RUNAR píše:Ty krávo, jeden 110 a druhej 115 kg to bude fakt heavy metál, ale já jsem z Karate zvyklej i na Death metál takže poho.
No, sice jsi mě trochu přecenil, ale nevadí... Co není může bejt...

RUNAR píše:Ty krávo, jeden 110 a druhej 115 kg to bude fakt heavy metál, ale já jsem z Karate zvyklej i na Death metál takže poho.
RUNAR píše:TongPo:
Tomu mají právě zabránit moji brazilští guardi Panda & Toman, který vás zlámou a pak udusí.
Jistit je bude ninja Emiel s foukačkou a jedovými šipkami, snad přivede i kámoše ze svého ninja klanu
masta_FN píše:RUNAR píše:TongPo:
Tomu mají právě zabránit moji brazilští guardi Panda & Toman, který vás zlámou a pak udusí.
Jistit je bude ninja Emiel s foukačkou a jedovými šipkami, snad přivede i kámoše ze svého ninja klanu
Především z Pandy mi už ted běhá mráz po zádech)
Toman píše:masta_FN píše:RUNAR píše:TongPo:
Především z Pandy mi už ted běhá mráz po zádech)
No Masto za normálních okolností bych se zasmál s Tebou ... ALE Panda se lepší a s lidma tvých rozměrů už má taky nějaký zkušenosti ... obzvlášť s jedním. Panda je především taktik a mistr šalamounských manévrů![]()
Má pekelný slamy kvůli kterejm si ho zvou do klipůRampage by záviděl
masta_FN píše:No jasan ale nejde o to co umí, vím že se dost zlepšil poslední dobou, ale je úsměvný brát si jako bodyguarda člověka co ukecává i mouchu aby si sedla jinam a on jí nemusel ublížit
pucmaz píše:Bych vas tam musel vsechny pozabijet![]()
TongPo píše:Franz píše:Tomkins napsal:Jednou někdo řekl: Každej boxer je nebezpečnej. Váhové kategorie existují jen proto, aby dva boxeři různé váhy nevypadali vedle sebe směšně. Asi to myslel tak, že je velký rozdíl mezi boxerem a "neboxerem", zatímco mezi dvěma boxery už je občas těžké rozhodnout o tom, kdo je lepší.
jj s tou nebezpečnosti sem rád že nejsem sám, můj švára, děsně chytrej dělal thaibox půl roku a když sme koukali na olimpijský ring, tak se smál boxerům do 48 kg a vejš, že vůbec to od nich nemůže bolet... vymluvit si to nenechal...
äsi si s ním zaspárujuJenže já ten příspěvek pro Ranaře myslel ironicky = sranda, víš? To co napsal Tomkins je totiž pěkná hovadina
Ono to i od těch lehoučkých boxerů teoreticky bolí (tedy jak koho), ale i když mohou mít špičkovou techniku, na KO nějaký těžký váhy to v 99% nestačí, přičemž ten například o nějakých 30 kg těžší boxer má takovou převahu v síle úderu, že toho lehčího prostě utluče. Zeptej se lukaskona - a že to je špičkovej profiboxer světový úrovně v lehké střední váze (do 71 kg), jestli by nastoupil do zápasu proti dobrýmu boxerovi těžký váhy, nebo dokonce supertíhy...
V rámci "přátelského" sparringu si ovšem spolu můžou "bouchnout" libovolné váhové kategorie, neboť se v takovém případě jede jen zlehka technicky.
luen píše:pucmaz píše:Bych vas tam musel vsechny pozabijet![]()
Tak to je motivace i pro me
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků