ukropcany píše:Proste mne sa páči ako to robí Janko, inému zas ako to robí Ferko.
Rozhovor z ženské šatny vašeho gymu?

Moderátor: Toman
Val píše:btw k tem nakupum za penize ze zkousek - pokud vim tak u kickboxu jdou ty penize (nebo jejich cast ?) do rukou nejake zastresujici organizace, coz se mi osobne moc nelibi, nevim za co bych jim mel platit ?!
luen píše:zaplatis paprdum schuzi, kde se napijou a rozhodnou o tom, co bude v urcitem stupni za kopy, za udery, dostanes novou legitku a s novou fotkouNo neber to
luen píše:Jinak nekecej, ze mas v bance praci, kdyz stihas tak akorat odepisovat semPodivej khooca, ten ani nema chudak cas sem neco napsat
![]()
RUNAR píše:luen píše:
Jinak ten vyzkum ... no ja chapu, ze je v bance obcas nuda, ale tohle![]()
Ani ne, mám furt co dělat ale tohle je pro mě takový odreagování což zvyšuje výkon, jinak mě se zdá transparentní měření síly a rychlosti docela užitečná věc dělaj to všichni sprinteři, lifteři....
Jednou jsem byl někde na diskotéce a měli tam takovou hrušku která po nárazu na zadní stěnu přístroje "+-změřila něco jako sílu úderu" jedna rána 5czk hrál jsem na tom asi hodinu skvělej trénink měl jsem větší řachu než Ukrajinci.Jeden vypadal skoro jak Dzindziruk.
Galiloo píše:Já sem taky zastánce pásků-já mam Fialovej v ©ukokanuTeda v Shotokanu...
Pásky sou dobrá věc![]()
Nebuzerujte pásky!!!Já mam fialovej v ©ukokanu!!!
Nebudu se opakovat!!!Mam fialovej v ©ukokanu!!!
Takže já tomu vlastně říkám ©ukokan![]()
![]()
KAMINARI píše:Od čeho pochází slovo ©ukokan? To slovo mně připomíná úplně jinou pohybovou aktivitu.
graver píše:KAMINARI píše:Od čeho pochází slovo ©ukokan? To slovo mně připomíná úplně jinou pohybovou aktivitu.
Jestli je to nějaký nový styl, tak chci vidět nějakou katu
jox píše:Nonééé, že by šlo vo http://miyake-shukokai.com/ ...?
![]()
Nebo něco s http://www.karate-mart.com/ninshokhancl.html ...?
Nebo o (svého času) světoznámý angličáky fy Shuko ... ale to tu asi už nezná každej...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků