player píše:luen : mno a ja znova pisu, ze pokavad to neni pravidly zakazano, tak proc ne?Jednou je ten sport na urovni gladiatorstvi, tak mi nerikej, ze te to tak vazne bere u srdce:)
No to je uhel pohledu .. ja si nemyslim, ze gladoatorstvi byl sport

Proste nemam rad to, kdyz jeden druheho vypne a jeste po nem skace jak "magor" ... po bezvladnem tele ... nemyslim, ze je to neco zdraveho a nemyslim, ze je to ukazka jeho umu ... nepovazuji za sportovni takove to "kopani do mrtvoli" (kdyz to prezenu). Naopak libi se mi, kdyz si nekdo nekoho zpracuje, udela ho a pak presne vi, kdy uz ten druhej zapas projel a necha ho byt ... i telo ma sve naroky a tohle uz mi prijde jako zbytecny hazard se zdravim! Jak jsem napsal, nemam nic proti tomu, kdyz je bitka na ulici ... situace je vyhrocena, neni zadne fair play ... nekdo ti napadne deti, zenu ... ok, ale do sportu dle meho vkusu tohle proste nepatri!!! Sport nam ma byt ku prospechu naseho zdravicka a ne o hazardovani s nim ... muj nazor!
Extrem: Kdyz se dva lidi dohodnou na tom, ze jeden druheho zabije ... a stane se, take nikdo neporusi pravidla, ale ja uz tomu nerikam sport ...
A nejde o reseni takovejch situaci sam jsem sel pri sebeobrane za hranice sportovniho klani, ale nebyl to sport, byla to sebeobrana a v tom ja vidim rozdil
A ted obecne k memu vnimani toho co je primerene (nemyslim ve vztahu k zakonu). Magor nebo clovek, ktery ma strach je zakernej ... vybouchanej frajer si te da pekne s jistou "noblesou" ... prave proto, ze si to ve sportu jakz takz muze dovolit ... preci jen idiot nerozlisuje mezi bojem o zivot a sportovnim klanim, ne?