Strava

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pát 14. pro, 2007 16:16

Jé tohle téma se mi líbí.
Harutomo před dvěma měsíci 75kg, 188cm
Harutomo dnes 90kg a stále kynoucí :lol:

Tož já sem teď na zimu přestal běhat a začal víc jíst a za 2 měsíce sem nabral 15kg a to úplně vážně a cvičím každej den, 20 až 30 kilo není scifi, já chcu jít na 100+ ale z jistejch důvodů který dál popíšu to nechci uspěchat a nechám to tak nějak sednout :D
Pravda že ze začátku sem do sebe to jídlo pěchoval celý den až sem myslel že to ze mě bude lítat horem spodem protože jsem chtěl vidět brzo výsledek, teď jím jen o maličko míň aby mě místo svalů nezateklo sádlo :lol:

Lacinná alternativa: jíst průběžně celý den aby nebyl nikdy hlad, sníst denně 3 pytlíky rejže, kilo tvarohu, z toho půl kila těsně před spaním, litr plnotučnýho mlíka. K snídani sem si dával občas i 10 vajec na měkko, pak mě to nebavilo loupat tak sem to pil ve velkým hrnku s mlíkem sirový. Tohle všechno je jen přídavek, krom toho pochopitelně jíš ještě normální snídaně, obědy, večeře a svačiny :D

Ehmm krom toho že sem teď ufuněný prase tak se cejtím o 200% líp :wink:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 389
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

 

Příspěvekod Panda » pát 14. pro, 2007 16:20

Zrovna jsem chtěl napsat něco podobného pro beast boye, pokud trenuješ 5krát týdně aerobně tak přibírání je těžké, trénuj jen třikrát týdně a místo dvou aerobních treningl zařáď nějáké posilko nebo ještě lépe nedělej nic a regeneruj, a přibírání pujde snáze...ps co spánek , spíš alepoň devět hodin deně?...ale jen tak mezi námi, já bych být tebou počkal a jestli ti to nadšení pro sport vydrží tak zá pár let tak ve třiceti budeš už moc v pohodě zápasit v těch těžkých vahách , teď máš alepoň šanci prozkoumat ty lehčí...to ani nemluvím o tom jaký je větší váha záhul na klouby, metabolismus atp...já mam 95 což je skoro ve všech sportech váha na houby protože je na dolní hranici supertěžké, ale zase je to super výzva a člověk už musí něco umět aby se mohl porovnávat s těžšími...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1159
Registrován: pát 25. bře, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Strava

Příspěvekod zZz » pát 14. pro, 2007 20:26

zdravim, ja presel pred ctvrt rokem od cinek(po 6ti letech) k BU(box), za ty 3 mesice jsem uz stihnul spalit asi 10 kg a bohuzel nejenom sadla.. :twisted:

ale k tvoji otazce..nabrat 20 kg "masa(svaly)" za 3 mesice je hovadina..kdyz se budes hodne snazit naberes 2kg masa a 18kg sadla..prinos pro BU nulovej, akorat to budes horko tezko shazovat a kdyz jde tuk, jdou dolu i svaly..

moznosti mas 2..
1.postupny pribirani, coz je ale dlouhodoba zalezitost a nikdy nenaberes cisty maso, budes rad, kdyz to pujde v pomeru 2:1 ve prospech sadla..a nakonec se nejakymu dietovani(CKD, sacharidovy vlny..)nevyhnes..
2.nejak rozumne cyklovat objemovku-dietovani

kazdopadne nema cenu zrat jako tank nonstop, jen se zprasis..prezirat se ma cenu az po treninku, tehdy to ma kam "jit", ve volny dny se snaz jist min, zpomalis si metabolizmus, tzn nebudes potrebovat tolik kalorii, aby si pribiral a hlavne se nezprasis
:twisted:
Naposledy upravil zZz dne sob 15. pro, 2007 13:29, celkově upraveno 1
zZz
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 21
Registrován: pát 14. pro, 2007 0:00

Příspěvekod BloodyBeast » sob 15. pro, 2007 13:13

Právě, že já se ani nepřežírám. :D Je pravda, že mám ještě dost času, tak bych to tak mohl nechat a časem snad přiberu, ale pod těch 70 nepůjdu. Radši budu nejlehčí a zápasit s " prasaty ", aspoň když nad někým těžkým zvítězím, tak si budu připadat drsněji. 8) :lol:
BloodyBeast
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: sob 08. pro, 2007 0:00
Bydliště: Přerov

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » sob 15. pro, 2007 14:42

ukropcany: pleteš si nás, Bloody Beast povídal že chce 90. Ta vysněná 100 je moje záležitost, chcu bejt velkej :D Ještě mi je vidět trochu vánočka tak to nevidím s tím tučkovým břichem tak nebezpečně :lol: A sádlo, teda pokud ho naberu, se na jaře vyběhá :wink:
Ale co funguje mě, může někoho jinýho zdeformovat, i to je možný, kamarád kdyby takhle jed tak je prostě sumo, každej má asi jiný trávení.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 389
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

Předchozí

Zpět na japonská bojová umění a sporty...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků

cron