Tak mam tady jednu zasadni otazku kterou si uz asi 10 dni pokladam a doufam ze mi sni pomuzete

Urcite kazdej kdo z vas nekdy pricichl k nejakymu Bojovymu sportu zna
Chada Waterbury ,jednoho s nejlepsich treneru spickovych fighteru jako
Chuck Liddell nebo Fedor.
To co se nekdy objevuje v clankach od nej popira dosavadni treninkove metody ,ktere pouzivaly borci v minulosti a s kterymi,troufam si rict meli velike uspechy.
Neska bych chtel rozebrat jeho tvrzeni o behu!?Kazdy kdo kdy videl Rockyho nebo videl treninkova videa boxeru jako Mike urcite videl ze zaklad pro vsecko byl beh,obrovska kondicka ,srdce ktery pumpuje litry a litry krve .
Chad ale tvrdi ze behani na delsi trate s klasickou tepovou frekvenci 65-80% je na nic protoze ztracite silu kterou jak kazde at uz Thay boxer,Bjj ci jiny fighter 100% procentne potrebuje!
Rika ze preferuje kratri trate do 5-6 Km s vysokou Tepovou frekvenci ,pri ktere pry srdce vice pumpuje krev tudiz si zvykne na vyssi tepovou frekvenci v ringu a nestraci se sila diky tomu ze telo spali mene calorii a strati mene svalovych vlaken.
Ja osobne uz dlouhou dobu kvuli BS beham dlouhe trate a tohle jeho tvrzeni ,ktere ma vedecky dolozene ruznyma vyzkumama a ne nadarmo je to Chad me vcelku rozhazelo ,nic mene chtel bych vedet co si o tom mysli dalsi fighteri ,dikec vsem a Zdarec