AVSE, Bittner, Hodač, Heinrich Pfaff, Lee Yuen Tim

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Re: LEUNG TING WT Shit - video

Příspěvekod Yahoma » čtv 29. čer, 2006 1:12

vorech píše:B.L. byl skutečně jeden z prvních "Strkálistů", ale není to téma tohoto fóra!!!

Jelikož si Yahoma (Roman Bittner-AVSE), nevyzvedává "SZ", tak se ho pokusim zeptat veřejně, snad se tak odpovědi dočkám?! Moc bych si přál, kdyby skutečně odpověděl bez vytáček a kdyby mohl být co nejkonkrétnější a držel se tématu!!!

Ok, Romane, tak teď vážně a bez vášní!

1) Kdo je tedy tvůj sifu? L. Hodač, H. Pfaff, nebo Lee Yuen Tim? Z toho co jsi mi napsal v "SZ" jsem vydedukoval, že si dal baisi Lee Yuen Tim? V tom případě by L. Hodač nemohl zůstat tvůj sifu!!!??? Jen Sifu může přijmout baisi a jen od svého žáka!

2) Co je "Yong Tjun"? Má to být Yong Chun neboli wing chun? Ten přepis neodpovídá žádnému známému jazyku!? Koho a za jakým účelem napadlo takhle komolit čínštinu? Jaký má význam říkat resp. psát místo VČELA - FČJELA???

3) Jak sám píšeš "inčák" není na přerážení, proč to tedy Lee Yuen Tim dělá? Jak jsem pochopil z tvé korespondence, dokonce "často"?

4) H. Pfaff podle tebe nemodifikoval wt Leung Ting system? Tak od koho čerpal své znalosti, když se jinde neučil a na wt ztrávil více než 15 roků? Pokud se H. Pfaff učil u někoho jiného, ta u koho a jak dlouho???

5) Jak je možné, že jsi po třech dnech strávených u Lee Yuen Tim dostal certifikát na "dlouhou tyč"? A jestli se pletu, tak kolik dní jsi cvičil pod vedením Lee Yuen Tim než jsi získal certifikát o tom, že už dokonale umíš a zvládáš "dlouhou tyč"??? Nečeká nás doufám překvapení, že se rozhodneš ještě jednou v životě navštívit Lee Yuen Tim a dovézt si další canc papíru na to, že už dokonale zvládáš "Bart Cham Dao" (dvojté meče)???

6) Píšeš, že je "Yong Tjun" to nejlepší co jsi kdy viděl?! Co a kde jsi tedy viděl??? S kým, kdy a kde jsi konfrontoval své BU???

Romane ještě malé doplnění! Chtěl bych konkrétní odpovědi! Ne takové ty úskoky a povšechné nic neříkající fráze!!!(např. že tomu nerozumim, že to nechápu a nevidím věci v souvislostech!!!)

S pozdravem Petr Vořech

Seber se!!! To si myslíš, že sedím celej den jen u netu jako ty? Kdo se opovážil si nevyzvednout včas moji zprávu? SZ jsem Ti poslal a až potom jsem se kouknul sem a vidím co si sem dal zase za perlu. Už lituju, že jsem ti vůbec odepisoval. Až se naučíš chovat se slušně, tak dej vědět. Do tý doby Good Bye!
Roman Bittner
AVSE / Missing-Link Martial Arts Federation
www.Missing-Link.cz
www.SecuritySystem.cz
Yahoma
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...