scout píše:hm hk konflikt na ulici muze byt problem at delate cokoli...ulice nezna pravidla....ja sam sem mel dva konflikty pred 10 lety ,ten druhy se se mnou vlece zdravotne dodnes.....tolik o tvrdactvi.......v poslednim roce jsem mel konflikt dvakrat . za prve se do mne zacali navazet dva cikani oveseny zlatyma retezama -nejspis pasaci v tramvaji v druhem to byl nejaky drogovy delear ktery zacal byt agresivni.... v obou pripadech jsem eskalaci ukoncil radne peprnou hlaskou ala posledni scout..s bruce vilisem
![]()
![]()
...v obou pripadech protagoniste..intuitivne ..a spravne..
...vyhodnotili ze nekdo kdo vymyslel v mziku takovou hlasku nejspis nepujde pro ranu pesti daleko....a tak vycouvali......mozna lepsi nez konflikt nejak slovne eskalovat..nebo se stahovat do zdanlive defenziva....ja nestojim o problem ....... a nechat si ty frajirky myslet ze to na tebe muzou rozbalit .....
...ted jde jenom o tom..vymyslet tu hlasku ..
![]()
![]()
....
mirsv píše:já osobně (i z vyprávění)mám tu skušenost,že spoustu agresorů se pose*e,jen když jdeš do základního postoje(box,kung-fu...)
TRiTON píše:mirsv píše:já osobně (i z vyprávění)mám tu skušenost,že spoustu agresorů se pose*e,jen když jdeš do základního postoje(box,kung-fu...)
no vidíš, a já myslel,že je to základní chyba... mě vždy učili,že udeřit první,rychle a tvrdě rozhodne konflikt nejbezpečnějí a nejsnáze- neriskuješ,že se lekne a vytáhne nůž..
Mozna se pletu, ale nezacina sebeobrana situace uz ve chvili, kdy te nekdo slovne napadne, vyhrozuje, blizi se k tobe a ty se citis ohrozen?ghekon píše:zajimalo by mne jak bys to obhajil pred soudem
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník