dukazy jsou vsude. Ale nejdrive je vira a az po ni nasleduje věděni. Ja jsem se k tomu nedostal pres FG. Dostal jsem s k tomu pres astralni cestovani, take se tomu rika OOBE, coz je pojem (out of body experience) a byla uz o nem napsana velka spousta knih a Monrouv institut zalozeny panem Robertem Monroem o tom uz podava pres dvacet let dukazni materialy z vedeckeho uhlu pohledu a na zaklade toho dokonce vznikly tzv. Hemi-sync - synchronizace hemisfer, na cemz jsou zalozeny napriklad psychowalkmany a vyuziva se to take jako lecba. Jen si zkuste zadat OOBE do vyhledavace

navic spousta pribehu z buddhismu, ale take z BU, hlavne tech vnitrnich, jsou s tim v uzkem spojeni. Jogini to berou jako zcela normalni vec. A ja uz jsem to zazil nekolikrat take. Pridavam, ze neberu drogy a ani jsem je nikdy nebral

je to take vec, na jehoz zaklade vznikla organizace Vesmirni lide (dle meho usudku). Je to take vec, kvuli ktere se studenti v Praze navzajem dusili polstarema, aby dosahli tzv. Near-death experiences, protoze to nebyli schopni navodit hlubokou meditaci. Je to take vec, ktera ma uzkou souvislost s pribehy lidi, kteri pri operaci v komatu tvrdili, ze sledovali cely jeji prubeh a sebe sameho videli lezet na operacnim stole. Nedavno jsem cetl pribeh cloveka (z moravy), ktery zatvrzele tvrdil, ze ho unesli mimozemstane. Dovolte mi rict, ze ho nikdo neunesl ale ze mel jen OOBE, tedy alespon podle toho, jak to popisoval. Dokonce jsem videl knihu, ktery napsal clovek, utvrzely v tom, ze byl unesen mimozemstany. Nu, oba popisovali OOBE
No a co to tedy je? Jednoduse se pri meditaci docili k oddeleni astralniho tela (duse) od hrubohmotneho tela a jste v tzv astralni dimenzi. Muzete se volne pohybovat kamkoli chcete, ale vetsina lidi vas nemuze videt, jen ti co maji "schopnost" vnimat ten rozmer. Pak se tvori nejruznejsi pribehy o dusich, ktere nutne nejsou jen pohadkami pro male deti. Protoze kdyz se nekdo pohybuje bez sveho fyzickeho tela, pak je samozrejme duch

nedejboze kdyz fyzicke telo ani nema