mcboomfuck@inmail.sk
xiuwei píše:u FMA (rozuměj filipínská bojová umění - kali/arnis/escrima) se tyče berou jako tréninková pomůcka,takže se určitě dovedeš ubránit i ,,holýma rukama,, bez paliček . Techniky používané k obraně a protiútoku holýma rukama vychází z boje se zbraněmi.
Skateordie píše:xiuwei píše:u FMA (rozuměj filipínská bojová umění - kali/arnis/escrima) se tyče berou jako tréninková pomůcka,takže se určitě dovedeš ubránit i ,,holýma rukama,, bez paliček . Techniky používané k obraně a protiútoku holýma rukama vychází z boje se zbraněmi.
No ako vychadzat mozu, ale co z toho ked su uplne ine principy a tak. Vies o tom, ze by sa tu ucila escrima aj bez zbrane?
Makoto píše:Skateordie píše:xiuwei píše:u FMA (rozuměj filipínská bojová umění - kali/arnis/escrima) se tyče berou jako tréninková pomůcka,takže se určitě dovedeš ubránit i ,,holýma rukama,, bez paliček . Techniky používané k obraně a protiútoku holýma rukama vychází z boje se zbraněmi.
No ako vychadzat mozu, ale co z toho ked su uplne ine principy a tak. Vies o tom, ze by sa tu ucila escrima aj bez zbrane?
Principy jsou uplne stejne. Zeptej se Severina, ten se na to specializuje.
Xiuwei ma pravdu, hole, noze, ruce, vse stejny pohyb. To je na tom tak genialni.
skeross píše:Zdrec borci chcel by som sa opytat aky styl by ste mi odporucili na obranu v reale.Strasne sa mi zapacila ESCRIMA ale to v reale asi nevyuzijem pretoze nebudem mat pri sebe palicky![]()
mcboomfuck@inmail.sk
skeross píše:Zdrec borci chcel by som sa opytat aky styl by ste mi odporucili na obranu v reale.Strasne sa mi zapacila ESCRIMA ale to v reale asi nevyuzijem pretoze nebudem mat pri sebe palicky.Mam problem sa ubranit chlanom co su o 20 cm vyssi odo mna.Mam 175cm a 95 kg tak aj kondicku potrebjem nabrat.Som z Prievidze tak by som bol rad keby je to z tohoto okolia.Dikes
![]()
mcboomfuck@inmail.sk
paličky nepotřebuješ, stačí propiskaskeross píše:...Strasne sa mi zapacila ESCRIMA ale to v reale asi nevyuzijem pretoze nebudem mat pri sebe palicky..
skeross píše:..... vzhladom na to ze som student a nemam moc cash .........
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků