To jsou věci...

obránce v klidu provedl svou techniku atd. Jen by mě zajímalo zda ten meč byl ostrý

RBR
Moderátor: Picard
Emiel píše:Zdravím.
Mám malý dotaz, ať nemusím zakládat zbytečně nový topic, tak ho hodím sem, stejně to patří do této kategorie
Uvažuji o koupi katany na tréninky. Rád bych aby byla kvalitní, ale nebroušená, protože s ostrou by se mohlo udělat bebí(alespoň větší než s nebroušenou)
Rád bych tedy aby se skloubila kvlaita s výhodnou cenou (Jako student nemám desetitisíce na vyhazování za zbraně) a dostpností.
Můžete mi tedy proadit, kde sehnat v čr katanu ,která se hend nerozviklá či jinak neznehodnotí a přitom je za kvalitní cenu?
RBR píše:
To jsou věci...Celá ukázka je podivná. Obránce v klidu nechá útočníka tasit meč a pak dělá nějakou sebeobranu. Útočník zaútočí tak, aby
obránce v klidu provedl svou techniku atd. Jen by mě zajímalo zda ten meč byl ostrý![]()
RBR
RBR píše:
To jsou věci...Celá ukázka je podivná. Obránce v klidu nechá útočníka tasit meč a pak dělá nějakou sebeobranu. Útočník zaútočí tak, aby
obránce v klidu provedl svou techniku atd. Jen by mě zajímalo zda ten meč byl ostrý![]()
RBR
ingwe píše:neberte divadlo tak vážně;) když se herci vznáší na jevišti ukotvení na lanech, taky nikdo nebere vážně že by fakt uměli lítat...
patrik píše:2RBR
Nemyslíš lidi kolem http://www.aikibudo.cz/uvod ?
Ty už fungují dooost dlouho a IMHO je to jediný článek ve FM, kterej odpovídá o čem píšeš.
Patrik
torao píše:Jo to budou asi kluci z Aikibudo, cvičí i Katori shinto ryu, ale ne úplně na plno, spíš jako doplňkovou disciplínu.
Jejich učitelem je Alain Flouquet 7.dan KSR Sugino dojo.
Pár těch lidí, ale cvičí i u nás v dojo Hatakeyama-ha.
Další dotazy?
Petr
RBR píše:Pěkné. Co to je za knihu, kterou všichni studujete?
patrik píše:RBR píše:Pěkné. Co to je za knihu, kterou všichni studujete?
Mno je to jedna z knížek, co si přivezl Vláďa s výkladem technik Musó šinden rjú a s různýma variantama. Takový "co by, kdyby". Doplnění výkladu o obrazový materiál, ale taky třeba názvi technik ve znacích a pod.
Patrik
Zpět na japonská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků