To by som neriskoval, ani čierny pásik a traja kumpáni smradovi nepomohli...Yvan píše:Myslíš něco jako rekonstrukce případu, t.j. porvat se s tim důchodcem???
ukropcany píše:To by som neriskoval, ani čierny pásik a traja kumpáni smradovi nepomohli...
Yvan píše:Myslíš něco jako rekonstrukce případu, t.j. porvat se s tim důchodcem???
To určite... ale ono je to u nás tak, že jak keď idem s krpcami a so ženou, tak si ľudí strážim (pretože sú kreténi) a mám prudký bojový setup...RBR píše:To Ukrop: Stačilo když by ti napadl na mladého nebo manželku. To šlo dobré srdce stranou
RBR píše:To Graver: Neznáš toho karatistu?
RBR píše:Ty se důchodcům divíš, že jsou psycha
ukropcany píše:To určite... ale ono je to u nás tak, že jak keď idem s krpcami a so ženou, tak si ľudí strážim (pretože sú kreténi) a mám prudký bojový setup...RBR píše:To Ukrop: Stačilo když by ti napadl na mladého nebo manželku. To šlo dobré srdce stranoušpeciálne keď idem len s kočíkom, tak som ready okamžite skočiť do ksichtu hocikomu, kto by čo i len z nepozornosti niečo vyviedol... a čuduj sa svete, pozícia tela úplne stačí na to, aby sa Ti každý pratal z cesty...
No a keby už čosi, úsmev to doteraz vždy komfortne vyriešil...
graver píše:Nepsal jsem, že se divím, jen že (mnozí) jsou. Navíc jim chybí sebekontrola a nedokážou hodnotit. V situacích, které jsem zažil já, skoro vždy šlo o seniory v pokročilém disassembly módu a šli do toho po hlavě, bez ohledu na soupeře. Takhle po mně vyjel dědek, kterému se nelíbilo, že mi jeho pejsek nesměl pochat kalhoty. Držel mě pod krkem a napřahoval se k úderu. Všechno tak zpomaleně, že bych se s tím vyrovnal i já, ale vůbec jsem nevěděl, co dělat. Křehká konstituce, možná oběhové potíže... Něco mu zlomím (u starých lidí to může být fatální) nebo se mu kousne pumpa... Banální situace a jsem v base... Proto mám strach z těchto konfliktů - nikdy nevíš, jak to skončí. Třesoucí se troska nad hrobem... a pak najednou nůž... Psychické zábrany, pokud jde o ženy, děti a staříky, moc nemám - kdo napadne jiného, přestává být "hájenou zvěří" a stává se útočníkem.
Pokud jde o vlastní děti (i když už mám odrostlé), reaguju jako Ucrop (a asi jako skoro každý). Nehledám spravedlnost nebo vinu, jen řešení. Ostatní může počkat...
graver píše:...vždy šlo o seniory v pokročilém disassembly módu...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků