Zkušenosti z ulice

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Lu2 » pát 26. říj, 2007 14:53

Ty jo,dlouho jsem tu nebyl a koukám,že přibylo hodně příspěvků...no bohužel mě ale nepřibyli žádné nové příběhy z ulice,tak toho moc nemůžu povědět...navíc se tu teď neřeší nic do čeho bych se mohl přidat...škoda... :cry:
Lu2
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Dejv » pát 26. říj, 2007 17:34

já mám příběhy z metra.Jedu metrem a když je vlak v tunelu tak se tam 4 na 2 začli rvát nějací chlapi.jeden srazil kočárek,třetí vytáhl pepřák nebo co.A jak to byl dlouhej tunel no špatně se nám tam dejchalo.
Zrovna tam nebyl z těch rádoby hrdinu který by svým 100* nacvičeným kopem před zrcadlem sundal všem hlavy:-D
Dejv
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod scout » pát 26. říj, 2007 19:14

hm hk konflikt na ulici muze byt problem at delate cokoli...ulice nezna pravidla....ja sam sem mel dva konflikty pred 10 lety ,ten druhy se se mnou vlece zdravotne dodnes.....tolik o tvrdactvi.... :wink: ...v poslednim roce jsem mel konflikt dvakrat . za prve se do mne zacali navazet dva cikani oveseny zlatyma retezama -nejspis pasaci v tramvaji v druhem to byl nejaky drogovy delear ktery zacal byt agresivni.... v obou pripadech jsem eskalaci ukoncil radne peprnou hlaskou ala posledni scout..s bruce vilisem :lol: :lol: :lol: ...v obou pripadech protagoniste..intuitivne ..a spravne.. :D ...vyhodnotili ze nekdo kdo vymyslel v mziku takovou hlasku nejspis nepujde pro ranu pesti daleko....a tak vycouvali......mozna lepsi nez konflikt nejak slovne eskalovat..nebo se stahovat do zdanlive defenziva....ja nestojim o problem ....... a nechat si ty frajirky myslet ze to na tebe muzou rozbalit ..... :wink: ...ted jde jenom o tom..vymyslet tu hlasku .. :lol: :lol: :lol: ....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pát 26. říj, 2007 19:19

ale stejne bez teleskopu a noze nevychazim na ulici...a to mne vsichni znaji jako pohodare....jo jo neni nad zlepsujici se bezpectnostni situaci... :lol: :lol: :lol: a policisty v ulicich.. :lol: :lol:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TF » pát 26. říj, 2007 19:37

scout píše:hm hk konflikt na ulici muze byt problem at delate cokoli...ulice nezna pravidla....ja sam sem mel dva konflikty pred 10 lety ,ten druhy se se mnou vlece zdravotne dodnes.....tolik o tvrdactvi.... :wink: ...v poslednim roce jsem mel konflikt dvakrat . za prve se do mne zacali navazet dva cikani oveseny zlatyma retezama -nejspis pasaci v tramvaji v druhem to byl nejaky drogovy delear ktery zacal byt agresivni.... v obou pripadech jsem eskalaci ukoncil radne peprnou hlaskou ala posledni scout..s bruce vilisem :lol: :lol: :lol: ...v obou pripadech protagoniste..intuitivne ..a spravne.. :D ...vyhodnotili ze nekdo kdo vymyslel v mziku takovou hlasku nejspis nepujde pro ranu pesti daleko....a tak vycouvali......mozna lepsi nez konflikt nejak slovne eskalovat..nebo se stahovat do zdanlive defenziva....ja nestojim o problem ....... a nechat si ty frajirky myslet ze to na tebe muzou rozbalit ..... :wink: ...ted jde jenom o tom..vymyslet tu hlasku .. :lol: :lol: :lol: ....

no a jakoužeto peprnou hlášku jsi to použil? docela mě zajímá co jsi jim řek :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sennin » pát 26. říj, 2007 19:42

¬e by: "Proč přešel Majlo ulici? Protože měl ptáka v slepici..." nebo "...ještě jednou mě praštíš a zabiju tě..." :lol:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mirsv » pát 26. říj, 2007 21:46

já osobně (i z vyprávění)mám tu skušenost,že spoustu agresorů se pose*e,jen když jdeš do základního postoje(box,kung-fu...)
mirsv
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TRiTON » pát 26. říj, 2007 23:29

mirsv píše:já osobně (i z vyprávění)mám tu skušenost,že spoustu agresorů se pose*e,jen když jdeš do základního postoje(box,kung-fu...)

no vidíš, a já myslel,že je to základní chyba... mě vždy učili,že udeřit první,rychle a tvrdě rozhodne konflikt nejbezpečnějí a nejsnáze- neriskuješ,že se lekne a vytáhne nůž..
TRiTON
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Shrek » sob 27. říj, 2007 7:30

Tak taky pridam neco ze svych zkusenosti...Vetsinou kdyz do me nekdo zacne rejt nebo vidim ze je agresivni a prijde az ke me...Tak po nem hnedka du pestma a du do nej dokud nepadne.Je to nejlepsi protoze kdyz pockate je moznost ze by jste mohly dostat na drzku dle meho:-).Konfliktu jsem mel uz myslim ze celkem dost.Ale nikdy se mi nestalo ze bych bych spadl na zem a uz se nemohl zvednout.Radsi sem vzdycky vstal a sel do nich znova ikdyzy byly 3-4.A nikdy jsem se nenechal zbit aniz by ten druhej taky dostal.Kolikrat to bylo hodne krvavy ale aspon mam nejake zkusenosti uz.Nejlepsi je opravdu zautocit jako prvni a nenechat se napadnou.
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod mirsv » sob 27. říj, 2007 10:19

TRiTON píše:
mirsv píše:já osobně (i z vyprávění)mám tu skušenost,že spoustu agresorů se pose*e,jen když jdeš do základního postoje(box,kung-fu...)

no vidíš, a já myslel,že je to základní chyba... mě vždy učili,že udeřit první,rychle a tvrdě rozhodne konflikt nejbezpečnějí a nejsnáze- neriskuješ,že se lekne a vytáhne nůž..

s tím nožem jsi to opravdu dobře vystihl,mně osobně se to stalo dvakrát(a to nejsem žádnej rváč)
jinak s tím postojem,nevím no,ale tady je jedna ukázka kdy borec šel do postoje a celkem efektivně se ubránil,myslím že je to taky o tom na jaké úrovni bu ovládáš
http://www.youtube.com/watch?v=rVln3QhYCUc
mirsv
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » sob 27. říj, 2007 10:40

Shrek: To by mne zajimalo kam za temi konflikty chodis. Ja jsem se v zivote zadneho nezucatnil, ani zadny nevidel. K te tve strategii utocit prvni, zajimalo by mne jak bys to obhajil pred soudem ;)
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » sob 27. říj, 2007 10:47

ghekon píše:zajimalo by mne jak bys to obhajil pred soudem
Mozna se pletu, ale nezacina sebeobrana situace uz ve chvili, kdy te nekdo slovne napadne, vyhrozuje, blizi se k tobe a ty se citis ohrozen?

A i kdyby ne, radsi se budu zpovidat nekde pred prestupkovou komisi, nez abych si drbal hlavu nekde na JIPce :wink:

Ono je sice hrozne hezky cekat a snazit se o mirove reseni, ale muzes tim propasnout sanci, ktera by mohla byt taky jedina a to se dle meho moc na ulici neda riskovat. Hodne davam na intuici. Kdyz se na cloveka podivas, muzes obcas poznat zda se chce skutecne prat, nebo jenom dela silaka.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Shrek » sob 27. říj, 2007 10:51

Za nimi nikam nechodim.Ale clovek de obcas do baru a pak jit v noci domu neni obcas taky sranda.Hodne konfliktu jsem mel na stredni...A clovek se popere i na diskotece.Btw k tomu ze prvni napadnu..No ber to tak ze kdyz nenapadne prvni a vis ze ten clovek se chce rvat nebo to aspon tusis ze by to tak mohlo byt.Tak radsi du do toho prvni nez aby me pak dal prvni ranu a mel sanci me zbit.Rikam je to jen ma zkusenost a samozrejme asi neni nejlepsi. :lol:
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod ghekon » sob 27. říj, 2007 11:43

nechodit do baru :D ozirat se doma :D
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Zdeny » sob 27. říj, 2007 15:19

Včera se mi stala nesmyslná příhoda....Sedím s kámošem u automatech v hospode a jedna holka chce abych ji pujcil na fantu :) já neměl drobny a ani se mi nezamlouvala tak sem ji proste nepujcil....a Přisel nejakej chlap asi 35-40 let a tlustej minimálne 120kg já drobnej a je mi 15 .....no a že když sem ji to slibyl at ji to koupim.....a chytl me ze zadu za krk a o něco se snažil mě to nebolelo tak sem ho nechal..a měl nějaky keci pořád....po chvíli ho někdo někam odtáhl.....®adny BU nedelam teda akorat 1 mesic judo :D říkám si jestli sem to měl skusit a jít po něm....typuji že bych dostal, ale měl bych možná lepsi pocit ..tak nevím jestli sem se měl bránit víc nebo ne..?
Zdeny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Shrek » sob 27. říj, 2007 15:26

Kdyz ti je 15 a jemu 40 tak nevim..Ja bych asi ho hnedka prastil ikdybych mel dostat...Nevim no...Judo mi neprijde jako moc vyuzitelny do real bitek...Ale je to na kazdym jake je povahy a jestli na to ma zaludek:-)Hlavne bud rad ze ti nic neudelal.
Shrek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod ghekon » sob 27. říj, 2007 15:59

Shrek: Judo je v realnych bitkach vyuzitelne az moc :)
Zdeny: Tyhlety uvahy, kdybych po nem vyjel si schov, beztak bys skoncil v nemocnici...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Zdeny » sob 27. říj, 2007 18:29

NO nejspíš bych tam fakt skoncil.....ale zase přece když sem si ho nevšímal a on do mě začne rejpat......tyhle lidi fakt nechápu.... :roll: dovolovat si na dvakrat mensiho a mladsiho jestli mu to děla dobre... :roll:
Zdeny
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » sob 27. říj, 2007 19:08

Takovi uz jsou lidi, nevismej si jich, nestoji to za to. Kdyz te vylozene fyzicky nenapadl.
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » sob 27. říj, 2007 19:16

Dostal jsi přes hubu?Nedostal,takže jsi v podstatě vyhrál,protože jsi vyvázl se zdravou kůží.Buď rád,to že ses mu nepostavil neni zbabělost,ale zdravý rozum.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...