Začínáte s kickboxem? Zkušenosti, postřehy, rady,...

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Příspěvekod Tomkins » pon 08. říj, 2007 12:53

Val píše:Phaia > kde trenujes ?

Taky mě to zajímá :D

4Ukropčany: Jasný, mně je to taky putna. A vlastně je to úplně jedno, tak co...
®ivot je fajn, jen lidi jsou svině...

One princip, any style (sorry - pride syndrom)
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod anomarox » pon 08. říj, 2007 18:43

ukropcany píše:
Tomkins píše:Takže těch tvejch 24 let je fakt pochybnejch.
Pozri, mne je srdečne jedno kedy začal. Na otázku kedy začal odpovedal 24. Či myslel 14 a len nevie po anglicky, to ja neviem... :idea: Bolo to v Prahe pred asi dvomi rokmi a počulo to na tom seminári aspoň 20 ľudí... ale ver mi, fakt sa o to s Tebou nebudem hádať... :idea: Je mi to fakt 4...

Ukropcany nepovidej ze si tomu cos napsal sam veril:-D 24 let !! Ono máte pravdu, že je to jedno, ale většinou si za svým názorem stojíš..takže kdo ví co jsi na tom semináři slyšel, jestli není třeba zdokonalit tvoji angličtinu :lol:
anomarox
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Phaia » pon 08. říj, 2007 19:41

Tomkins píše:

kosagym ,ale nijak se nepovazuju (ani snad nejsem povazovana) za clena =))
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod toddb » úte 09. říj, 2007 14:14

dutan píše:Myslíte že v mých 27 letech je pozdě začínat s kixboxem nebo thajským boxem??Díky za názory :wink:

Pozde neni nikdy, mne je 27 a s boxem jsem zacal pred ctvrt rokem. Bez problemu.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tomkins » úte 09. říj, 2007 18:58

Phaia píše:
Tomkins píše:

kosagym ,ale nijak se nepovazuju (ani snad nejsem povazovana) za clena =))

Proč si potom myslíš, že patříš mezi pokročilý? :wink:
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Phaia » úte 09. říj, 2007 19:30

Tomkins: tedka nejak nechapu tvoji reakci..ale nevadi..nikde jsem nepsala ze jse pokrocila..i kdyz tezko definovat, kdo je kdy pokrocilej..
klub od klubu se to lisi a kdyz obcas vidim kdo vsechno startuje na zavodech, tak obcas o tech skupinach pochybuju..tot muj nazor..
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dejv » sob 13. říj, 2007 9:21

Kosagym je nejlepší klub v Praze co se kickboxu týče.Má dobrý zazemí a trenéry,kteří ti to vysvětlí a připravý z tebe dobrého borce pokud teda se snažíte.Njraději mám Petra Kotíka tem mě vlastně naučil Kickbox.
Dejv
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Phaia » sob 13. říj, 2007 10:48

vsak jo, ja to tam mam rada..nerekla sem proti nim ani popel.. 8)
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Tomkins » sob 13. říj, 2007 13:05

Phaia píše:Tomkins: tedka nejak nechapu tvoji reakci..ale nevadi..nikde jsem nepsala ze jse pokrocila..i kdyz tezko definovat, kdo je kdy pokrocilej..
klub od klubu se to lisi a kdyz obcas vidim kdo vsechno startuje na zavodech, tak obcas o tech skupinach pochybuju..tot muj nazor..

Reagoval jsem na to, žes nejprve napsala, že nevíš, jestli v Aréně "nabiraji i pokrocily naborem" a pak jsi napsala, že trénuješ v Kosagymu, "ale nepovažuješ se a ani nejseš považována za člena". Tak jsem se jenom ptal, proč se řadíš mezi pokročilý, když se nemůžeš ani rozhodnout, jestli jseš členem nějakýho klubu... Nemyslel jsem to zle, ale přijde mi, že si to nějak moc bereš :wink:
®ivot je fajn, jen lidi jsou svině...

One princip, any style (sorry - pride syndrom)
Tomkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Phaia » sob 13. říj, 2007 15:16

Tomkins píše:
Phaia píše:Tomkins: tedka nejak nechapu tvoji reakci..ale nevadi..nikde jsem nepsala ze jse pokrocila..i kdyz tezko definovat, kdo je kdy pokrocilej..

Reagoval jsem na to, žes nejprve napsala, že nevíš, jestli v Aréně "nabiraji i pokrocily naborem" a pak jsi napsala, že trénuješ v Kosagymu, "ale nepovažuješ se a ani nejseš považována za člena". Tak jsem se jenom ptal, proč se řadíš mezi pokročilý, když se nemůžeš ani rozhodnout, jestli jseš členem nějakýho klubu... Nemyslel jsem to zle, ale přijde mi, že si to nějak moc bereš :wink:

tak ono OBECNE neznamena, ze kdyz nekam chodis, jses automaticky clen.byt treba trenujes 4x v tydnu..a jo dost veci si beru osobne, pac me na nich zalezi.. =)

ale radej bych se v tom nestourala....
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dejv » sob 13. říj, 2007 20:30

Já si myslim,že je jedno jestli jste členem nebo ne.Já nikdy nebyl členem protože jsem neměl prachy,ale i přesto,že nejsem členem se považuju za pokročilýho.
Dejv
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Phaia » sob 13. říj, 2007 21:13

Dejv píše:Já si myslim,že je jedno jestli jste členem nebo ne.Já nikdy nebyl členem protože jsem neměl prachy,ale i přesto,že nejsem členem se považuju za pokročilýho.

jak bys teda definoval "pokrocilyho"
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dejv » ned 14. říj, 2007 12:02

Tak podle mě se to dá definovat různýma způsoby: někdo to definuje podle
pásků,stupnů.
Nebo ti to prostě řekne trenér,nebo to poznáš tim,že když pak vedle tebe přijde nováček tak tam vidíš ten rozdíl.

Pro mě je pokročilej ten člověk který zvládá bezpečně základní techniky a
chodí do sparringů.
Dejv
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod wordsworth » ned 14. říj, 2007 20:18

Pro mě je pokročilý ten,co zvládá techniky a při sparingu s rozdivočelým nováčkem,nebo někým slabším se dovede ovládat.
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Phaia » pon 15. říj, 2007 17:17

wordsworth píše:Pro mě je pokročilý ten,co zvládá techniky a při sparingu s rozdivočelým nováčkem,nebo někým slabším se dovede ovládat.

tak to ja povazuju za samozrejmost se umet ovladat.. :wink: svoji prevahu si muze jit vybit na cigose, az nam zase vykradou barak.. :lol:
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Val » úte 16. říj, 2007 9:42

hele je mozny, ze proti sobe v kickboxu nastoupi v nejake soutezi kluk a holka ? jedna kocka mi to rekla a me to ted vrta hlavou
Val
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Phaia » úte 16. říj, 2007 11:05

Val píše:hele je mozny, ze proti sobe v kickboxu nastoupi v nejake soutezi kluk a holka ? jedna kocka mi to rekla a me to ted vrta hlavou

ne... :lol:
Phaia
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » úte 16. říj, 2007 14:42

Val píše:hele je mozny, ze proti sobe v kickboxu nastoupi v nejake soutezi kluk a holka ? jedna kocka mi to rekla a me to ted vrta hlavou

Já jsem to jednou zažil, bylo to na pořadatelích a na dívčině, pokud přijela na závody sama jako jediná holka organizátoři jí dali vybrat jestli chce rovnou první místo nebo jestli si chce zazávodit s klukama a ona řekla že raděj zazávodí s klukama. :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Val » úte 16. říj, 2007 16:33

Jo tak to dava smysl. btw Nechtel bych nastoupit proti zensky - kdyz clovek prohraje tak je za slabocha a kdyz vyhraje tak za chrapouna :D
Val
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TF » úte 16. říj, 2007 17:26

Panda píše:

Já jsem to jednou zažil, bylo to na pořadatelích a na dívčině, pokud přijela na závody sama jako jediná holka organizátoři jí dali vybrat jestli chce rovnou první místo nebo jestli si chce zazávodit s klukama a ona řekla že raděj zazávodí s klukama. :wink:

a jak dopadla? :wink:
TF
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...