Setkání BU.cz vol.3

přátelské sparringy, praktická výměna zkušeností, testování dovedností, setkání, výzvy etc.

Dostaví se cvičenci Aikido či TaiJi???

Ano
20
28%
Ne
24
33%
Je mi to jedno
28
39%
 
Celkem hlasů : 72

Příspěvekod masta_FN » sob 18. říj, 2008 21:01

ukropcany píše:Mne je úplne jedno, či je to karate, alebo niečo iné. Proste jednotlivé BU si nie sú a nikdy nebudú rovné. Nedá sa porovnávať výkonnosť BU/BS, ktorých typickí adepti sa za posledných x desiatok rokov fyzicky nekonfrontovali (sebelepší dril/katu/aplikáciu nepovažujem za konfrontáciu) s (väčšinou) bojovými športami, kde sa ľudia šlahajú denne :idea: Otázka pravidiel je blbosť, pretože ak «a niekto rozštípe s pravidlami, tak ich uvoľnenie mu len pomôže. Kdežto ak niekto nevie ani trafiť, tak mu je voľnosť pravidiel na prd. Boxer sa zápasníkovi v klinči nebude nikdy rovnať, judista ak dostane šupu do ksichtu, tak sa poserie, proti šermiarovi je to už úplne v prdeli. A takto to môže pokračovať dokola. Proste ak vezmeš bežnú vzorky a tie porovnáš, tak je to jasné a nie je vôbec o čom diskutovať, proste nie sú si rovné :D Je to len výraz politickej korektnosti, ale to nie je moja parketa... :twisted: Myslím si, že nie je problém v tom, že ľudia berú svoje BU ako hobby. Problém je v tom, že mnohí majú kopec hustých rečí o lámaní väzu, ruky, nohy a neviem ešte akej súčiastky čo ale nemajú čím podložiť :D Keby sa chovali podľa toho aké majú miesto v potravinovom reťazci BU, tak by s tým nikto z kladív nemal problém... :twisted:


:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Vytesat do kamene :!: :!: :!: :!: :!: :!:
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 88
Registrován: úte 22. lis, 2005 0:00
Bydliště: Praha

 

Příspěvekod masta_FN » sob 18. říj, 2008 21:05

Ranaři, nechci ti brát iluze, ale to že si první kolo bylo remízové si myslíš jen ty a Ukrop, kterej ti zjevně chtěl udělat radost :)

Na tvým stylu bylo až moc vidět, že jedeš na náhodu, vysypeš kombo který ses naučil a celkem neřešíš jestli ses trefil, nebo kam to letělo. Ukrop tlačil a "lovil", bylo na něm vidět že "ví" že vyhraje, na tobě bylo vidět že "doufáš" že prohraješ jen na body... takhle se zápasy, dokonce ani kola nevyhrávaj.
masta_FN
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník
 
Příspěvky: 88
Registrován: úte 22. lis, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod TongPo » sob 18. říj, 2008 22:06

RUNAR píše:TongPo:

Jenom mi dost nesedí, když si ten duel neviděl(hlavně první kolo, to druhý už duel nebyl )a kecáš tu že Ukrop ťukal.
Neťukalo se...

Vypadá to, žes jako správnej karatista opět ovládl své hara = uklidnil se... :lol: Osobně jsem tam sice nebyl, ale jak napsal Ukrop výše, viděl jsem video onoho "titulového" zápasu. I když mi to u hybridního karatisty tak nějak neleze z huby, tak musím konstatovat, že ses oproti loňsku zlepšil, myslím tím ruce. Máš lepší pasivní i aktivní obranu a konečně už nebojuješ v záklonu, takže na soupeře dokážeš "vyjet" i rukama... :wink: Ale tímto končí pozitivní část mého komentáře! :twisted: Druhý kolo hodnotit nebudu, to nemá smysl. Co se týče prvního - Ukrop není žádnej zuřivej bijec, spíš takovej filozof, kterej než to rozjede, tak si soupeře nejdříve pořádně "okouká". To dělal i v tom prvním kole s tebou, asi chtěl vědět, jak na tom po tom roce seš... Jenže místo toho, aby to do tebe pak vysypal, odťukal to celý v tak vlažným nasazení, že se ani nezadejchal... :D Proto si taky z něj tady na fóru utahuju, že má moc měkký srdce a tak... :D Nehodlám tady polemizovat, kdo to první kolo vyhrál na body - ale ohledně srovnání projevu obou aktérů mám podobnej pocit, jako Masta...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
Uživatelský avatar
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 705
Registrován: pát 18. led, 2008 0:00

Příspěvekod player » sob 18. říj, 2008 22:32

Navrhuju pristi volume uskutecnit nekde v zastrcenem opustenem lomu, kde se bude merit bojeschopnost bez jakychkoli chranicu a pravidel, at se tyto pozdejsi polemiky stanou pouhou minulosti :twisted:
player
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1656
Registrován: stř 11. srp, 2004 23:00

Příspěvekod RUNAR » ned 19. říj, 2008 0:27

Ukrop jel první kolo tak jak si myslel že to bude nejlepší, kdyby mohl tak mě sundá což nějak nevyšlo.
Taky nemůžu argumentovat tak že jsem měl víc bombit a pustit se do toho víc a udělat támhleto jinak když jsem to neudělal.

Masta: já aspoň dojel nějaký kolo ale ty takovej dlouholetej thai boxer si nedojel ani jedno kolo prostě tě Ukrop JEDNOU podkopnul a už jsi nejel dál. Takže moc nevyskakuj :)

Jinak nevím na co reagujete, jaký byl náš duel s Ukropem všichni vědí.

Mluvil jsem o tom že je velká blbost a děravá logika usuzovat z duelu se mnou OBECNÝ ZÁVĚRY O STYLECH.
Jestli si myslíte že Ukrop vyhraje nějaký kolo na srazu hobby bouchačů
:) tak to říká něco více pak je to úsměvné.

Píšu znovu dejte mi někoho kdo trénoval MT od 11 do 16 let(jako já Karate) a od tý doby trénuje sám potom to bude porovnání ale opět bez OBECNÝ PLATNOSTI.
Jinak byl jsem ne trénincích MT a chytnul jsem na sparringy lidi co se nechytali ale nemám tak blbou logiku abych si myslel že TO PLATÍ OBECNĚ :roll: a dělal z toho ZÁVĚRY.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod Panda » ned 19. říj, 2008 0:40

player píše:Navrhuju pristi volume uskutecnit nekde v zastrcenem opustenem lomu, kde se bude merit bojeschopnost bez jakychkoli chranicu a pravidel, at se tyto pozdejsi polemiky stanou pouhou minulosti :twisted:


Bereš nášlapný miny? Protože jestli ne ty tak já určitě :wink:

Jinak nechápu proč lidi s kterýma sqěle vycházím a považuji je za svoje kamarády se pak tady na foru musí hádat, když přímo na setkání s nima byla taková sranda...:roll: :roll:...začínám věřit v tajemnou zlou sílu fóra.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1159
Registrován: pát 25. bře, 2005 0:00
Bydliště: Praha

Příspěvekod RUNAR » ned 19. říj, 2008 0:54

Panda:
Osobně problém nemám, o výsledku mýho duelu s Ukropem nelze jakkoliv diskutovat.

Problém vidím v tom že se tu lidi snažej tvrdit jak ťukal :D a nebo v tom že se tu dělaj velmi hloupý OBECNÝ závěry ze srazu HOBBY BOUCHAČŮ :)

Celý jsem to bral od začátku jako legraci......ale zas na politický žvásty reagovat musím.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod luen » ned 19. říj, 2008 1:16

player píše:Navrhuju pristi volume uskutecnit nekde v zastrcenem opustenem lomu, kde se bude merit bojeschopnost bez jakychkoli chranicu a pravidel, at se tyto pozdejsi polemiky stanou pouhou minulosti :twisted:


Ahoj, ja myslim, ze by se to tim nevyresilo ...

Koukam, ze jeste nechrnite, tak si dovolim napsat par svejch postrehu:

Bavime li se o ringu, tak kazdej, kdo cvici BU musi uznat, ze co tady padlo, je pravda! At se nam to libi a nebo ne ... proste v ringu kraluje ten, kdo na nej trenuje :!:

Jasne "omezeni, pravidla" ... atd., ale ruku na srdce, kdo z cvicencu BU nema sve hranice, kam az je schopen zajit? Neni snad i tohle omezeni a jakasi pravidla? Kdo se kdy na ulici pral tak, ze si dovolil uplne zapomenout na spolecenske normy, zakony ... byt na to v te chvili nemyslel, ale v podvedomi to mame vsichni. Celej zivot v tom vyrustame. Od malicka nas uci ridit se urcitym kodexem. Nekomu to jde lepe, nekdo je trosku asocial a jde mu to hure :lol: nebo spatne. Ale ti co to nemaji a jsou zviratka, bud bruci, nebo jsou v patrani a nebo se ustanovuji na kriminalce, ci jinde.

V jednom s tebou, ale souhlasim na realnou bitku nepotrebujes byt schopen odbouchat 5x3min. Da se fyza nahradit notnou davkou agrese/dravosti ... nesmis pak ale se souperem zapasit. Musis byt selma, ktera je na lovu a bez ohledu na nasledky sejmes svou obet ... a jsme zase u toho ... s tim musi mit normalni clovek problem.

Existuji dobra pravidla a spatna pravidla. Ja osobne povazuji thaiboxerska pravidla za dobra (jen mi tam schazi zapasniceni - ale to je pouze muj nazor a je dan tim, ze jsem zapasil drive nez se ucil bouchat).

Ten zapas nebudu komentovat. Jen bych si dovolil malou poznamku. Az kdyz je clovek schopnej vnimat a videt, jak moooc ho ten druhej setri, tak je pripravenej na to, aby ze sebou zacal cilene neco delat a ne nahodne na sobe pracoval. Ja si celkem dobre dovedu predstavit jak by vypadalo par zapasu s Michalem, kdyby od sameho zacatku slapal jako kun a pridal do toho lokty, kolena ... pak by to nebylo na kola, ale na vteriny :wink:

Nicmene mohu okomentovat svuj zapas s Michalem. Nastoupil jsem do 3 min. kola po nedolecenem zapalu prudusek a bylo mi jasne, ze po minute budu mit co delat s tim, abych se udrzel na nohach, protoze kdyz pali prudusnice jak v ohni, tak se neda dychat, branit ... natoz bouchat. Ale Michal me setril 8) A vlastne pinkal bez motivace jit si pro jiste vitezstvi ... on proste nezapasil, kdyz zaregistroval, ze potrebuju orazit, tak me nechal. Videl jsem vsechny jeho zapasy a ani v jednom netlacil na pilu ... Je to vice nez patrne z jeho prace loktu, kolen, klinchi ... Myslim, ze nikdo nemuze brat vazne sranda spickovani mezi nim a Tomasem. Celkem jsem se pobavil, kdyz mu Tomas rekl (doufam, ze ze srandy), ze ty jeho kolena a lokty ustal v pohode :wink:

Jen na okraj: Jako o zivot "bojuje" v tak pratelske atmosce jen loser, kterej absolutne necte situaci. Neverim, ze tam nekdo takovej byl a ze by nekdo pochyboval o tom jak by to dopadlo, kdyby ...

PS: jinak jsem vas dezinformoval az ze zeznamu jsem si vsimnul, ze se mi muj double uraz nestal po zapase s chabrim, ale tesne pred koncem prvniho kola :oops: :lol: Ale pohoda hoji se to ... uz lozim bez berlicek 8)

Jinak mi prave ted uz 2x volal nejakej pan a schanel se po nasem spolecnem "znamem" z tohoto serveru Vladikovi (momentalne galiloo). Ten jouda me zase nekde uvedl jako kontaktni osobu ...
Vlado jeste jednou to udelas, tak ti zajistim ustavni lecbu a necham te zbavit svepravnosti. Doufam, ze te najdou a vezme si te konecne do parady nejakej fundovanej psychiatr :!: :!: :!: Volal mi tvuj zamestnavatel ve 2:30 rano, ze mu breci tvoje maminka do telefonu ... Ja ji, ani tebe neznam, ale myslim, ze si tohle nezaslouzi ... co myslis :?: :?: :?: Udelej neco pro sebe a zacni to resit plz. :!: Tohle nemuze dobre dopadnout ...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
Uživatelský avatar
luen
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5187
Registrován: čtv 03. úno, 2005 0:00

Příspěvekod roza » ned 19. říj, 2008 8:02

Ahoj kucí,
hele,tak mě vám napadlo,jestli takovýhle furt řešení toho průběhu setkání - myslím tim konkrétní sparingy - neni trochu o hovně.
Mrzí mě,že se vytrácí ta pohoda,kterou si všichni pochvalovali.A taky by to mohlo zbytečně začít sklouzávat k řešení teoretických nesmyslů typu "co by kdyby...".
No ,ono už to vlastně sklouzlo..... :cry:

Ještě bych chápal,kdyby to řešili ti,co byli ukecáni aby přišli a zkusili to,přestože to pro ně není běžné,ale jinak......

Já bych třeba byl rád,kdyby se podobná setkání konala i dál a tohle tomu moc nepřispívá.Ne kvuli tomu,že bych si od toho sliboval nějaký obrovský přínos po stránce zkušeností a ani ne proto,abych se předváděl a získal si nehynoucí slávu.....Prostě se mi líbí ten nápad sejít se,zablbnout a pak si vožrat držky.... :wink:

Ukrop - já se ti nedivim,že reaguješ tak jak reaguješ....A i chápu všechny tvoje výroky,prostě jsi huba nevymáchaná :wink: ,.....ale víš jak to je,ti co vědí tak vědí,zbytku to nevysvětlíš......

Já bych to třeba neformuloval tak,že všichni co nepřišli jsou sráči......vim,jak to myslíš ale takhle napsaný to nevyznívá moc rozumně....a i když jsi to takhle přesně nenapsal,tak takhle přesně to vyznívá..... :wink:

RUNAR - prosim prosim,se vší úctou,vyser se už na to řešení......Nikdo jinej to tu neřeší,ti co tam byli tak si svůj obrázek udělali,ostatním to tu stejně nevysvětlíš.
Hlavně se zase nenasírej a nepiš mi ,že jsem opruzák,nebo blbec protože jsem nepochopil,že je to ve srandě.....Respektuju tvoje právo psát sem co chceš,akorát už to sradna není,dle reakcí ostatních......
Opravdu tě prosim a myslim to v dobrým.
Dik

PS:A nebo to tada uděláme tak,že si sem každej účastník dá seznam svých "ale kdybych..." a uvedl,na kolik procent ze soucitu jel s kým který kolo....
Takže já s tim rovnou začnu:
S nikým jsem nejel na víc než 5 procent,za soucitu samozřejmě,a kdybych chtěl ,tak bych vás všechny rozsekal do deseti vteřin.
Spokojený? :roll:
Tak ,RUNARe ,teď ty........
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 723
Registrován: čtv 20. bře, 2003 0:00
Bydliště: Komárov u Hořovic

Příspěvekod Jendis » ned 19. říj, 2008 8:21

si jen děláte kozy,ne????? Narovinu...budete-li v tom pokračovat,motivačka na nějaký ježdění někam je fuč....já vím,teď jsem nebyl-bohužel ne vlastní vinou a ani nejsem ten,na kterém to stálo.
Bavíme se tu ale o pohodě,o super setkáních a potom se tady rozjede tohle???? To se jděte bodnout....
Rozebírat tohle a támhleto....vždyť to může být každýmu u prde*e.....Ti,co tam byli,tak vědí a Ti co ne....maj peška.

Na 1.setkání BU.cz se zbraněma si se mnou docela dost vytřel pr*el Borek Belfín a celkem i Mac.....a co???Já byl rád,že se s nima můžu poměřit a docela dost jsem si odnesl,protože mi Borek stíhal říkat,kde a co dělám a proč si mne vychutnal.....pomrcasil jsem se tam skoro se všema,byl tam člověk,jak říká Ucrop,"na facku" a byli tam lidi,co uměj.....nikdo to ale neřeší....prostě jsem pospárovali,celkem i tvrdě-se zbraněma to na modřiny je.....a potom zůstali přáteli...a nikdo nic neřešil...jako DogBrothers......

Tak to zkuste,prosím,i tady.....vždyť jde opravdu o bobek. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod RUNAR » ned 19. říj, 2008 9:13

Ale no tak, i kdyby mě Ukrop sundal hned prvním kombem tak sem napíšu ®E TO NEMÁ OBECNOU PLATNOST.
Jak dopadl náš duel je jasný o tom NELZE DISKUTOVAT a dokonce bych souhlasil s tím že by Ukrop vyhrál i ti první kolo, protože TLAČIL a ©EL DOPŘEDU.
A vážně i kdyby mě hned sundal první ranou tak sem napíšu že z TOHO NELZE DĚLAT OBECNÝ ZÁVĚRY.
Píšu už po desáty spároval jsem na trénincích MT s klukama co se na mě nechytali a NENAPADLO MĚ PŘIJÍT DOMU LEHNOUT SI A ŘÍCT SI:
"Tý krávo já bych teda asi zmlátil všechny thai boxery na světě":D
NE, bylo mi JASNÝ že jsou i mnohem lepší borci se kterýma by to dopadlo jináč :)
Prostě jsem z toho nedělal naivní obecný závěry s celosvětovým dopadem :)

Ještě tedy jednou pro všechny ať mají klid:

DUEL S UKROPEM BYLO JEN PRVNÍ KOLO, DRUHÉ SE DUELEM NEDÁ NAZÝVAT :D
UKROP BY VYHRÁL I TO PRVNÍ KOLO PROTO®E TLAČIL A ©EL DOPŘEDU ZA ZÁSAHEM.

Podívejte pro mě je to fakt jen hobby a sem lezu jen proto že tu byla LEGRACE. Snad i z mých příspěvků je patrný že se sem chodím BAVIT :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod Jendis » ned 19. říj, 2008 9:18

RUNAR píše:
Podívejte pro mě je to fakt jen hobby a sem lezu jen proto že tu byla LEGRACE. Snad i z mých příspěvků je patrný že se sem chodím BAVIT :D


Už to právě jako legrace moc nevypadá,no offence.....tak to nech smrdět,prosím.....založ vlákno o setkání VOL4 a můžete se začít zase špičkovat.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod graver » ned 19. říj, 2008 9:19

roza píše:Já bych to třeba neformuloval tak,že všichni co nepřišli jsou sráči

No, no to až takhle snad ani nepadlo. Je xx příčin, proč někdo nepřišel - nemohl, nechtěl, nepotřeboval (třeba si své skills dokazuje s někým jiným a nemá důvod se někam trmácet jen proto, aby o tom přesvědčil ještě víc lidí)...
Sráč snad nemusí být ani ten, kdo je natolik přesvědčen, že mu to fungí, že se o tom odmítá ujistit v reálu - to je prostě jen bloud.
Sráč bude až ten, kdo *ví*, že mu to ani po xx letech nefungí, přesto, že to ví, tak ve virtuálu zmlátí každýho - a dá si dobrý pozor, aby na něho nenarazil v reálu.
Jinak ty assessmenty po setkání jsou asi celkem pochopitelné - jako po volbách. Kluci se pořád mají rádi a na příštím setkání si to zase graficky znázorní :wink:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod graver » ned 19. říj, 2008 9:22

Jendis píše:založ vlákno o setkání VOL4

Dobrý nápad - navrhuju dřív, než za rok :!:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
Uživatelský avatar
graver
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1778
Registrován: pon 22. srp, 2005 23:00
Bydliště: Brno

Příspěvekod roza » ned 19. říj, 2008 9:29

Ukrop - vim že neni žadné "keby".....a doufám že je to z mého příspěvku poznat.....
Tím spíš nechápu,proč tady na takovou debatu vůbec přistupuješ.
Já mám zájem se v budoucnu setkat na Volume 4 a víc se všema lidma a zablbnout třeba s Tomanem,Chrobim nebo Ginem,což jsme teď nestihli,a chci se potkat i s lidma z fora ,kteří letos nemohli přijít - s Jendisem,TongPo,a se spoustou dalších,kterým se tímto omlouvám,že mě v rychlosti nenapadli.Hlavně s tou drobnou blondýnkou s trojkama kozama a kladným vztahem k latexu a pryžovým hračkám.

Dost možná by to mohlo klapnout na příštím setkání a nebudu vás mít vůbec rád,když mi tu možnost poserete.... :evil: :wink:

PS:Neni obrusovač jako obrusovač :D
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 723
Registrován: čtv 20. bře, 2003 0:00
Bydliště: Komárov u Hořovic

Příspěvekod RUNAR » ned 19. říj, 2008 9:34

Jendis:
Vol.4 bude zas v pohodě, todle jsou jenom takový kecíky kolem, podle mě JE NENORMÁLNÍ když spolu lidi VE V©EM SOUHLASÍ, jasně že určitý věci vidíme JINÁČ ale tak to má asi bejt.

Mě příjde v pohodě že si NAROVINU napíšem jak to vidíme, vynadáme si a jedééééééééém dál :D
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 2841
Registrován: ned 07. říj, 2007 23:00

Příspěvekod Jendis » ned 19. říj, 2008 9:35

roza píše:Hlavně s tou drobnou blondýnkou s trojkama kozama a kladným vztahem k latexu a pryžovým hračkám.



V tomto případě bych nečekal na nějaké setkání BU.cz.... :wink: :lol: :lol: :twisted:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 5346
Registrován: úte 20. led, 2004 0:00
Bydliště: Jihlava

Příspěvekod player » ned 19. říj, 2008 16:11

roza píše:Ahoj kucí,
hele,tak mě vám napadlo,jestli takovýhle furt řešení toho průběhu setkání - myslím tim konkrétní sparingy - neni trochu o hovně.


JE! :D
player
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1656
Registrován: stř 11. srp, 2004 23:00

Příspěvekod jox » pon 20. říj, 2008 8:33

roza:
Ale Runar tu ten sparing přeci neřeší :lol:
Jen trochu Ucrop, a to jen proto, že ho k tomu postrčili jiní. Ale vypadá to, že o dělají oni, když se zapomene, co bylo na předchozích stránkách. :D
Je to dokolečka dokola jako v ňákym Havlově dramatu. Pokračujte hoši! 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1021
Registrován: pát 26. lis, 2004 0:00

Příspěvekod jox » pon 20. říj, 2008 8:40

Jendis píše:založ vlákno o setkání VOL4

Setkání VOLA (teda pardon, VOL4) je dobrý název, ale Setkání BÚ.vol.4 je furt lepší!
8)
Slibuju ti, že to vlákno založím i s anketou, až BÚ.vol.3 spadne pod obraz, a nikdo jiný to neudělá. :D
Naposledy upravil jox dne pon 20. říj, 2008 8:49, celkově upraveno 1
jox
mistr diskutér
mistr diskutér
 
Příspěvky: 1021
Registrován: pát 26. lis, 2004 0:00

PředchozíDalší

Zpět na přátelé a nepřátelé

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků

cron