Moderátor: Toman
lukaskon píše:Vše čtu a vše vidím ... Panda má velký mínus
Jinak na reflexu je opravdu nejlepší sparing (aspoň podle mě). Ta hraška není ideální, protože vidíš její pohyb a předvídáš. Kdežto ve sparingu pěst vylétne proti tobě nečekaně z místa, kdežto hruška se jen houpe tam a sem. Dobrý cvik je i tenisák na gumě, který ti hází jiná osoba do obličeje, musíš uhejbat a jemu se to hned vrátí do ruky.
adkins píše:Ale tak ta hruška mi taky nějakej ten REFLEX dá ne i když už jsem jsi na ni zvykl?Jinak jo sparringi v každe přiležitosti
luen píše:Ja mam tedy na obou ruznych hruskach to loziskove ukotveni, ktere se protaci a lita do vsech smeru
Panda píše:luen píše:Ja mam tedy na obou ruznych hruskach to loziskove ukotveni, ktere se protaci a lita do vsech smeru
Ještě nevystřelila z podlahy?držím palce ať vydrží...jinak jsem objevil způsob ukotvení který je prost tohoto rizika, stačí ji zespoda přivázat na závaří třeba takové co drží dopravní značky...ehm teda podobné samozřejmě
diablik píše:adkins píše:prej je hruška lepší než sparrin protože uhybam vkuse pořád
..uz zase hladas lahsiu cestu....ale no ták..Adkinsy..uz zase
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník