vorech píše:B.L. byl skutečně jeden z prvních "Strkálistů", ale není to téma tohoto fóra!!!
Jelikož si Yahoma (Roman Bittner-AVSE), nevyzvedává "SZ", tak se ho pokusim zeptat veřejně, snad se tak odpovědi dočkám?! Moc bych si přál, kdyby skutečně odpověděl bez vytáček a kdyby mohl být co nejkonkrétnější a držel se tématu!!!
Ok, Romane, tak teď vážně a bez vášní!
1) Kdo je tedy tvůj sifu? L. Hodač, H. Pfaff, nebo Lee Yuen Tim? Z toho co jsi mi napsal v "SZ" jsem vydedukoval, že si dal baisi Lee Yuen Tim? V tom případě by L. Hodač nemohl zůstat tvůj sifu!!!??? Jen Sifu může přijmout baisi a jen od svého žáka!
2) Co je "Yong Tjun"? Má to být Yong Chun neboli wing chun? Ten přepis neodpovídá žádnému známému jazyku!? Koho a za jakým účelem napadlo takhle komolit čínštinu? Jaký má význam říkat resp. psát místo VČELA - FČJELA???
3) Jak sám píšeš "inčák" není na přerážení, proč to tedy Lee Yuen Tim dělá? Jak jsem pochopil z tvé korespondence, dokonce "často"?
4) H. Pfaff podle tebe nemodifikoval wt Leung Ting system? Tak od koho čerpal své znalosti, když se jinde neučil a na wt ztrávil více než 15 roků? Pokud se H. Pfaff učil u někoho jiného, ta u koho a jak dlouho???
5) Jak je možné, že jsi po třech dnech strávených u Lee Yuen Tim dostal certifikát na "dlouhou tyč"? A jestli se pletu, tak kolik dní jsi cvičil pod vedením Lee Yuen Tim než jsi získal certifikát o tom, že už dokonale umíš a zvládáš "dlouhou tyč"??? Nečeká nás doufám překvapení, že se rozhodneš ještě jednou v životě navštívit Lee Yuen Tim a dovézt si další canc papíru na to, že už dokonale zvládáš "Bart Cham Dao" (dvojté meče)???
6) Píšeš, že je "Yong Tjun" to nejlepší co jsi kdy viděl?! Co a kde jsi tedy viděl??? S kým, kdy a kde jsi konfrontoval své BU???
Romane ještě malé doplnění! Chtěl bych konkrétní odpovědi! Ne takové ty úskoky a povšechné nic neříkající fráze!!!(např. že tomu nerozumim, že to nechápu a nevidím věci v souvislostech!!!)
S pozdravem Petr Vořech
Seber se!!! To si myslíš, že sedím celej den jen u netu jako ty? Kdo se opovážil si nevyzvednout včas moji zprávu? SZ jsem Ti poslal a až potom jsem se kouknul sem a vidím co si sem dal zase za perlu. Už lituju, že jsem ti vůbec odepisoval. Až se naučíš chovat se slušně, tak dej vědět. Do tý doby Good Bye!