Emiel píše:Franz píše:Emiel napsal:Tak s lidma mám stejný problém. V mém blízkém okolí mco cvičenců u nebo bs není a s lidmi, co nic necvičí už, po určitých zkušenostech, nechci trénovat a navíc se neuvěřitelně bojej.
Jinak na pořádný trénink teď nemám čas a halvně se nemůžu pořádně přemluvit. Polovinu protahování dělat nemůžu, protože mám stále v tahu koleno. Čekám jen než se vyléčí. Počítám, že od začátku nového školního roku, by se mi to mělo více uvolnit a měl by být čas
já si nemůžu vybírat mezi lidma jaky jo a jaký ne, u nich je spíš nejhorší jim vysvětlit aby mě praštili pořádně nebo praštili normálně jak by to udělali v boji, a navíc taky se mi kolikrát jim nechche psát abych je neotravova šak to asi znáš... aspon že přítel mí segry dělal thaibox, tak s nim cvičím, není to tak často, no ale jde to, ted si budu dělat panáka dřevěnýho. a z tou rozcvičkou též souhlasím taky se strašně dlouho protahuju.
jo no..NA térninku si zvyklej, že při nácviku techniky ti jí prostě řízne. Ne že zastaví útok pl metru před tebou... To se pak nemusíš bránit[/quote]
tak tak... a já mu furt říkám at mě mláti na místo který chci, ale on pak furt se ode mě oddaluje, nebo uhejbá a ubec co mě nejvic se**( sejří) je když provede uder, udělám chvat, skolim ho na zem a zeptam se ho, jestli tam byla vůle nebo jestli spadl sám... a kolikrát se mi zdá že řekne že tam byla vůle, jen aby se dělalo něco jinýho nebo se končilo