Moderátor: Toman
............uplne suhlasim...skoda ze ja kopnem tak akurat po rebraukropcany píše:Ja by som len dal do placu, že poznám ľudí, ktorí aj bez rozvičky kopnú highkick...a či je na ulicu vhodný? No ak má niekto ruky pri páse a ja tu nohu dvihnúť viem, tak nebudem kopať na pás, kde má ruky, ale do hlavy, nie
...aj keď, fajnovo rozkopaná ruka má tiež svoje čaro...
K0P píše:Ahojte všichni :) , mám dotaz je prostý ,jak trénovat kopy tak abych zastavil nohu asi v ůrovni hlavy (nebo výš) když to zkouším tak mi přijde ,že potřebuju větší flexibilitu v tříslách a na spodní straně stehen (ten sval bude asi hamstring?? ted fakt nevím :? ) cítím tam prostě odpor ,že už to dál nepude proto se chci zeptat jak na to abych vykopl co nejvýš ,asi to bude chtít strečink- tak po případně jaké cviky ,(suzukiho je stejně nejlepší fakt funguje :D ) .Dímy moc za váš čas.
Je to fakt jednoduchý. Dělej provazy, rozštěpy, strečing na spodní část páteře a kopej. Až tě budou permanentně bolet kyčle, je to v pohodě, víš že cvičíš správně. Cvič tak pár hodin denně (dokud budou fungovat kyčle), nejlépe každej den.
Senior píše:Je to fakt jednoduchý. Dělej provazy, rozštěpy, strečing na spodní část páteře a kopej. Až tě budou permanentně bolet kyčle, je to v pohodě, víš že cvičíš správně. Cvič tak pár hodin denně (dokud budou fungovat kyčle), nejlépe každej den.
Včelaři...člověče tohle mi skoro zní jako ironická rada jak si co nejrychleji zmršit kyčle a páteř... :?: :wink:
Senior
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník