Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod RUNAR » úte 16. zář, 2008 11:49

Jinak aby někdo nehledal ten x-gym tak popíšu cestu:

Výstup na stanici metra Háje, jsou tam dva výstupy, dejte se tím s jezdícími schody.
Nahoře vyjděte východem vlevo,za východovými dveřmi zase vlevo takže vlastně jakoby zpátky takovou pavlačí ke schodům dolů, když se z pavlače budete dívat směrem do prava tak uvidíte nápis Sun solární studio a tam je x-gym.

No Ukrop&TongPo by radši v tom solárku měli zůstat a trochu se opálit, z ringu výjdou akurát tak celý modrý.

Jinak kolik lidí půjde na after párty? Asi by se hodila rezervačka.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » úte 16. zář, 2008 13:54

Runar: Migrény můžu potvrdit, mám to samé, a s migrénou bych si nešel bouchnout ani za nic. Já se dekuju jakmile přestávám vidět, to je podle mě na tom ten největší hnus :x
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » úte 16. zář, 2008 19:14

Tak definitivně na volume nepřijedu. Dnes jsem se dopajdal ze špitálu a břicho pošíté jak od švadleny. 3 týdny žádná fyzická námaha.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » úte 16. zář, 2008 19:32

ukropcany píše:Nechceš ocheckovať štichy? :wink:

Zatím ne, jsem rád, že jsou tam kde mají být. :D No už mě nikdo dlouho do špitálu nedostane, i když péče byla dobrá, ale nějak mě moc nenadchnul ten pocit po operaci, a to byla jen taková drbka.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » úte 16. zář, 2008 23:53

Cudles:
No takže jsi taky členem klubu? Co na to bereš?
U mě je nejlepší prevence dostatek tekutin, prostě veliká hydratace organismu hlavně před tréninkem, což ale znamená pít pořádně od rána i když jdu rubat až večer, chvilku trvá než se organismus zahydratuje.
Každej má spouštecí faktory trochu jiný ale hydratace je prospěšná pro každýho.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Termín

Příspěvekod lukaskon » stř 17. zář, 2008 7:13

Nazdar, dlouho jsem tu nebyl ... nějak nestíhám a nechce se mi to vše pročítat, pardón.
Už máme termín a místo srazu?
Lukáš Konečný
bývalý reprezentant ČR dnes profesionální boxer a částečně i trenér
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Termín

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 7:52

lukaskon píše:Nazdar, dlouho jsem tu nebyl ... nějak nestíhám a nechce se mi to vše pročítat, pardón.
Už máme termín a místo srazu?

Čau Lukáši, termín je v sobotu 4.10.2008 od cca 14:00, místo X gym v Praze 4 (Háje). Budeš mít čas se zúčastnit? :wink: Rád bych se zase na někom slabším rozcvičil... :twisted:

PS: Jak to vypadá s repete tvého titulového zápasu? Něco novýho?
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Já ti dám rozcvičil :-)

Příspěvekod lukaskon » stř 17. zář, 2008 9:31

Pokud přijdu tak si už docvičil!!!
Samozřejmě děkuju za info. Vypadá to zatím, že toho 4 bych mohl přijet. Ale není to nikdy stopro. Měl sem mít tu odvetu 18.10., ale z toho sešlo a vypadá to až na březen odhadem. Teď v pátek jedu za manažerem a měl bych se dozvědět další zápasový plán tak i dle toho se vyvrbí to setkání BU
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 10:48

RUNAR píše:Cudles:
No takže jsi taky členem klubu? Co na to bereš?
U mě je nejlepší prevence dostatek tekutin, prostě veliká hydratace organismu hlavně před tréninkem, což ale znamená pít pořádně od rána i když jdu rubat až večer, chvilku trvá než se organismus zahydratuje.
Každej má spouštecí faktory trochu jiný ale hydratace je prospěšná pro každýho.

Beru na to nějakej Rosemig co jsem dostal,ale na každýho zabírá jinej lék,takže většinou doktoři experimentujou. Ale zatím mi žádnej lék nezabral, takže to řeším tak, že jakmile začínám špatně vidět,jdu si lehnout a snažím se usnout. Když to zaspíš, tak po probuzení už to máš za sebou :) S tou hydratací,já piju hodně,a u sebe jsem ty spoušztěcí faktory nějak neobjevil,vždycky se to objevilo =uplně nečekaně, a nešlo z toho vyvodit co je spouštěcí faktor..
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 11:02

Cudles:
Tak to se máš když usneš, já ani náhodou, nakonec zebliju celej hajzl a trochu se mi uleví.
Každej člen klubu má migrény různě silný, mně zaberou akurát festový analgetika.

Je mi prostě při migréně tak blbě že nemám ani tužku :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Já ti dám rozcvičil :-)

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 11:45

lukaskon píše:Pokud přijdu tak si už docvičil!!!

Uh? Obrázek
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 12:12

ukropcany píše:TongVonPo - no... asi si si to trošku posral... :lol: :wink:

Si nemyslím, Lukáš je dobrák... :D Vždyť v minulosti mě dokonce i tak přátelsky oslovoval... Jak jen to bylo... Ty šmejde? :lol: :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

4 TongPo

Příspěvekod lukaskon » stř 17. zář, 2008 13:02

Chlapče na to zapomeň, to bylo tehdá ... ale teď jsem už úplně jinej člověk. Ten box mě strašně změnil, jsem krvelačný, pomstichtivý, se zabijáckejma instinktama. Do rukavic jsem si schoval podkovy a hřebíky a přibral jsem 40kg svalový hmoty :twisted: :P
Lukáš Konečný
www.profiboxing.cz
info@profiboxing.cz
lukaskon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 13:18

RUNAR píše:Cudles:
Tak to se máš když usneš, já ani náhodou, nakonec zebliju celej hajzl a trochu se mi uleví.
Každej člen klubu má migrény různě silný, mně zaberou akurát festový analgetika.

Je mi prostě při migréně tak blbě že nemám ani tužku :D

NO podařilo se usnout jen vzácně. A kolikrát bych se rád vyzvracel,protože to se ti pak vážně uleví. Já už na prášky kašlu,a vždycky to nějak přetrpím. To s tou tužkou jsem nepochopil ale to je jedno :lol: :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 13:39

Cudles:
Kurvahoši jsi viděl?
Tam chtěj po vožralým Polívkovi aby něco podepsal a on na to:
Mně je tak blbě že namám ani tužku. :D 8)

Jinak čtu odbornou literaturu a zkouším různý postupy a celkem se mi daří na to vyzrát.
Odhalit spouštěcí mechanismus je někdy těžký.Ale vždy tam je, jen to chce zapátrat, potraviny, spánek atd.
Je toho spousta.Ale to určitě znáš.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: 4 TongPo

Příspěvekod TongPo » stř 17. zář, 2008 13:45

lukaskon píše:Chlapče na to zapomeň, to bylo tehdá ... ale teď jsem už úplně jinej člověk. Ten box mě strašně změnil, jsem krvelačný, pomstichtivý, se zabijáckejma instinktama. Do rukavic jsem si schoval podkovy a hřebíky a přibral jsem 40kg svalový hmoty :twisted: :P

Věděl jsem, že ta změna jednou přijde, ty rány do hlavy se zákonitě musely časem projevit... :twisted: Podle tvý nový hmotnosti by to konečně mohl bejt vyrovnanej souboj... :twisted: :wink: Jinak podkovy používám běžně, ale to s hřebíkama ještě neznám, nějaká novinka od profíků? 8O A nemůže si toho divák nebo rozhodčí všimnout? :P
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 13:50

Ukropcany:Runar: jo hoši,ten film znám, viděl jsem ho několikrát, ale na tohle jsem si vážně nevzpomněl :oops: :lol:

Runar: Odborné literatury k tomuhle jsem ještě nějak moc nečetl,ale pustím se do toho jakmile budu mít čas...každopádně jsem si ověřil, že i při migréně se dokážu přemoct..než jsem odešel z vejšky, tak jsem několikrát smigrénou musel na zkoučku,zápočet, ši důleřitou přednášku...a to je teprve hnus,nemluvě o tom,že kvli tomu se ta migréna potom o pár hodin protáhne :x
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 14:17

Cudles:
Základní chyba: napsal jsi že něco neznáš, to tady NIKDY nepiš.

Tady všichni včechno znaj a všechno vědí, je to tady samej brouk pytlík :D , berušek ale pomálu což je blbý. :)
Ale je to tu libová legrace, 8) gamesy jsem nikdy nehrál tohle je totiž lepší.....taková reality show. :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » stř 17. zář, 2008 14:57

RUNAR: Tak já nemám problém to přiznat :) Jinak také se někdy divím rádoby odborným příspěvkům a odpovědím,ale jánemůžu moc kecat,sám na některé věci teprve přicházím :)
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 17. zář, 2008 15:26

Cudles:
Takhle by to nešlo chlape jeden :)
Tvař se tady jako že jsi učil lučního koníka hopsat a krtka chodbičky v zemi hrabošit a veverušku po větvích skákat a oříšky na zimu skladovat, opeřence křídli správně třepotat. :D 8)
®e si k tobě chodí FBI a CIA pro informace a rady a taky pentagon ti volá co s mezinárodní situací atd. :)
Kapiš?
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé