luen píše:jeikob píše:...ale s něčím musím nesouhlasit. umnění tedy i film a i brakové umnění vždycky nějak reflektuje realitu a nějak s ní pracuje.jde o to to tam umnět najít a chtít. na druhou stranu omlouvám sem to nepatří.
luen píše:jeikob píše:...ale s něčím musím nesouhlasit. umnění tedy i film a i brakové umnění vždycky nějak reflektuje realitu a nějak s ní pracuje.jde o to to tam umnět najít a chtít. na druhou stranu omlouvám sem to nepatří.
No to teda nemusi a take nereflektujia toto si muzes dovolit tvrdit jen proto, ze realitu neznas a mas ji jen zprostredkovanou filmama a vypravenim jinych ...[/qu
a to není realita že když chce někdo umět kung fu či něco jiného ,musí najít někoho ,kdo ho to naučí ,a že musí vybbudovat základy a cvičit.jen jsem napsal že tahle myšlenka v těch filmech je jedna z hlavních co mi mrzí ,že mi píšete ty píšeš kraviny.ale co za kraviny to aby z vás člověk doloval a nakonec to je něco co je spíš z nepochopení jak jsem to napsal. já chápu a uznávám,že to sem nepatří. na druhou stranu to by člověk se nemohl bavit o ničem a ty diskuse by byli uplně strohý. navíc nepíšu tady hele ve filmech ti ukážou jak se bránit to sem nikdy nepsal.
Vranovsky píše:ghekon píše:Vranovsky: Zadna esej, muze to byt mistr zlatych trenyrek, ale kdyz nezna zem a zapas, tak mu ani DIM MAK nepomuze
Sorry,ale to je hodně zkreslenej pohled na věc.Zápas a zem...![]()
Ale každopádně je dobře že věříš tomu co děláš![]()
![]()
Pro spoustu lidí je zem až poslední možnost,přece se nebude chtít někdo matlat třeba na ulici na zemi...Proboha!!!
Už třeba jen kvůli tomu že by si ušpinil a třeba roztrhl věci a hlavně kvůli tomu že pokud těch lidí bude víc tak s jednim budeš na zemi a ostatní tě(pokud nebudeš superman kterej ho během sekundy uškrtí :lo)dokopou!!
Já mám rád údery a kopy,víc je podle mě pouze Politika
pavela píše: Nazdar Defendu,špatně čteš.Napsal jsem jasně: Proti pistoli,pokud není v rukou totálního debila, není obrana. jen TOTÁLNÍ DEBIL ti bude mířit pistolí zblízka na hlavu Proti idiotům kteří neumějí se zbraní zacházet se jistě bránit s nějakým procentem úspěšnosti dá. Já osobně jsem měl při praktické zkoušce úspěšnost (proti zkušenému střelci-poldovi ovšem dělajícímu ze sebe totálního debila) cca 70%. Ve 30% bych byl mrtvej i proti debilovi. Pokud si ovšem někdo myslí,že je možné se ubránit proti NE-debilovi s pistolí, tak jsem ochotem to s ním zkusit. I kdyby dotyčnému znásilňovali starou a dělal co může,i kdyby byl master MMA a já nevim čeho,bude na 100% mrtvej.Bohužel,pravda je krutá a scifi aikidisté ať se na mě nezlobí.Ta spoušť CZ vzor 75 je FAKT dost citlivá Rozumíme si? A co má bejt tenhle blábol? O tom,že všechno už tu bylo a tzv. modernisti jsou podvodníci,se raději nebudu vyjadřovat - protože to je nehorázná sračka týpka,který má velmi omezený pohled na věc (orientovaný jen jednostraně) Hele neser, já jsem taky slušný! je to právě NAOPAK! každý kdo tvrdí,že vymyslel něco nového,převratného, co tu ještě nebylo,je NEHORÁZNÁ SRAČKA TÝPKA.KTERÝ MÁ OMEZENÝ POHLED NA VĚC. Právě ten kdo NECHÁPE souvislosti je omezený... Sorry,je to tak.Místo nadávek mi radši řekni,CO TU TEDA NEBYLO? Znovu říkám,bavme se konkrétně. Tohle je k ničemu. Nebo když jsem teda omezený, odpověz na otázky za Marcela. Argumenty které uvedl jsem vyvrátil, řekni něco dalšího,co je nové a převratné a co tu ještě nebylo,OK? Rád uznám že se pletu...[/u]
luen píše:luen píše:jeikob píše:...ale s něčím musím nesouhlasit. umnění tedy i film a i brakové umnění vždycky nějak reflektuje realitu a nějak s ní pracuje.jde o to to tam umnět najít a chtít. na druhou stranu omlouvám sem to nepatří.
No to teda nemusi a take nereflektujia toto si muzes dovolit tvrdit jen proto, ze realitu neznas a mas ji jen zprostredkovanou filmama a vypravenim jinych ...[/qu
a to není realita že když chce někdo umět kung fu či něco jiného ,musí najít někoho ,kdo ho to naučí ,a že musí vybbudovat základy a cvičit.jen jsem napsal že tahle myšlenka v těch filmech je jedna z hlavních co mi mrzí ,že mi píšete ty píšeš kraviny.ale co za kraviny to aby z vás člověk doloval a nakonec to je něco co je spíš z nepochopení jak jsem to napsal. já chápu a uznávám,že to sem nepatří. na druhou stranu to by člověk se nemohl bavit o ničem a ty diskuse by byli uplně strohý. navíc nepíšu tady hele ve filmech ti ukážou jak se bránit to sem nikdy nepsal.
nechci byt osklivej, ale tezko vysvetlovat Steve Wonderovi barvy, ze? o cem se tady bavime? a co je proboha realneho resp. realistickeho na tom co jsi prave popsal ... copak nekdy slo ucit se a naucit neco od lamy, nebo preskocit zaklady a zacit od konce? pokuid nekdo nema v tomhle jasno, tak to neni tim, ze je nerealistickej, ale vul kubo ... timhle nikomu neporadis, chapes? bud ma rozum a nebo nema, bud vidi a nebo je slepej! ale realita poulicniho stretu je preci neco jineho ... tema neni o tom, ze je nekdo pako a uci se u lamy, tema tohoto vlakna je:
Účinná sebeobrana.
Takze sem porad nemotej nejakou pofiderni filmovou realitu. Mimochodem az vcera ses dozvedel, ze v zadnem filmu o wing chun, zadnej wing chun neni, vid? Jeste tedy budeme spolu diskutovat o realite ve filmech???
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků