Moderátor: Toman
RUNAR píše:Jenom já nemluvim o páskování v kick boxu o tom nic nevim, můžu mluvit jenom o Karate.
KAMI: jsem toho názoru že na pásek NIKDY NESMÍ STAČIT JENOM TECHNIKA, protože jenom samotná technika VŮBEC nestačí.
graver píše:No, asi by sis to neměl schytat![]()
Tuším jsem psal totéž jindy a jinde a koneckonců tu asi všichni mluvíme o tomtéž, jen o tom nevíme![]()
Shodneme se, že pásek a STV z nikoho fightera neudělá?
Shodneme se, že pásek a STV není naprostá pitomost a zbytečnost úplně pro každého, byť je to pitomost a zbytečnost pro mnohé z vás?
Kdyby nic jiného, tak ten potěr opravdu potřebuje motivaci, nějaký cíl před sebou - směřovat vždycky k nějaké nejbližší metě, která má nějaký skutečný projev a dá se na ni sáhnout. A to jsou (i v nesportovních stylech) soutěže, závody, poměřování sil apod., ale třeba i ty zkoušky, pásky apod.
ukropcany píše:Leda tak...KAMINARI píše:závody jsou boj podle předem určených pravidel a tak to je střední škola.![]()
Ešteže páni so 6. danom bojujú vo V© vzdelaní o život... škoda len že iba v rovine vysokého krvného tlaku a ostatných civilizačných chorôb...
![]()
pk píše:musel bych v případě, že potkám člověka třeba s 5. danem, vědět, že to je borec.
Toman píše:Tenkrát jsem tam málem umřel ... a to prej jen proto jak neuctivě jsem za ten jeho řemen škubal
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník