Caute , prajem pekny vecer!
Predom sa ospravedlnujem , ak tato tema nepatri do tejto sekcie ,.Som tu novy a potrebujem nutne radu a pomoc .Dufam , ze su tu neake dobre duse , ktore mi pomozu.
Moj problem je nasledovny:
Nikdy som sa nebil .Mam 17 a nikdy neprisla situacia , kedy by som musel pouzit peste , ale v triede mame jedneho idiota , ktory v pozadi uraza , vratanie mna , a sleduje , kolko si moze dovolovat. Moj problem je jasny .Neviem , ako sa mu postavit.
Iny v mojom pripade by ho zabili , a este ku tomu , ked som z triedy najstarsi , ale ja neviem ako

Mam strach , ze on bude silnejsi , alebo strach , ze to bude hanba pre mna. Proste neviem , bijem sa prvy krat. Mozete mi prosim , strasen moc prosim , povedat , akym sposobom ho tak premoct , aby som z toho bola rad ja a nie on? Som srab do riti nepopieram , ale ked sa mam bit prvy krat do kelu , je to ine , ako ked si doma nieco hovorim a v triede , kedy sa mu mam postavit. Prosim , mozete mi povedat ako prekonat obavy a strach? On ma 15 , bude mat 16 , ja mam 17 , tak co mam vam na to povedat. Prosim poradte. Strssne dakujem