Moderátor: Makoto
Sinister píše:Oja: jen te chci varovat, aby jsi v BBC dole u tech slepic trval na svem, ze se tam chces jit podivat na dobu delsi deseti minut :-/ byl jsem se tam podivat pred ctrnacti dny a nejdriv sem ji musel dole ukecat, ze se chci jit podivat na trenink a po 15 minutach uz za mnou pribehla, kde jako jsem. Tak jsem se nedal odbit a vysvetlil ji, ze ze zahrivacky prdlajs poznam. Nakonec jsem chodit zacal (teda z casovych duvodu do pristiho tydne jenom k Rostovi), ale ty zensky dole (konkretne teda jedna) me uz za dobu tydne a pul stihla svym vystupovanim dvakrat otravit... mozna jsem moc zhejckanej z japonska, ale nejaka kultura k zakaznikovi by byt mela, kdyz za to platim takovy prachy![]()
jinak na treninku uz je to jina, u Rosti vladne vseobecna pohoda
Sinister píše:mirsv: hmm, ja si taky musel dost stat za svym... rekl bych, ze timhle BBC ztraci potencionalni klienty, ale co, to uz neni moje starost, aspon se tam nebudem tlacittakze pokud jsi nezacal chodit jinam, zkusil bych to znova
scout píše:nejvic mne pobavil ted citat od mika tysona v novym boxingu...nejspis z obhajoby u soudu.....nikoho jsem neznasilnil ale mne v zivote snad vojebali vsichni...![]()
..mike nebyl spatnej boxer ale svym naturalem se spis hodil jako vyberci vypalnyho pro mafii.....a se svyma eskapadama vratil povest normalnich kluku a boxeru co na sobe drou spatky do doby kameny....
Zpět na západní bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků