nevím jaký výkřiky lidí máš na mysli, ať si každej cvičí co chce s kým chce a třeba ať si ho vezme i domů na stravu. Ale jen jsem upozornil na rozpor mezi tím že na blogu SSBD maj napsaný
"...pokud by se nashromáždil dostatečný počet zájemců, toužících se takové akce zůčastnit, pravděpodobně bychom se o to pokusili.Vaše žádosti a dotazy na konání seminářů v ČR budeme archivovat. Pokud máte vážný zájem o účast na semináři v ČR, sledujte bedlivě rubriku "semináře". a tím co proběhlo. Tu výtku směřuju spíš na zástupce tohoto stylu v ČR - Antonína N. Takhle to totiž vypadá že z celý republiky jsou asi jenom 4 vážní zájemci

což není zrovna dobrá vizitka

Byla to jejich soukromá akce proč ne, ale mě spíš udivuje, že z hlediska propagace stylu
nepokusili k tomu přidat i tu veřejnost, myslím že nějaký zájemci by asi dorazili, zadarmo by to nechtěli a jeden den navíc se dá určitě i v nabitém programu řešit.
Ale třeba se už brzy v nějaký exluzivní reportáži dočteme o zajímavé privátní návštěvě a o brzké sérii seminářů atd.
Mě osobně je to volný, nebudu advokátem druhých, jestli to jiným nepřipadá divný můj píseček to není. Jinak takovýchto stylů jsou plný filipíny a celá ta oblast okolo. Není to nic nového. Třeba se za rok, dva objeví zase někdo novej, který bude propagovat ten svůj unikátní styl. Podle mě nikdy nezáleží ani tak na kvalitě toho nejvyššího představitele, ale vždy záleží jak kvalitní budou ty lidi co se tomu věnují. A ty se musej vychovat a mít zájem ten styl cvičit. Každej styl totiž žije a umírá s lidmi co ho cvičí, takže uvidíme jaký to bude se SSBD třeba za 10let

ale jestli tohle má být začátek působení SSBD v Čechách tak se podle mě moc nepodařil
Přeju jim do budoucna zdatné žáky i zájem veřejnosti a tady už to nechci řešit. Kdyby měl někdo touhu promluvit mi do duše protože tomu nerozumím nebo že jsem hlupák ta už prosím SZ ať tady je místo i pro jiné