ukropcany píše:A to kto toľko toho nabehal?
...kamarád Zbyněk, člověk na něj musí s rozmyslem, jinak se utahá běháním za ním....což se nestalo jelikož jsem odpadla na záchavt smíchu....ale jinak lahoda s ním bouchat...jo jo
ukropcany píše:A to kto toľko toho nabehal?
Franz píše:holky budee ještě nějakej takovej sraz???potřebuju zkušenosti
RUNAR píše: začíná si na mě dokonce vyskakovat![]()
RUNAR píše:xiexie píše:RUNAR píše:Ale grappling v písku už nejedu, s Pandou mi to bohatě stačilo![]()
a s semnou ??? to si ti muselo líbit ne
Hm myslíš jak jsi mne kousla do lýtka?To byl opravdu vrchol
![]()
xiexie píše:Franz píše:holky budee ještě nějakej takovej sraz???potřebuju zkušenosti
Jaký sraz myslíš? Sraz domácích puťek a kuchařinek, případně příznivkyň pletení???
Nebo si přátelsky za huronského smíchu zaštípat s něžným pohlavíma pak si dát to pivo ???
Franz píše:xiexie píše:Franz píše:holky budee ještě nějakej takovej sraz???potřebuju zkušenosti
Jaký sraz myslíš? Sraz domácích puťek a kuchařinek, případně příznivkyň pletení???
Nebo si přátelsky za huronského smíchu zaštípat s něžným pohlavíma pak si dát to pivo ???
žehlení by stačilo
RUNAR píše:Já, ač mám spánek bezesný,
mně včera sen se zdál.
Ukrop na zemi sípal
A TongPo tam plakal
Ač sparring mají jindy poklidný,
teď neví, kudy kam.
Trápí je den osudný
a štípe je Ranař sám.
graver píše:Emiel píše:Rád bych jel mno, jenže nevím, co tam budu jako půlroku cvičící pohledávat
Fightit se mnou
Emiel píše:graver píše:Emiel píše:Rád bych jel mno, jenže nevím, co tam budu jako půlroku cvičící pohledávat
Fightit se mnou
Tak je prakticky jedno, od koh odostanu na prdel, ne?
Dělám tradiční BU a ot poěmrně obsáhlé, páč v tom mám zaměřené tréninky i na zbraně a jaksi mi vycházejí tréninky jen na jednou týdně..tkaže budu muset počkat pár let, než se mi to do tý krve dostane
Franz píše:Emiel píše:graver píše:Emiel píše:Rád bych jel mno, jenže nevím, co tam budu jako půlroku cvičící pohledávat
Fightit se mnou
Tak je prakticky jedno, od koh odostanu na prdel, ne?
Dělám tradiční BU a ot poěmrně obsáhlé, páč v tom mám zaměřené tréninky i na zbraně a jaksi mi vycházejí tréninky jen na jednou týdně..tkaže budu muset počkat pár let, než se mi to do tý krve dostane
no já se snažím denně, ale minulej tejden sme měl 2x pauzu, protože nohy začali stávkovat kuli zátěži a bolesti, ale snažím cvičit co to de... scháním lidi aby mě mlátili, abych si mohl trénovat chvaty, ale když jim to řeknu, tak nikdo nejdecesta k vypracování je strašně dlouhá a otázek na trenéra mam tolik, že si je nezapamatuju a pak se s něčím furt seru a vzpomenu si až když zase cvičím... na zbraně zatím necvičím, nevím jak, ale na to přijde čas, každej den do toho ještě posiluju, a obden shybuju, takže to mám nabity a mám strach z toho až začne škola jak to budu stíhat, k tomu nevim spoustu věcí který bych potřeboval vědět a je toho spousta jen si vzpomenout... tak to jsem já
hned je mi lip, už sem to ze sebe musel vyventilovat, tížilo mě svědomi
[/quote]Tak s lidma mám stejný problém. V mém blízkém okolí mco cvičenců u nebo bs není a s lidmi, co nic necvičí už, po určitých zkušenostech, nechci trénovat a navíc se neuvěřitelně bojej.
Jinak na pořádný trénink teď nemám čas a halvně se nemůžu pořádně přemluvit. Polovinu protahování dělat nemůžu, protože mám stále v tahu koleno. Čekám jen než se vyléčí. Počítám, že od začátku nového školního roku, by se mi to mělo více uvolnit a měl by být čas
Franz píše:Emiel napsal:Tak s lidma mám stejný problém. V mém blízkém okolí mco cvičenců u nebo bs není a s lidmi, co nic necvičí už, po určitých zkušenostech, nechci trénovat a navíc se neuvěřitelně bojej.
Jinak na pořádný trénink teď nemám čas a halvně se nemůžu pořádně přemluvit. Polovinu protahování dělat nemůžu, protože mám stále v tahu koleno. Čekám jen než se vyléčí. Počítám, že od začátku nového školního roku, by se mi to mělo více uvolnit a měl by být čas
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků