Moderátor: Toman
F4ust píše:Real: nevykládej si to tak, že nerozumím wing chun (což je pravda), ale prozatím na mě působíš jako solidní idiot, no offence...
Real píše:Roza1: Chlapče,Ty si mi ale pekný kolík.Nerozumieš sa wingčunu a poučuješ.To čo si povedal vôbec nie je tak.Tomu ver, že je to aj bojová aplikácia.Môžeš sa s nimi brániť aj útočiť.Je to jednoduché a vôbec nie zlé.Ak by si cvičil wingčun pod mojim vedením, tak by si to vedel aj Ty.
Marvin: To záleží od toho KTO na Teba robí tie reťazové údery.Samozrejme ak ich niekto nemá ešte dostatočne namakané tak je to nič moc,no ak ich niekto vie,tak potom je to smršť!!!Ver mi.Ja by som na Teba spustil reťazáky a ak by si cez ne náhodou prerazil tak by som pokračoval lakťami a na záver by som «a chytil do klinču a ukolenoval do bezvedomia)) Čo hovoríš na môj super recept?A ešte niečo: Ak Ti ide na xicht smršť úderov,prvé čo urobíš je to, že si reflexívne začneš kryť hlavu.V opačnom prípade inkasuješ...
Hungga: Ja som v pohode,ďakujem za opýtanie.Prečo by mi mal niekto drtiť kulky?Ja seriem na také zápasy,bol to iba návrh na to, ak si niekto chce otestovať svoje schopnosti a doterajšie spôsoby zápasenia mu nestačia.Nič viac!
Real píše:Jirka „buzna“ z Prahy: Je lahke niekoho z niecoho obvinit.Ake konkretne argumenty mas na podlozenie svojho pochybneho dohadu o tom,ze nicomu nerozumiem???Co takeho hlupeho som napisal?To kde si ma citoval nie je ziadna hlupost.Ty asi poznas iba A, no ja som tam napisal aj B,viem toho viac,no ty si myslis,ze su to hluposti,ale si na omyle ty zmrd.Nemas proste tak hlboke vedomosti ako ja.
Thaiboxer: Takže Ta zaujima kto som ja a kto je moj ucitel?No to Ti teda neprezradim,
pretoze to nie je dolezite a nechcem aby tu niekto nieco o mne vedel.Thaiboxer, Ty chytrák jeden, keby si sa nahodou uracil pricestovat ku mne a okusit to,tak nebudem robit to co cakas,ale urobim nieco uplne ineho,a potom ked to prestanes ocakavat,tak to vtedy spustim,a pojdes k zemi(ak to este vobec bude potrebne).Wingčun je totiž to umením okamihu a bleskových pohybov.
Roza1: Sorry, no takych co ma chcu prechytracit ja nepotrebujem.Ty si uz spracovany mozocek,Teba uz neprerobi nikto.Ostan pri tom co robis...dobre pre mna,dobre pre Teba...
Hungga + Ukropcany: teoria s praxou uzko suvisia.Tu sa prejavujem ako teoretik no venujem sa aj praktickej stranke.Lenze to sa tuto neda,na to je forum,aby si tu ludia vymienali svoje nazory a pohlady na vec.Mam si snad zdigitalizovat video so svojim trenigom a poskytnut to vam?Prepacte páni,ale na to sa mozem vysrat,presne tak isto ako na vás a vaše pojebané názory...
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník