lukaskon píše:Pro RBR: tak zápas je přesunut. Soupeř se zranil a na kdy zatím nevím. Víc se dozvím v pondělí ... to se vrací z přípravy v Japonsku. Jinak já řešil už i nože. Vytáhl to nějakej Rusák a já to úspešně uklidnil. Většinou tyhle věci řeším v klidu.
pm píše:
lukaskon: imho, nepotrebujes si rozhodne nic dokazovat, vysledky mas nezpochybnitelne, o tom se nam 99,9 procentum zde na webu muze jen zdat.
pm píše:totez lze rici i o Playerovych sidekickech (v adidaskach), jak jsem psal, jako kdyz kopne kun.
Jendis píše:player píše:.....absolutne zadne zraneni nehrozilo, kdyz ses tak dobrej.Uz jen to, ze mas obavu z pripadneho zraneni o necem vypovida.
Playere...nikdo není tak dobrej,aby vyloučil náhodu.....a náhoda je blbec.A o tomto tu Lukáš mluví...stačí,aby blbě uklouznul a je to v řiti....je to profík a proto ví,že tohle se stát může.....jinak do diskuze Vám dál zasahovat nebudu,tady jsem měl jen pocit,žes nepochopil.....
lukaskon píše:Playerovi: V pondělí se dozvím svůj další zápasovej plán a podle toho budu moc riskovat případné zranění a dám vědět. Jinak stále nevím kolik vážíš
NAIA píše:Player: Můžeš popsat v čem se liší údery a kryty co cvičíte u vás od klasického boxu tak aby byly lépe využitelné v "pouličním boji". Dík
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků