TRENINK DOMA

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 16:11

jestli nestiháš treninky tak jak říkaš klidně trenuj doma,časem se ti posere technika nebude to mit vysledky jak na treninku(sparring) ale zlepšovat se budeš to se neboj :wink:
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod toddb » stř 26. bře, 2008 16:58

Fora s Adkinsovymi dotazy jsou ty nejlepsi co jsem tady za posledni dobu videl. Jen tak dal. :lol:
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 17:01

ale tak proč ho odrazuješ a posmyvaš se mu,doma jse taky dá naučit sice to nebude jak na treninku ale něco se naučí.
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 17:56

co takovy Scott Adkins jak jsem už psal na jinem tematu,taky jse sám dokazal vymakat,hm??
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » stř 26. bře, 2008 18:10

No nic...tak pan Adkins se určitě doma sám nevycvičil,stačí se juknout na jeho bio třeba tady: http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Adkins
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 19:07

ještě umět tak anglicky abych jsi to přečetl :lol:
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod cudles » stř 26. bře, 2008 20:56

boloyeung píše:ještě umět tak anglicky abych jsi to přečetl :lol:

No u tebe bych se nejfřív naučil česky 8O Jinak opravdu nechápu, že tu něco prezentuješ jako fakt,aniž bys něco o tom věděl...báchorky typu-jedna paní povídala/kamarád říkal-nepokládám za fakty...nehledě na to, že někoho tím můžeš uvěst v omyl,obzvláště ty, které mají velmi naivní představy že se sami vytrénují :roll:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 20:58

v jednom životopise jsem u něho to četl,a vytrenovat se doma da-je to muj nazor,nebudu to dál tu hadku tu rozvádět
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod fighter99 » stř 26. bře, 2008 21:05

boloyeung píše:v jednom životopise jsem u něho to četl,a vytrenovat se doma da-je to muj nazor,nebudu to dál tu hadku tu rozvádět

Adkins,kvuli nam sis nemusel zakladat dalsi nick :lol: :D :lol:

Sorry, only joke 8)
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 21:10

samozdřejmě nemyslím trenovat jenom doma,ale min. jedou tydně pod dohledem trenera.

Fighter99-To je na mě?
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod fighter99 » stř 26. bře, 2008 21:15

boloyeung píše:Fighter99-To je na mě?

Jj,ale byl to jen vtip,neber to vazne :wink: 8)
"Strenght does not come from physical capacity, it comes from indomitable will."
(Síla nepřichází z fyzické kapacity, přichází z nezkrotné vůle)
Mahatma Gandhi
fighter99
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod boloyeung » stř 26. bře, 2008 21:16

fighter99-jestli to bylo na mě tak - že mam stejný názor jak adkins tak nejsem on :lol:
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » stř 26. bře, 2008 23:29

boloyeung píše:v jednom životopise jsem u něho to četl,a vytrenovat se doma da-je to muj nazor,nebudu to dál tu hadku tu rozvádět

Bolo tak ja ti to napisu tak, abys to pochopil! Sam doma muzes akorat tak onanovat!!! Rozhodne se nic nenaucis :wink:

Jak by vypadalo ucit se doma sam matematiku, fyziku, chemii ... Za chvili by tady akorat byl narod dementu, kteri se sami a doma uci :lol:

Hodne stesti v samouce, protoze az na ulici narazis na nekoho, kdo se nekde seriozne uci, tak ho budes potrebovat! A hlavne u sebe nos fotku, at te pak podle ni daji zase dokupy. Nebo uz doma zacni sam trenovat lecbu zlomenin, siti ran ...

Jinak doma nikdo normalni netrenuje, doma muzes opakovat ... atd ... ale nemuzes se doma sam ucit!!! Leda, ze bys vymyslel dalsi genialni styl, ale takovejch "geniu" uz je plnej svet :(
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Emanuele » stř 26. bře, 2008 23:38

luen píše:

Bolo tak ja ti to napisu tak, abys to pochopil! Sam doma muzes akorat tak onanovat!!! Rozhodne se nic nenaucis :wink:

Jak by vypadalo ucit se doma sam matematiku, fyziku, chemii ... Za chvili by tady akorat byl narod dementu, kteri se sami a doma uci :lol:

Hodne stesti v samouce, protoze az na ulici narazis na nekoho, kdo se nekde seriozne uci, tak ho budes potrebovat! A hlavne u sebe nos fotku, at te pak podle ni daji zase dokupy. Nebo uz doma zacni sam trenovat lecbu zlomenin, siti ran ...

Jinak doma nikdo normalni netrenuje, doma muzes opakovat ... atd ... ale nemuzes se doma sam ucit!!! Leda, ze bys vymyslel dalsi genialni styl, ale takovejch "geniu" uz je plnej svet :(

AMEN!!
Sem sracka ale trenuju tvrde. NO PAIN NO GAIN!!
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod boloyeung » čtv 27. bře, 2008 14:37

proč to píšeš mě :lol: ??? ja doma netrenuju
boloyeung
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Trian » pát 02. kvě, 2008 16:22

Z vlasnej skúsenosti:

Mám kamaráta, ktorý už niekoľko rokov chodí do posilovne, robí aktívne rôzne športy (hokej, futbal...), ma doma boxovacie vrece a pravidelne sa snaží trénovať, ako to tu popisoval adkis.
Asi pred dvoma mesiacmi sa dal na Krav Magu a nedávno sa mi ozval, ci si nepôjdeme von zasparringovat.
Ja trénujem asi dva roky (kung fu + krav maga, pricom na kung fu su to len zostavy...), takze niesom ani zdaleka nejaky prvotriedny borec, aj ked makam ako viem.
Sotva sme sa zacali "otlkat" vsimol som si, ze sa od doby, kedy zacal robit KM velmi zlepsil (za 1 mesiac!), ale stale sa trochu bal jednotlivych uderov, mal mizernu techniku ruk, nepouzival nohy...

Ku koncu sme boli na pokraji svojich sil, vyhral som asi v pomere 1: 10 uspesnym bodom (za znehybnenie, utok na vitalne body a zrazenie protivnika na zem).
Zdôrazdňujem, že ja nie som profesionál a on už niekoľko rokov takto maká. Takže .... veľa otáznikov ????????????? Makať len doma a podľa knižiek je úplne na p*t.
Skôr sa prikláňam k názoru (už neviem koho), že tu ide o strach zakriknuteho jednotlivca ako o zaciatocnika, ktory si chce dat poradit.

4adkis: Kasli na treningy doma a bez makat do gymu. Inak sa este sam presvedcis, ze si borec a niekto ti da na ulici skaredo po papuli. :twisted:
Trian
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod adkins » pát 02. kvě, 2008 18:49

tak to ja jsem o hodně jinej:4 měsíce sem trenoval upe sám doma,boxoval na pytel,skakal přes švihadlo,uhybal před hruškou,posiloval atd.

Za ty 4měsíce jsem se ukázal v gymu a trener při spparingu na mě že jsem jsi zhoršíl kapku techniku ale strašně jsem se zlepšil-pry jsem ted hodně rychlej,silnej,reflex a více odhodlání protože jsem se dokazal zlepšit SÁM!!!Děkuji :lol: a omlouvám se za chyby,jak už mi jednou trener řekl že mam talent a hodně rychle se učím,ja jse dokážu vytrenovat sám,ale na treninky min. jednou do tydne musím přece přijít ne :wink:
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Dalt » pát 02. kvě, 2008 21:03

ON BYL PROSTE JINY...SERIFE :D
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 02. kvě, 2008 22:43

boloyeung píše:proč to píšeš mě :lol: ??? ja doma netrenuju

To, ze jsem te citoval neznamena, ze je to mineno na tebe, ale obecne k tomu co jsi napsal :wink: Nebyl to navod na to ... co mas doma po vecerech delat :wink: Jenom, ze doma se toho moc delat neda ... neni problem doma trenovat, ale je problem a velikej se doma ucit :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » sob 03. kvě, 2008 9:39

Tak i ja prispeji svoji troskou do mlyna. Je samozrejmne neco jineho ucit se doma boxovat a ucit se doma techniky z grapplingu atd., ale nevidim duvod proc by se nekdo, kdyz si najde sparringa, nemohl doma ucit techniky z vyukovych dvd od lidi, kteri tomu vazne rozumi. Mozna ze se to lepe nauci z vyukovky od mistra sveta, nez od mistniho trenera :wink:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...