Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RUNAR » pon 02. čer, 2008 13:02

wordsworth píše:A jak mužeš tvrdit,že se na mě bude někdo sápat,když mě nikdo neznáte........

My tady totiž diskutujem za předpokladu že jste všechny parádní košišky :!:

No a jak to bude potom na setkání to nikdo neví..... tam se bude jednání každého účastníka operativně měnit. :idea:
Naposledy upravil RUNAR dne pon 02. čer, 2008 13:04, celkově upraveno 2
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » pon 02. čer, 2008 13:03

Já jsem hrozná lama na hody. A v boxerkách,to je sci-fi. Ale co bych neudělala pro to,abych pobavila naše ringboye,že.
No,šak se nějak domluvíme. Na kolena máš,to zas není tak těžký pohyb :lol:
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » pon 02. čer, 2008 13:06

wordsworth píše:®e byste byli tak zoufalí a brali jakoukoli babu? To je mi vás líto..

Kdyz uz tedy odpovidas takto...
Jiste vis, ze co clovek, to jiny vkus... tedy nebudes-li se libit vsem, verim, ze mezi nekolika desitkama muzu (20?) by se nasel minimalne jeden, kteremu se libit budes.

RUNAR je dobrej na statistiku, slysel jsem, takze ti to muze i spocitat :wink: :lol:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pon 02. čer, 2008 13:15

wordsworth píše:Já jsem hrozná lama na hody. A v boxerkách,to je sci-fi. Ale co bych neudělala pro to,abych pobavila naše ringboye,že.
No,šak se nějak domluvíme. Na kolena máš,to zas není tak těžký pohyb :lol:

Tak to já radši hody v bambulích, je to prča....no uvidíme, možná že se někdo uvolí mi asistovat jako osobní trenér a dá mi rychlokurz kolen. Kdo ví :wink: A pak si mě nepřej , budeš mě mít plné ruce ....chňá chňá chňá
Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 02. čer, 2008 13:17

Již se mi tu několikráte přihodilo že tu na mě někdo vytasil statistiku jako argument :P
Dalším příspěvkem jsem mu vždy jeho úvahy bezezbytku vyvrátil :idea:

Kampak na mě že jóóóó :P :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Qilin » stř 04. čer, 2008 21:14

zdarec, kdyz uz me xiexie prihlasila, tak nejspis dorazim... ovsem budu delat paparazziho s fotakem, pokud teda nebude nekdo extra proti... :wink:

prat se nebudu, pac by to bylo o nicem... jen snad kdyby se tam zjevil nejaky taijista a byl svolny k tuejshou a disponoval by nezmernou trpelivosti a ochotou stracet se mnou cas, tak toho bych si zabrala ja :lol:

ps: cela diskuze fakt vtipna! :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » čtv 05. čer, 2008 7:03

Když už neberete čumily (abych se něčemu přiučil, aniž bych se sám musel ztrapnit :oops: ), nesouhlasili byste aspoň s nějakým tím videjkem? Mohla by se toho ujmout některá z necvičících ringmates (pokud jí tedy zbude čas mezi obdivováním a povzbuzováním).
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 8:52

4Graver-čeho se bojíš??Nebo...proč nechceš přijet a aktivně se zůčastnit???
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 05. čer, 2008 9:53

ukropcany píše:koniec koncov kto by nechcel vidieť mäsožravú pandu ako chrčí "já už sem v piči vole" :D

:lol: :lol: Aaaa, to se mi nepochlubil, kvivak jeden :lol:
Jinak s tim zbytkem souhlasim. Me osobne to velmi zajima a tak si nasledujici setkani nenecham ujit. Gravere, prijed taky, co by ne :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 05. čer, 2008 9:57

4Ucrop: vždyť já vím, že máš pravdu :?
4Jendis: čeho se bojím... dobrá otázka. Nebojím se prohrát (to je mi úplně jedno a mimo to nečekám nějaký zápas na vítězství, ale spíš oťukávání). Spíš jde o to, že jaksi nejsem na patřičné úrovni - to už by tam mohl přijít kdokoliv z hospody a chtít si něco vyzkoušet. Reálně bych se bál jen pecek do hlavy - mám jetou krční páteř, ale i to se asi dá domluvit.
Zatím nevím, jestli už máte fixlej termín, kdo všechno tam bude a za jaký BU, ale pokud by se našel někdo, kdo by mě byl ochoten trochu vyškolit, aniž by mě přizabil, tak o tom začnu uvažovat. Parametry:
41 let, 181/92, 3 roky Shotokan - dost rekreačně, nezávodím, sparuju minimálně (spíš randori a domluvené kumite), takže chybí zkušenost/praxe, hodně mizerná fyzička (cítím se tak 2 kola po 1 min. s 5min. pauzou :lol: ).
Nemám žádný pomůcky (přilba, rukavice, chrániče), ale pokud je to vhodné, můžu opatřit.
Nejde mi ani tak o fight samotný a jeho výsledek, jako o to se něco naučit - třeba i v slowrockovém rytmu nebo hodně cvičně.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 05. čer, 2008 10:03

graver píše:4Ucrop: vždyť já vím, že máš pravdu :?
4Jendis: čeho se bojím... dobrá otázka. Nebojím se prohrát (to je mi úplně jedno a mimo to nečekám nějaký zápas na vítězství, ale spíš oťukávání). Spíš jde o to, že jaksi nejsem na patřičné úrovni - to už by tam mohl přijít kdokoliv z hospody a chtít si něco vyzkoušet. Reálně bych se bál jen pecek do hlavy - mám jetou krční páteř, ale i to se asi dá domluvit.
Zatím nevím, jestli už máte fixlej termín, kdo všechno tam bude a za jaký BU, ale pokud by se našel někdo, kdo by mě byl ochoten trochu vyškolit, aniž by mě přizabil, tak o tom začnu uvažovat. Parametry:
41 let, 181/92, 3 roky Shotokan - dost rekreačně, nezávodím, sparuju minimálně (spíš randori a domluvené kumite), takže chybí zkušenost/praxe, hodně mizerná fyzička (cítím se tak 2 kola po 1 min. s 5min. pauzou :lol: ).
Nemám žádný pomůcky (přilba, rukavice, chrániče), ale pokud je to vhodné, můžu opatřit.
Nejde mi ani tak o fight samotný a jeho výsledek, jako o to se něco naučit - třeba i v slowrockovém rytmu nebo hodně cvičně.

Tak se udela kategorie pro dedky :wink: ja uz do ni take patrim :wink: a take nemam fyzu, jak bych si pral, jednak proto, ze 5x tydne cvicim s klukama a bohuzel nemam cas na sve vlastni cviceni :( a po nocich uz nemam silu po praci a treninku s lidma cvicit jeste pro sebe ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 10:07

4 Graver...nečetl jsem nic,co by Ti bránilo dorazit..... :wink: Fight samotný je o domluvě s tím,s kým pojedeš....když se domluvíte na light kontaktu,tak pojedete light......nechceš bomby do hlavy...fajn...tak ne bomby do palice.
Já,jestli půjdu ťukat(snad jo,zatím na tom makám,i když necvičím),tak urkytě bez lowkicků....
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 05. čer, 2008 10:07

Problém je v tom, že já jsem blbá kombinace - fotr a cvičím krátce. Jinak kancelářská krysa. S kategorií problém nemám - šlo by o to to zkusit, ne vyhrát.
Ale kašlu na to - jestli mi sedne termín, pojedu. Kdo se bojí, se*e v síni...
Na druhou stranu, rychle odpadnu a pak se budu dívat :wink:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 10:08

graver píše:Problém je v tom, že já jsem blbá kombinace - fotr a cvičím krátce.

todle říkáš už 2 roky.....neboj nic.... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 10:09

ukropcany píše: Hlavne aby ostali v ústach... :?

Ty kolena???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 05. čer, 2008 10:22

ukropcany píše:Si rob srandu, až po rentgene som sa ukľudnil... :x

:lol: :lol: :lol: ....a Terminátor von Ukropčány jede dál..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KAMINARI » čtv 05. čer, 2008 10:26

Je už dohodnuté nějaké konkrétní datum? Idea bybyla na podzim.
KAMINARI
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 05. čer, 2008 11:19

Qilin píše:zdarec, kdyz uz me xiexie prihlasila, tak nejspis dorazim... ovsem budu delat paparazziho s fotakem, pokud teda nebude nekdo extra proti... :wink:

prat se nebudu, pac by to bylo o nicem... jen snad kdyby se tam zjevil nejaky taijista a byl svolny k tuejshou a disponoval by nezmernou trpelivosti a ochotou stracet se mnou cas, tak toho bych si zabrala ja :lol:

Tak to já jsem extra proti... :evil: Setkání bu.cz jsou založena na aktivní účasti :!: Kdyby to tak nebylo, bude na setkání jezdit spousta machýrků jen očumovat, všechno si natočí a nafotí a pak budou "chytře" a "odborně" komentovat výkony aktivních účastníků, vyprávět pohádky o tom, jak by to oni udělali lépe - a přitom by v reálu nepředvedli ani zlomek z toho, co oni aktivní účastníci... :? A já osobně nestojím o nějakou "popularitu" ve smyslu, že si někdo fotky s mým ksichtem vylepí někam na net. :evil: Aktivní účastníci si pochopitelně natočí a nafotí co chtějí, případnou medializaci si vzájemně dohodnou. Jinak dost dobře nechápu, co ti brání v tom, aby sis zlehka zkusila zaspárovat pouze s některou ze zúčastněných holek... Jestli děláš nějaké bojové umění a bojíš se cvičně bojovat, pak je asi něco špatně... :?

graver píše:...41 let, 181/92, 3 roky Shotokan - dost rekreačně, nezávodím, sparuju minimálně (spíš randori a domluvené kumite), takže chybí zkušenost/praxe, hodně mizerná fyzička (cítím se tak 2 kola po 1 min. s 5min. pauzou :lol: ).

Ježišimarjá, zase jeden z těch co si myslí, že setkání bu.cz je nějakej brutální turnaj v orientálu... :roll: Na posledním setkání bu.cz byli lidi na dost rozdílných úrovních, od špičkovýho profiboxera (Lukáš) až po "hobby pinkaly", který by Lukáš "vyřešil" jednou ranou. Ale všichni si vzájemně zlehounka technicky zaspárovali a nikdo nebyl knockoutován, maximálně měl někdo monokla. Nikdo si tam na nikom nehonil ego! Tak se konečně vzmuž, vylez z ulity a přijeď si zaspárovat s lidma od jiných bu / bs, ať sám pro sebe zjistíš, co ti 3 roky cvičení karate daly. K tomu ti žádný video ani očumování nepomůže, musíš si to zkusit sám. :idea: Jak už padlo v příspěvcích výše - je to o vzájemné domluvě, jaká pravidla si s kým při sparringu určíš. Co se týče chráničů - pokud seš přesvědčen, že je mimo setkání bu.cz už nebudeš potřebovat, tak se lze určitě domluvit, aby ti je někdo půjčil. Akorát bych si pořídil chránič zubů - stojí už od cca 60,-Kč?
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 05. čer, 2008 11:47

TongPo píše:Ježišimarjá, zase jeden z těch co si myslí, že setkání bu.cz je nějakej brutální turnaj v orientálu

Já nejsem jeden z *těch* - jen nevím, jak to máte dohodnutý. Sám bych preferoval takový boj, aby chrániče nikdo nepotřeboval :wink: - nepoužívám je, nejsem na ně zvyklý a asi nemám o kontaktu ani páru (já tak nějakej ultralight :lol: :lol: ).
A kromě toho, už jsem se vzmužil :oops:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 05. čer, 2008 11:54

graver - ultralight muzes cvicit az do smrti mezi svejma kamosema v klubu. Kvuli tomu nemusis jezdit do Prahy na setkani. Ale prave proto, ze prijedes, bude fajn, kdyz poznas neco jineho a odneses si cennou zkusenost. Ja rikam, ze sam sebe hodne poznas az ve chvili, kdy budes vedet, ze nebudes-li nic delat, dostanes prave tu pecku do hlavy. A ne jednu. Tedy to, z ceho ma clovek obvykle nejvetsi obavy. :wink:
Naposledy upravil Gino dne čtv 05. čer, 2008 11:55, celkově upraveno 1
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé