Val píše:Phaia > kde trenujes ?
Taky mě to zajímá

4Ukropčany: Jasný, mně je to taky putna. A vlastně je to úplně jedno, tak co...
Moderátor: Toman
ukropcany píše:Pozri, mne je srdečne jedno kedy začal. Na otázku kedy začal odpovedal 24. Či myslel 14 a len nevie po anglicky, to ja neviem...Tomkins píše:Takže těch tvejch 24 let je fakt pochybnejch.Bolo to v Prahe pred asi dvomi rokmi a počulo to na tom seminári aspoň 20 ľudí... ale ver mi, fakt sa o to s Tebou nebudem hádať...
Je mi to fakt 4...
Tomkins píše:Val píše:Phaia > kde trenujes ?
Taky mě to zajímá![]()
dutan píše:Myslíte že v mých 27 letech je pozdě začínat s kixboxem nebo thajským boxem??Díky za názory
Phaia píše:Tomkins píše:Val píše:Phaia > kde trenujes ?
Taky mě to zajímá![]()
kosagym ,ale nijak se nepovazuju (ani snad nejsem povazovana) za clena =))
Phaia píše:Tomkins: tedka nejak nechapu tvoji reakci..ale nevadi..nikde jsem nepsala ze jse pokrocila..i kdyz tezko definovat, kdo je kdy pokrocilej..
klub od klubu se to lisi a kdyz obcas vidim kdo vsechno startuje na zavodech, tak obcas o tech skupinach pochybuju..tot muj nazor..
Tomkins píše:Phaia píše:Tomkins: tedka nejak nechapu tvoji reakci..ale nevadi..nikde jsem nepsala ze jse pokrocila..i kdyz tezko definovat, kdo je kdy pokrocilej..
klub od klubu se to lisi a kdyz obcas vidim kdo vsechno startuje na zavodech, tak obcas o tech skupinach pochybuju..tot muj nazor..
Reagoval jsem na to, žes nejprve napsala, že nevíš, jestli v Aréně "nabiraji i pokrocily naborem" a pak jsi napsala, že trénuješ v Kosagymu, "ale nepovažuješ se a ani nejseš považována za člena". Tak jsem se jenom ptal, proč se řadíš mezi pokročilý, když se nemůžeš ani rozhodnout, jestli jseš členem nějakýho klubu... Nemyslel jsem to zle, ale přijde mi, že si to nějak moc bereš
Dejv píše:Já si myslim,že je jedno jestli jste členem nebo ne.Já nikdy nebyl členem protože jsem neměl prachy,ale i přesto,že nejsem členem se považuju za pokročilýho.
wordsworth píše:Pro mě je pokročilý ten,co zvládá techniky a při sparingu s rozdivočelým nováčkem,nebo někým slabším se dovede ovládat.
Val píše:hele je mozny, ze proti sobe v kickboxu nastoupi v nejake soutezi kluk a holka ? jedna kocka mi to rekla a me to ted vrta hlavou
Panda píše:Val píše:hele je mozny, ze proti sobe v kickboxu nastoupi v nejake soutezi kluk a holka ? jedna kocka mi to rekla a me to ted vrta hlavou
Já jsem to jednou zažil, bylo to na pořadatelích a na dívčině, pokud přijela na závody sama jako jediná holka organizátoři jí dali vybrat jestli chce rovnou první místo nebo jestli si chce zazávodit s klukama a ona řekla že raděj zazávodí s klukama.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník