BOXER V NOUZI

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod diablik » pon 07. led, 2008 16:16

adkins píše:A co řikate na to trenovat doma??jak už jsem psal

Nie ani nahodou,trenuj aj nadalej muaythai..doma nacvicis vies co :wink: :lol:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 877
Registrován: stř 04. kvě, 2005 23:00
Bydliště: SK

 

Příspěvekod cudles » pon 07. led, 2008 16:35

adkins píše:i když trener řika že mam talent tak než mi bude aspon 17 a než budu už fakt dobry,tak za tu dobu mě mužou pohřbit,tyhle věci me odrazujou chodit na trenink

Tyhle veci te odrazujou chodit na trenik,jasne,kasli na to,sed doma,a lituj sebe a toho ze ses vubec narodil,brec jakej je ten svet svine :evil: :evil: :evil:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 691
Registrován: úte 04. zář, 2007 23:00
Bydliště: Chomutov

Příspěvekod cudles » pon 07. led, 2008 16:39

4Diablik:Pekne napsano :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 691
Registrován: úte 04. zář, 2007 23:00
Bydliště: Chomutov

Příspěvekod Boreas » pon 07. led, 2008 16:40

A až povyrosteš a nasbíráš zkušenosti tak zkopeš pět blbců jak prd, co?
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 333
Registrován: čtv 04. led, 2007 0:00

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » pon 07. led, 2008 17:25

Mě a kamaráda nedávno převálcovalo přez 10 občanů romské národnosti, zastavila to až policie a jak se to tak na ulici vyšetřovalo tak se tam sešlo solidní publikum tipuju tak dalších 20 kousků a slibovali mi dokonce před policajtama, že když je udám tak mi rozlámou nohy a ruce a budou mi plivat na kripl káru. Sice sem si vyrobyl hezký řetěz se zesílenejma koncema a naučil ho trochu používat, ale radši ho mám doma protože proti tomuhle davu to stejně nemá smysl a nakonec je eště ozbrojím?, jako by nestačilo že jeden někde sehnal tyčku :lol: Udali sme je, jako vždycky je to k hovnu, protože sme podle publika napadli mi je a v takovýhle situaci mít zbraně tak vypadám opravdu jako řádný občan. Když už použít zbraň tak jedině kulomet pistole má málo nábojů a mačeta nestíhá a bez svědků, jinak se zbejvá po každým konfliktu odstěhovat :wink:
No a protože se na mě mračilo celý náměstí tak obouvám boty do roboty a takovou nafouklou bundu abych se jim líbil :lol:
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 389
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

Příspěvekod scout » pon 07. led, 2008 18:22

kurva harutomo vidim ze u vas v jihlave je fakt veselo... :lol: :lol: :lol: ...ja sem se taky 2 dny pred vanocema musel utkat s drogovejma dealerama co tady u nas v praze u andela terorizujou okoli.... :cry: ..hned druhej den sem sel na policajty a dal jsem sepsat zpravu abych si kryl zada..... :wink: ale fakt je ze beze zbrane zbytecne nevychazim...radsi oni nez ja.....tohle uz sem v minulosti zazil a vim ze te to muze zatracene dlouho poznamenat........fight is fight... :lol: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 464
Registrován: pát 17. srp, 2007 23:00

Příspěvekod majkx » pon 07. led, 2008 18:40

4 adkins není lepší než boxer říct tátovi, aby tě párkrát vyzvedl z tréninku, anebo jít s kámošema z MT domů i za cenu, že si zajdeš nebo zajedeš MHD. Jak ti tady dobře poradil diablik, toho boxera schovej nebo spíš zahoď!!
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 459
Registrován: úte 08. lis, 2005 0:00

Příspěvekod Skateordie » pon 07. led, 2008 19:09

for adkins: preco chodis okolo nich z treningu??? to ich vzdy stretas???
for harutomo: no aj ja som zazil bitku kamaratov, nastastie ma nepotrebovali na pomoc a ty druhi skoncili dost zle, a zavolali pangle a pred nimi sa ten jeden vyhrazal ze kamaratovi podpali auto a nic, vsetko v pohode policajti mali v prdeli, potom ho este kamos chytil pod krkom pred polismi, polisi vyzerali byt najviac posrati :?
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 688
Registrován: stř 16. lis, 2005 0:00
Bydliště: ?ilina

Příspěvekod Jendis » pon 07. led, 2008 19:10

scout píše:kurva harutomo vidim ze u vas v jihlave je fakt veselo... :lol: :lol: :lol:


Tož by mne zajímalo,kam Ludva chodí....vždyť je tu klídek...i po nocích.....něco o tom vím(docela dost o tom vím) :wink: :?:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Jacopo » pon 07. led, 2008 20:21

Někdo se snad najde vždycky... jestli je potká jednou do měsíce, tak dejme tomu... něco jiného je, když ho třeba ti kluci můžou začít vyhledávat a cíleně ho třebas okrádat... potom je dobré chodit fakt v té parťe kluků po tréninku, jak bylo řečeno... párkrát se ukáže vedle starších a zkušených bojovníků, které třeba ti agresoři znají a myslím si, že potom dají pokoj...
Jacopo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 174
Registrován: sob 17. lis, 2007 0:00

Příspěvekod Harutomo_Yasumizu » úte 08. led, 2008 14:07

Jendis: chodíš ven i po 12 v noci? :) Tož když máš "štěstí" tak víš že náměstí je večer jejich, tedy né teď v zimě, oni jsou trochu zimumřiví, tohle bylo v létě. Nějaká bandička vyběhla z Babilonu(cigánská diskotéka) a chtěla si do někoho bouchnout a schodou okolností se skřížily cesty. Díky invazi policajtů nám zůstali peněženky a 99% zdraví. Jinýho kamaráda kterýho určitě znáš ze scarsu o 2 tejdny později sejmuli 2 na náměstí rovnou pod kamerou, která se zrovna nedívala vůbec je to nesralo a okradli ho. Dalšího před 10 rokama vzali 3 kudlou pod krk na Hajláku za Jakubem(za tím kostelem se vždycky scházejí), dal jim všechno co má. Jiní měli potyčky, ale podařilo se jim utíct. Všechno sou to mí nejbližší kamarádi, žádný cizí story...to by se sem ani nevešlo. Ale jinak je tu klídek jen nesmíš mít "štěstí", ale každýho to 1 nebo víckrát potká :wink: Taky se mi před 7 rokama stalo že se mě za bílího dne u kašny jeden začal ptát jesi nemám cigaretu atd. a v tu chvíli udělali kolem mě hustej neprostupnej kruh netrofnu si ani tipnout kolik jich bylo, prostě dav, musel sem jim ukázat všechny kapsy, já u sebe neměl ani kapesník, napřed jich pár na mě startovalo že si z nich dělám prdel a nakonec mě pustili, dobrá sebeobrana v tomhle momentě by byl jedině odjištěnej granát, by se cesta uvolnila :lol: Se stalo to samí kamarádovi na Florenci v Praze, ten už ale měl o co přijít :( To nemluvím o tom když sem tam potkám pár bludnejch kousků který se strašně rozčilujou že nechci koupit jejich zboží :lol:

Co se týče BOXERU tak tu nedávno dostal typec tečku na líc, jen za to že byl takovej kecálek s provokativníma řečma, naprosto neškodnej a teď má novej titanovej obličej. Jako rád bych mu občas dal "kamarádskou bombu", ale tohle je svinstvo.
Harutomo_Yasumizu
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 389
Registrován: pát 28. bře, 2003 0:00

Příspěvekod adkins » úte 08. led, 2008 14:58

njn,nic s tim nezmužem,z toho treninku jdu vždycky sám,každy jinou cestou,a mam to dost daleko od baraku(cca-5km),přežít to nějak musím,ale k smrti je nesnaším, jak už tu někdo řekl nejlepší je nosit u sebe kulomet a pak jse rychle zdechnout :twisted: :twisted:
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 03. led, 2008 0:00

Příspěvekod jeikob » úte 08. led, 2008 15:44

jak občas pročítám tady stránky ,tak docela žasnu co se děje.Je to síla mně bylo náct začátkem 90.let bydlel jsem na žižkově a takovýhle nasilí si teda nepamatuju a to mám pocit že ta doba byla drsná.Jediný co sem zažil jako skejták bitky se skinhedama,který teda byli hodně o zdraví občas a sem tam s nejakým pitomcem či pitomcema v nejakým klubu či když jsme byli na závodech mimo prahu.Ale že bych se bál chodit po ulicích a to sem chodil z kaleb občas pešky v noci přes vaclavák plnej pasáků a prostitutek.Jenže řekl bych že to je nudící se mládež prostě partičky,který se chteji rvát. Galerce na vaclaváku byl nejakej puberták v plandavejch kalhotách ukradenej.Ty jo to je každej tejden nekolikrat se tu ptá nejaké decko ,jak nekoho sejmout a jak se ubránit bande.je to síla
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod Jendis » úte 08. led, 2008 15:51

Harutomo_Yasumizu píše:Jendis: chodíš ven i po 12 v noci? :)


Tož chodím....hlavně po půlnoci...pracovně..... :wink:

Taky jsem už byl obstoupenej,dotaz na zapalovač...tykal mi...stačilo se jen zeptat,jestli si neumí říct slušně,že jsem s ním krávy nepás....čučeli jak sůvy z nudlí.....zapálil jsem mu a s úsměvem odkráčel.Musíš to brát v klidu....ale já mám možná výhodu,že mne znají z práce... :twisted:
A Ty ke všemu vypadáš hrozně mladě a bezbranně..... :lol: :twisted:

Promiň,dělám si srandu..... :oops:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod Jendis » úte 08. led, 2008 15:53

jeikob píše:jak občas pročítám tady stránky ,tak docela žasnu co se děje.Je to síla mně bylo náct začátkem 90.let bydlel jsem na žižkově a takovýhle nasilí si teda nepamatuju a to mám pocit že ta doba byla drsná.Jediný co sem zažil jako skejták bitky se skinhedama,který teda byli hodně o zdraví občas a sem tam s nejakým pitomcem či pitomcema v nejakým klubu či když jsme byli na závodech mimo prahu.Ale že bych se bál chodit po ulicích a to sem chodil z kaleb občas pešky v noci přes vaclavák plnej pasáků a prostitutek.Jenže řekl bych že to je nudící se mládež prostě partičky,který se chteji rvát. Galerce na vaclaváku byl nejakej puberták v plandavejch kalhotách ukradenej.Ty jo to je každej tejden nekolikrat se tu ptá nejaké decko ,jak nekoho sejmout a jak se ubránit bande.je to síla


Taky čumím....... 8O
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod jeikob » úte 08. led, 2008 16:06

No nebo žasnu když občas koukám na zprávy.Základka či nižší ročníky střední školy a průšvihy typu deti těžce zranili spolužáka ,mlátili ho a kopali do nej na zemi. A podobně a jsou to vetšinou děti z takzvaně spořádanýho prostředí?Jasně fetáci,dealeři a podobně.Ale desí mně zvýšená agresivita u lidí ,do kterých by to človek neřekl.Asi je to dobou a nějakým tlakem a frustrací
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1450
Registrován: úte 26. pro, 2006 0:00

Příspěvekod adkins » úte 08. led, 2008 17:37

jeikob píše:No nebo žasnu když občas koukám na zprávy.Základka či nižší ročníky střední školy a průšvihy typu deti těžce zranili spolužáka ,mlátili ho a kopali do nej na zemi. A podobně a jsou to vetšinou děti z takzvaně spořádanýho prostředí?Jasně fetáci,dealeři a podobně.Ale desí mně zvýšená agresivita u lidí ,do kterých by to človek neřekl.Asi je to dobou a nějakým tlakem a frustrací


i když mi je zachvilku 15 tak musim posoudit že ta dnešni doba je fakt hnus :( :roll:
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 03. led, 2008 0:00

Příspěvekod TRiTON » úte 08. led, 2008 19:26

No tak já bych to s tim,že je ta doba taková hrozná moc nesouhlasil..Mluvim jenom za sebe,nemam tucha,jak je to v jinejch městech,ale v plzni mi to příde v pohodě.Sám sem měl jenom málo konfliktů,většina jich byla kvůli blbostem a měl sem štěstí,že to dopadlo dobře,ale jinak sem ani o žádnejch těžkejch napadení neslyšel.
Stačí jenom,aby člověk věděl,jak to chodí.Já znam hodně lidí i z řad "romskejch spoluobčanů" a ačkoliv je nemam rád,tak s nima udržuju mírový vztahy.Kdykoliv se začalo,třeba nikde před putikou,schylovat k rvačce,tak se nakonec ukázalo že ten či onen je znamej nějakýho známýho a všechno se uklidnilo..
Tak že muj názor je,že se dá problem vyhejbat celkem slušně.A když to jednou nejde se jim vyhnout,tak útěk je nejlepší varianta obrany.
TRiTON
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér
 
Příspěvky: 119
Registrován: ned 26. bře, 2006 0:00
Bydliště: Plzen

Příspěvekod Ji31 » úte 08. led, 2008 22:04

TRiTON píše:...Kdykoliv se začalo,třeba nikde před putikou,schylovat k rvačce,tak se nakonec ukázalo že ten či onen je znamej nějakýho známýho a všechno se uklidnilo..


Bych chtěl vidět, jak třeba v Praze na Florencu někomu vysvětluješ, že někdo je něčí známej :lol: :lol:

Ale nic ve zlým samozřejmě :wink:
;-)
Ji31
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 97
Registrován: ned 11. pro, 2005 0:00

Příspěvekod Skateordie » úte 08. led, 2008 23:11

TRiTON píše:No tak já bych to s tim,že je ta doba taková hrozná moc nesouhlasil..Mluvim jenom za sebe,nemam tucha,jak je to v jinejch městech,ale v plzni mi to příde v pohodě.Sám sem měl jenom málo konfliktů,většina jich byla kvůli blbostem a měl sem štěstí,že to dopadlo dobře,ale jinak sem ani o žádnejch těžkejch napadení neslyšel.
Stačí jenom,aby člověk věděl,jak to chodí.Já znam hodně lidí i z řad "romskejch spoluobčanů" a ačkoliv je nemam rád,tak s nima udržuju mírový vztahy.Kdykoliv se začalo,třeba nikde před putikou,schylovat k rvačce,tak se nakonec ukázalo že ten či onen je znamej nějakýho známýho a všechno se uklidnilo..
Tak že muj názor je,že se dá problem vyhejbat celkem slušně.A když to jednou nejde se jim vyhnout,tak útěk je nejlepší varianta obrany.

Ono je problem, ze o takych veciach sa to nedozvies tak lahko, ze sa stali :wink:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 688
Registrován: stř 16. lis, 2005 0:00
Bydliště: ?ilina

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků

cron