Moderátor: Makoto
temeraf píše:Caute rad bych se zeptal jestli mam sanci ze by me vzali do nejakeho boxerskeho klubu .Je mi 16,5 roku a kondicne jsem na tom dobre kdysi jsem se venoval aktivnimu posilovani.Jen nevim jestli na to vekove mam.Po pripade do jakeho klubu bych se mel v Ostrave prihlasit .diky za odpovedi
temeraf píše:Diky jsem moc rad ze si mi napsal a poradil.Ty tam stale chodis do BC Ostrava?Je tam nejaka slusna nadeje ze kdybych tvrde ale hodne tvrdel makal ze to nekam dotahnu?
Rocco píše:temeraf píše:Diky jsem moc rad ze si mi napsal a poradil.Ty tam stale chodis do BC Ostrava?Je tam nejaka slusna nadeje ze kdybych tvrde ale hodne tvrdel makal ze to nekam dotahnu?
Ne, já jsem trénoval asi rok a nedávno jsem přešel k thaiboxu. Nejsem žádný odborník, ale když budeš pořádně trénovat můžeš klidně po půl roce zkusit oblastní kolo. Záleží na tobě! Ze začátku to chce hodně nabrat fyzičku-běhat,švihadlo to je základ. No a pak po nějakém čase až se naučíš základy spárovat a hodně. Jinak jsem tady na foru zahlédl i Lukáše Konečného (jeho stránky - www.profiboxing.cz), takže se zeptej lepších odborníků. Zajdu do klubu, poptej se na tréninky, tuším že tam furt visí cedule nábor mládeže (do 18 let) a s těma trénuj! Jsi mladý, takže máš na to, chce to jen makat.
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník