snad ani nema, ale je vybornej
Made in Taiwan? Hmm, Kao Shan a Tung Ting je super. Kde ho kupuješ není-li to tajné?
RUNAR píše:Ahoj , viděl jsem na setkání člověka ,který některý sparringy natáčel na
kameru ,neznáte ho někdo?Myslíte že by mi video kde jsem s
Miso Ucropemmohl nějak poslat?
Dík
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků