RBR píše:V aplikaci V. udělal přesný opak, místo vstupu ústup.
Potom útočník zodpovědně počká, zůstane stát na místě aniž by musel a naváže jakýsi pokus o uchopení ruky. Tento pokus o pokračování útoku je tak mizerný, že V. i když udělá vyproštení technicky špatně, tak se z úchopu dostane ven....
Po zhlédnutí takové bunkai mě nepřekvapuje, že mají příznivci plnokontaktních disciplín z karatistů srandu. Jen to naprosto oprávněné.
RBR
RUNAR píše:Tak tohle téma už se celkem vyjasnilo....
Moto píše:...Co se tyce jeho cviceni, tak tam si dovolim tvrdit, ze to je uz horsi. Opravdu nechci moc soudit, ale videl jsem ho cvicit na seminari sensei Kanazawy a... no jak to napsat...nebyl to zrovna hezky pohled na mistra se 7.danem...
Pitrsnoaco píše:Runare Runare.....
Moto píše:Zdravim!
Cervenobily pas je podle me trochu takova napul extravagance, jelikoz v Shotokanu to moc videt neni...Myslim, ze kdyby nosil cerny pas, bylo by to brano trochu vic vazne...ale to je jeho vec. Co se tyce jeho cviceni, tak tam si dovolim tvrdit, ze to je uz horsi. Opravdu nechci moc soudit, ale videl jsem ho cvicit na seminari sensei Kanazawy a... no jak to napsat...nebyl to zrovna hezky pohled na mistra se 7.danem......
Pitrsnoaco píše:-tý dan.
Co se týče jeho cvičení, tak myslim že na jeho věk je to v rámci možností hodně slušný. A to že má 7. dan, to přece se neuděluje za to jakej je to atlet, nebo gymnasta...u těhle vysokejch danů je to stejně spíš tak za ,,zásluhy".
Červenobílej pásek nosí proto, že ho dostal od Shinana Dannyho Hazana, je to taková úcta ke svému učiteli. Kdyby ho zahodil a nosil dál černej, tak by to asi nevypadalo moc dobře.
pucmaz píše:RBR: tady toho mas vic![]()
http://www.rooms4u.co.il/skd/AboutTheFounder/AboutTheFounder.htm
Netreba se vzrusovat, takovejhlech panu behaji po svete (a obzvlast v USA) hromady
pucmaz píše:No vzdyt ja tim do tebe nijak nerypal, spis do nej. Po svete beha spousta panu, kteri si radi nechaji rikat shihan nebo soke a kazdy z nich ma 50 danu v 20ti ruznych umenich a pestrobarevny pasek k tomu... To ze se neni treba vzrusovat byl jen recnicky obrat, tak se hned necil cece
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků