Chi - vitalni energie

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod hellas » sob 29. pro, 2007 20:55

diablik píše:
Jiri píše:Mohli jste to videt na videu Kiai master vs MMA. Neco k tomu mistrovi - samozrejme uplne vyhorel a je to pro neho ponauceni. Neni jediny duvod proc by mel nejaky takovy clovek predvadet takovou vec, navic takto verejne - pri vnitrnim rustu plati uplne jina pravidla nez pri vnejsich vecech trenujicich fyzicke telo. Existuje otazka rovnovahy a neni dovoleno nikomu, aby ji takto narusoval. Kdyby ten chlapik sundal toho karatistu, ktery se kazdy den do umoru dre, aby dokazal ucine porazit nekoho v souboji, predstavte si to - vsichni by videli, ze 60ti lety chlapik sundal nekoho z MMA aniz by se ho nejak dotkl - byl by to jeste rovnovazny stav? Vsichni z MMA by videli, ze jejich snaha je k nicemu, protoze kazdy deda ovladajici vnitrni utok je sunda a ze proti vnitrnimu vyvoji nemaji sanci - vsichni by se zacali venovat vnitrnimu boji - tohle nemuze byt dovoleno. Stejne jako existuji skepticy, budou vzdy existovat ti, co tomu veri. Stejne jako existuji stari lide, existuji mladi lide. Prava - leva, horni - dolni - vsechno je v rovnovaznem stavu. Kdyz prestane existovat nahore, prestane existovat dole. Clovek ktery se venuje vnitrnimu utoku, by si mel takove principy postupem sveho vyvoje uvedomit - a ten uz pak vi, ze nemuze jen tak prijit na verejnost, pozvat televizni stanice a ukazat na publiku svuj utok. Tohle se nemuze stat.


8O 8O ..no a teraz bez veskerej srandy a tradicnych Diablikovych sarkazmov...clovece si fanatik a myslim ,ze co sa tyka psychiky mas nejake slabsie ,mozno zacinajuce stadium dusevnej choroby...mna normalne az zamrazilo ,ked som to po tebe cital..ludia ako Ty pred par storociami v sluzbach inkvizicie a podobnych fanatickych spolkoch boli velmi nebezbecne a horlive bestie..mna by zaujimal tvoj psychologicky profil vypracovany nejakym psychologom:? :!: P.S. ty si zliepas a spajas do svojich polopravd co ti vyhovuje a hodi sa do kramu a si ochotny do neba volajucu pravdu popriet a zaobalit do nadherne znejuceho klamstva ako s tym MMAfighterom a kiaizmrdom..ten kiaizmrd dostal preto lebo je podvodnik a nevie sa hybat ani udriet a ani vyblokovat ranu..hybal sa ako postihnuty invalid a som strasne rad ze dostal narezane ,len skoda ze na zaver mu ten mmafigher neskocil par "stompov" na hlavu :evil:


naopak, takvi končili díky inkvizici na hranicích(ne státních 8) )
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1813
Registrován: čtv 15. črc, 2004 23:00

 

Příspěvekod pavela » ned 30. pro, 2007 16:42

Jiri píše:Kdyz o tom prestanes mluvit, nebudu mit duvod to delat, je to jednoduche :wink: koneckoncu, byla to reakce na to co jsi rikal o buddhistech.
Kdysi davno jsem velice aktivne prisspival na forum o kulturistice (ronnie.cz) - a musim rict, ze jako celek se chovali lepe nez v prumeru lide zde - nic proti kulturistum, ale clovek by neveril, ze banda z BU bude takova tlupa ulicniku :lol:
Ty vůbec nevíš CO je to buddhismus, ten můj buddhismus založil Buddha ©' «ia Mo Ni,který aby dosáhl osvícení vzdal se všech pozemských statků, ten "tvůj" lžibuddhismus založil falešný prorok, Američan asijského původu Li Hong Zhi který si na tom vybudoval živnost,prohlásil se SÁM živoucím Buddhou, obral spousty lidí o prachy jezdí medvědem a žije si jako prase v žitě, zatímco jeho blbé ovečky, chudý čínský vesničani mu dali ty poslední prachy co měli a chcípou hlady. Bezva buddhismus! :twisted: :twisted: :twisted: :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod Jiri » ned 30. pro, 2007 17:32

Buddha Sakjamuni te jiste sleduje a ma z tebe ohromnou radost :wink:
Aneb, z cloveka oficialne prohlaseneho za buddhistu se jeste nestava buddhista.
Mozna ze znas dobre jeho historii, jmena trech velkych boddhisattev, mozna uz sis precetl nejakou buddhistickou knihu a mozna jsi se neco dozvedel od nejakeho mnicha - to z tebe ale nedela buddhistu, ani cloveka rozumiciho buddhismu. Spousta lidi rado cte Tao-te-ting, to z nich vsak stale nedela taoistu, natoz cloveka rozumejiciho te knize, natoz cloveka chapajiciho Tao a uz vubec ne cloveka ridiciho se podle Tao.
Li Hongzhi je znamy clovek a tak mi muzes dat nejaky dukaz o tom, ze neco takoveho dela, nebo udelal - staci mi i bulvarni platek. (mimo CKS)
btw: Buddha Sakjamuni zadny buddhismus nezalozil.
Jiri
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 20. pro, 2007 0:00

Příspěvekod Amrut » ned 30. pro, 2007 18:19

Pánové,
že se pořád necháváte vyprovokovat k nesmyslným diskusím, jsou halt lidi se kterými prostě nemá smysl debatovat...
Když se vzteká malé dítě, tak je taky nejlepší si ho nevšímat a ne ho uklidňovat argumenty.Prostě nereagujte a zbytečně se nerozčilujte, to je to nejlepší, co se dá dělat.Nechte nesmyslná témata zajít a neživte je svými příspěvky.
Amrut
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob 25. srp, 2007 23:00
Bydliště: Pod hřištěm 544, Lány

Příspěvekod pavela » ned 30. pro, 2007 20:15

ADMIN: Vybanánujte prosím toho sektářskeho agitátora a zamkněte to tady,nechť jde agitovat zpátky ke kulturistům nebo někam mezi své do buznaklubu. Děkuji. :twisted:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1707
Registrován: pát 21. bře, 2003 0:00
Bydliště: Peking-Praha

Příspěvekod jeikob » ned 30. pro, 2007 20:20

jak je to s těma skákajícima upírama čínskejma.teda oni jim řikaji corpse tělo :D má to nějaký podklad teda legendu
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod Pepah » ned 30. pro, 2007 20:37

pavela píše:ADMIN: Vybanánujte prosím toho sektářskeho agitátora a zamkněte to tady,nechť jde agitovat zpátky ke kulturistům nebo někam mezi své do buznaklubu. Děkuji. :twisted:


To asi nepujde. :(
Se obavam, ze pan mistr prorazi svou čí i banán... :cry: :cry:

PS: BAN+1 :roll:
Pepah
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 121
Registrován: stř 02. lis, 2005 0:00

Příspěvekod AlbertDraccovonDrachen » ned 30. pro, 2007 21:52

Já osobně mám zkušenosti s energií Chčíí. Začalo to už narozením a pak se objemy energie stupňovaly. Nejsilněji ji pociťuju po probuzení nebo po pár pivech. Není problém ji manifestovat navenek! Problém nastává, když ji dlouho zadržuju. Začnu cítit bolesti podbřišku. To se ozývá centrum soustředění mocné to energie!
AlbertDraccovonDrachen
diskutér - nováček
diskutér - nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 30. pro, 2007 0:00

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků