Reakce prihlizejicich me absolutne neprekvapila.Neziju v CR prvnim rokem
Tezky soudit nikdo krome akteru nevi o co slo
KwaiCheng píše:Reakce prihlizejicich me absolutne neprekvapila.Neziju v CR prvnim rokem
A to tě to ani trochu nepobouřilo? Já když něco takovýho vidím v televizi nebo na netu tak se stěží ovládám, kolikrát jsem to viděl na vlastní oči.
KwaiCheng napsal:
Citace:
A to tě to ani trochu nepobouřilo? Já když něco takovýho vidím v televizi nebo na netu tak se stěží ovládám, kolikrát jsem to viděl na vlastní oči.
Nebyla to holka ci jeste hure bezbranne zvire, takze nemuzu rict, ze by me to extra pobourilo jak rikas.
KwaiCheng: A co bys dělal na místě těch čumilů ty? ©el zachránit toho co dostává čočku? I kdybys ho vůbec neznal a nevěděl o co jde?
KwaiCheng píše:KwaiCheng napsal:
Citace:
Nebyla to holka ci jeste hure bezbranne zvire, takze nemuzu rict, ze by me to extra pobourilo jak rikas.
Asi jsem holt pacifista...KwaiCheng: A co bys dělal na místě těch čumilů ty? ©el zachránit toho co dostává čočku? I kdybys ho vůbec neznal a nevěděl o co jde?
Jo. Přinejmenším bych ho zkusil odtrhnout, protože myslím že ten co dostal naklepáno už měl celkem dost.
Ynseminator píše:Jak můžeš rozhodovat o tom co je dost a co ještě ne aniž bys věděl o co jde?
Nemyslim to vuci sobe ale ja proste zastavam nazor ze o cem nic nevim do toho se nepletu. Samozrejme jsou vyjimky - to jak psal Trian o bezdomovci v autobusu apod. ale nemyslim ze tohle by mezi ne patrilo,alespon podle meGino píše:Ynseminator píše:Jak můžeš rozhodovat o tom co je dost a co ještě ne aniž bys věděl o co jde?
Tady se ho ale zastanu... jedna dle vlastniho usudku. Je to jeho subjektivni nazor a ten je ciste jeho veci, ne? Kdyz jemu se to zda neprimerene (me koneckoncu taky, co si budem povidat) a tobe ne, tak je to spatne?
RUNAR píše:Jediná omluva by bylo kdyby ten zkopanej před tím provedl něco za co by tohle zasluhoval.
KwaiCheng napsal:
Citace:
KwaiCheng napsal:
Citace:
Asi jsem holt pacifista...
Citace:
KwaiCheng: A co bys dělal na místě těch čumilů ty? ©el zachránit toho co dostává čočku? I kdybys ho vůbec neznal a nevěděl o co jde?
Jo. Přinejmenším bych ho zkusil odtrhnout, protože myslím že ten co dostal naklepáno už měl celkem dost.
Jak můžeš rozhodovat o tom co je dost a co ještě ne aniž bys věděl o co jde?
Nemyslim to vuci sobe ale ja proste zastavam nazor ze o cem nic nevim do toho se nepletu. Samozrejme jsou vyjimky - to jak psal Trian o bezdomovci v autobusu apod
KwaiCheng píše:Nemyslim to vuci sobe ale ja proste zastavam nazor ze o cem nic nevim do toho se nepletu. Samozrejme jsou vyjimky - to jak psal Trian o bezdomovci v autobusu apod
Hm. A co když třeba ta studentka pracovala u bezdomovce když ještě nebyl bezdomovec jako stážistka a obvinila ho že jí znásilnil i když on to neudělal ale stejně za to šel sedět, žena ho opustila, když se vrátil z basy tak neměl kde bydlet takže se stal bezdomovec a pak potkal tu holku v trolejbusu nebo v čem..hmmmmm????? Není vyjímka jako vyjímka co?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků