Moderátor: Makoto
Ugrasal píše:Srdce bojovníka mi opravdu nechybí, od té doby, co jsem před dvěma lety shlédl Rockyho se řídím mottem: Když už nemůžeš, tak přidej ! Chtěl jsem dojíždět do box klubu třeba o letních prázdninách abych se dozvěděl, jak na tom jsem a měl na to hodně času. Ze školy přijíždím po 16:00 a do box klubu je to třeba hodina tam a hodina zpátky, to mi něříkej, že to budu zvládat se studiem gymnázia, přičemž ten box klub vypadá na nejhorší kvalitu...
A k tomu chrániči. To jde vážně kombinovat s rovnátkama ? Myslím ty stříbrné dráty trčící několik mm před zuby, které nejdou sundat...
Ugrasal píše:ghekon: Nezjistil jsem to u koukání, ale po něm v tom sparingu, při cvičení atd. V autobuse mám problém udržet půl hodinky otevřené oči. A k těm základům, dostat po držce už umím, s kámošema jsme v létě sparovali s rukavicema 8oz bez chráničů půl hodiny v kuse, skončilo to, když jeden druhému natřikrát zlomil nos zvedákem![]()
Jinak bych mohl dojíždět do Zlína, o půl čtvrté bych byl tam (jel bych ze školy a ne z domu), a v sedm bych byl zpátky.
Jinak, jak dlouho a jak často se obyčejně trénuje v klubech a kolik to stojí peněz (průměrně) ? Vůbec se v tom neorijentuju.
ukropcany: Byl bych doma cca v 21:00 a to bych musel dělat školu a kdesi cosi. To jsou tak 4 hodiny. A to vstávám v 5:30
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků