Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%

Celkem hlasů : 72

Příspěvekod cudles » čtv 18. zář, 2008 9:20

TongPo píše:
cudles píše:...Jinak si říkám,jestli místo toho bejt naštvanej že mi nevyšel minulý a ani tento sraz co bude, nebude lepší bejt nakonec rád...

Jo, někteří lidé mají prostě smůlu... :roll: Když se přiblíží konkrétní termín setkání bu.cz, tak jim do toho jako na potvoru vždycky něco vleze, jednou něco pracovního, pak zase zdraví... A oni pak píšou, jak je to hrozně sere, že nemůžou přijet a bla bla bla bla... :roll: Ale my opravdoví bouchači dávno víme, že tihle loseři nikdy nepřijedou, vždycky jim to nevyjde... :twisted:

Myslím si že ti nebude dělat problém najít si proč mi to nevyšlo minule,a proč ne teď. Minule to bylo kvůli nástupu na vysokou, a teď v době toho srazu budu v Británii,tak by mě zajímalo co v tom vydíš za výmluvy :?: Už nehodlám reagovat na podobné kecy,ať si myslí kdo chce co chce.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 9:33

Cudles:
Neber ty TongPovi hlášky tak vážně, chce tě vyprovokovat aby jsi přijel.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 9:36

Lukaskon:
Jsem slyšel že Pandu prý bolí zuby, asi víš co dělat že ano? 8)

Jinak tady byla diskuze na téma čemu všemu se říká Capák, čemu se tak říká podle tebe?
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » čtv 18. zář, 2008 10:04

RUNAR: Tu brotánii jsem si zařizoval už v srpnu, a bylo to výhodné,co se týče studia a práce tam. Ale to už jsem psal. Stejně jako jsem hned za tímhle napsal jestli se nedělají nějaké podobné menší srazy v jiném termínu :!: a na tohle mi nikdo neodpověděl. Takže vážně nemám náladu na jeho ironické řeči.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 10:16

TongPo:
Neser mýho kolegu migréňáka nebo ti ukážu jak dokáže bolet palice, migréna je hustá ale moje mawashi do řepy bolí o dost víc I PŘES KRYT :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 18. zář, 2008 10:28

Kmotr píše:Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam :?

Hlavně si pořiď vlastní bandáže. Pak ti někdo rukavice možná půjčí.[/i]
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 11:01

Kmotr píše:Jo a budou tam k zapůjčení rukavice???Nic takového nemam :?

Nechci ti do toho mluvit, ale jestli nejsi na rukavice VŮBEC zvyklej tak může pro tebe bejt ten sparring dost nepříjemnej.
No ale taky můžeš bejt v pohodě, nevím, taky jsem poprví v rukavicích hned bombil a šlo to fajn. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 18. zář, 2008 11:58

RUNAR píše:Nechci ti do toho mluvit, ale jestli nejsi na rukavice VŮBEC zvyklej tak může pro tebe bejt ten sparring dost nepříjemnej.

No, já teda už se těším. :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 18. zář, 2008 12:09

Chlapci..nebuďte hned vztahovační(Čudles :wink: ).....TongPo nemíří do těchhle vod......to směřovalo úplně,ale úplně jinam.... :twisted: -teda,alespoň myslím.... :lol: :lol:
Je tady,na BU.cz,hodně drsňáků a tlučhubů,kteří v okamžiku,kdy se "něco" koná,mizí....a měsíc/dva,dělají,že nejsou....
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 18. zář, 2008 13:17

Jendis píše:Chlapci..nebuďte hned vztahovační(Čudles :wink: ).....TongPo nemíří do těchhle vod......to směřovalo úplně,ale úplně jinam.... :twisted: -teda,alespoň myslím.... :lol: :lol:
Je tady,na BU.cz,hodně drsňáků a tlučhubů,kteří v okamžiku,kdy se "něco" koná,mizí....a měsíc/dva,dělají,že nejsou....

Samo, myslel jsem to obecně... Vždyť se tu fórum se zavedením tradice setkání bu.cz taky pěkně pročistilo... :wink:

®e se někdo hned ozval - jeho problém. :D

Ha! :idea: 8O Třeba ten někdo nemá čistý svědomí... Na vysokou se nastupuje v sobotu? :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » čtv 18. zář, 2008 13:23

RUNAR píše:TongPo:
Neser mýho kolegu migréňáka nebo ti ukážu jak dokáže bolet palice, migréna je hustá ale moje mawashi do řepy bolí o dost víc I PŘES KRYT :)

Ty neser hybridní karatisto! :lol: Nebo nebudu schválně držet minutu ticha na tvoji památku, až tě Ukrop utluče... :D

PS: Až na tebe dopadnou mý "kladiva" tak poznáš, že ta migréna není až tak strašná... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » čtv 18. zář, 2008 13:40

cudles - clovece, to chce klid a nohy v teple... nemusis hned vyskakovat jako certicek z krabicky :wink:

Kam jedes? Esli to teda neni tajny.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 14:33

TongPo:
Karate vznikalo mícháním více stylů a to je taky skvělý.
Ty jsi taky hybrid :D , asi víš jak vznikal box, je to hybrid(mix) více ingrediencí.
Můj styl je namíchanej kvůli boxerkám a pravidlům který jsou nutný pro konatktní sparring.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Boreas » čtv 18. zář, 2008 14:44

RUNAR: Když se to vezme do důsledku, tak hybrid je vlastně každý cvičenec BS/BU...
Klub nereálné sebeobrany
Boreas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 15:02

Boreas:
Přesně tak dalo by se říct že každý BU/BS je hybrid a je to tak podle mě správně.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 18. zář, 2008 15:23

RUNAR píše:Boreas:
Přesně tak dalo by se říct že každý BU/BS je hybrid a je to tak podle mě správně.

Jo. A vot tý doby, co děti znikaj ze dvou DNÁ, sme šicí hybridi. 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 15:40

jox píše:
RUNAR píše:Boreas:

Jo. A vot tý doby, co děti znikaj ze dvou DNÁ, sme šicí hybridi. 8)

Ale nespravedlivý je, že některý ženský se naroděj z velkýma kozama, ale my na tohle musíme makat v posilce :x
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 18. zář, 2008 16:08

RUNAR píše:Ale nespravedlivý je, že některý ženský se naroděj z velkýma kozama, ale my na tohle musíme makat v posilce :x

Nóóóóó, někomu stačí hodně papat a dopracuje se skoro k průměrný velikosti... :P
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 18. zář, 2008 16:20

jox píše:
RUNAR píše:Ale nespravedlivý je, že některý ženský se naroděj z velkýma kozama, ale my na tohle musíme makat v posilce :x

Nóóóóó, někomu stačí hodně papat a dopracuje se skoro k průměrný velikosti... :P

:D Taky tak toto lze.
Už jsem slyšel i o implantátech pro chlapy, aby to vypadalo že maj svaly.
Silikonový biceps, trapéz, či lýtko to musí bejt ale paráda.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » čtv 18. zář, 2008 16:46

TongPo píše:
Jendis píše:Chlapci..nebuďte hned vztahovační(Čudles :wink: ).....TongPo nemíří do těchhle vod......to směřovalo úplně,ale úplně jinam.... :twisted: -teda,alespoň myslím.... :lol: :lol:

Samo, myslel jsem to obecně... Vždyť se tu fórum se zavedením tradice setkání bu.cz taky pěkně pročistilo... :wink:

®e se někdo hned ozval - jeho problém. :D

Ha! :idea: 8O Třeba ten někdo nemá čistý svědomí... Na vysokou se nastupuje v sobotu? :twisted:

S tou vysokou jsem mluvil o minulém srazu, který byl tuším 24. září? Nepamatuji si co to byl za den, každopádně v ten den jsem měl buď zápis na vysokou,či první den. A nevidím důvod proč bych neměl mít čisté svědomí. Reagoval jsem tak, protože už když se dohadoval minulý sraz, byly podobné řeči. A za další, pokud si tady někdo myslí, že se jen vymlouvám, třeba ze strachu tam dojet, tak musím připomenout,jak už jsem tu někde psal, že o prázdninách jsme měli pár tréninků s jedním klukem co trénuje kickbox třetím rokem,a už od prvního tréninku jsem spárroval jak s ním, tak s ostatními co cvičili. Můj první opravdový sparring byl právě s tím kickboxerem, sice jsme zatím jeli jenom ruce,ale i tak jsem dostal pěknou nakládačku. Proto mě dokáže naštvat, když tu někdo začne psát o svědomí, a o looserech kteří stejně nepřijedou, v reakcích na mé příspěvky.

Gino: Letím v neděli, do Bournemouthu, 14 dní budu dopilovávat aj, zbytek cca do půlky ledna pracovat. A napevno pořítám s tím že tam budu i trénovat(záleží ale jakou budu mít pracovní dobu). Ale to už jsem tu psal,dokonce jsem dal odkaz na klub, kde bych tam rád trénoval, dával jsem to do fóra Muay thai.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé