me to prekvapilo ,hodne...
 me to prekvapilo ,hodne...

ale vic fakt nic...zpovedni tajemstvi
 ale vic fakt nic...zpovedni tajemstvi  

ukropcany píše:Chjo... klasická infantilnosť...Naked_Snake píše:www.youtube.com/watch?v=KlmzsB553ro
 Co myslíte?
 Co myslíte?

Důvod já vidím za prvé v tom že málokterý aikidista umí zaútočit se silou a energií , a to se pak blbě cvičí, a pak, a to hlavně, v tom že na to aby to takhle fungovalo bys musel(samozřejmě jen zezačatku, pak už to přecházií do krve rychleji jak člověk chápe):
jednu techniku cvičit minimálně 14dní jednou denně hodinu v uvolněném režimu, jak ho znáš z tělocvičny jak si popisoval a následně alespoň měsíc jednou týdně jednu hodinu v pohybu s energií.JEDNU TECHNIKU!!

RainBows píše:Důvod já vidím za prvé v tom že málokterý aikidista umí zaútočit se silou a energií , a to se pak blbě cvičí, a pak, a to hlavně, v tom že na to aby to takhle fungovalo bys musel(samozřejmě jen zezačatku, pak už to přecházií do krve rychleji jak člověk chápe):
jednu techniku cvičit minimálně 14dní jednou denně hodinu v uvolněném režimu, jak ho znáš z tělocvičny jak si popisoval a následně alespoň měsíc jednou týdně jednu hodinu v pohybu s energií.JEDNU TECHNIKU!!
Pando můžeš mi to prosím přiblížit?docela si mě tím zaujal přijde mi to ,jako že kdyby u toho někdo vydržel ,tak by mu to aikido (myslel si aikido ?) kněčemu fakt bylo,možná by se i ubránil proti případné agresi.Jo a to v uvolněném režimu a pohybu s energií,můžeš mi to nějak jinak podat prosím,jinak sparring asi nepotřebuješ ne?Jinak díky,ten tvůj příspěvek mě hodně zaujal.

já se to učil kdisy taky, teď  občas jenom opakujeme nějaké techniky jelikož děláme více stylů a vzálemně to mícháme....to co se mě zalíbilo dělám vcelku v pohodě, ale nad některými technikami pak jen bádám jak to bylo
 já se to učil kdisy taky, teď  občas jenom opakujeme nějaké techniky jelikož děláme více stylů a vzálemně to mícháme....to co se mě zalíbilo dělám vcelku v pohodě, ale nad některými technikami pak jen bádám jak to bylo   
   něco jsem schopen použít i když bych si nejspíše vybral jiný způsob boje
 něco jsem schopen použít i když bych si nejspíše vybral jiný způsob boje   ale nastanou situace kdy to použít jde.....mě to tedy dalo dost jak už učení pádů, tak ten pohyb, vyhýbat se soupeři atd... všechno je k něčemu dobré, ale že bych se jenom tímhle ubránil to ne, to bych to musel pilovat o hodně více
 ale nastanou situace kdy to použít jde.....mě to tedy dalo dost jak už učení pádů, tak ten pohyb, vyhýbat se soupeři atd... všechno je k něčemu dobré, ale že bych se jenom tímhle ubránil to ne, to bych to musel pilovat o hodně více
 tak jsem ho jednou technikou z aikida sundal na zem šupl páku na ruku a už si hrát nechtěl
 tak jsem ho jednou technikou z aikida sundal na zem šupl páku na ruku a už si hrát nechtěl   
    a ručička ho bolela hodně dlouho. No ale jestlijsem to dělal tak jak se má to už si nepamatuju byl jsem troška opilej a on oproti mě taková sušenka takže využívat energije nebylo třeba a hlavně tam moc žádná nebyla když nevedl primárně útok....ale proti útočícímu bych todle rozhodně nedělal
 a ručička ho bolela hodně dlouho. No ale jestlijsem to dělal tak jak se má to už si nepamatuju byl jsem troška opilej a on oproti mě taková sušenka takže využívat energije nebylo třeba a hlavně tam moc žádná nebyla když nevedl primárně útok....ale proti útočícímu bych todle rozhodně nedělal   

a ani to není zárukou úspěchu ale co je že
 a ani to není zárukou úspěchu ale co je že   

.Protože mě přijde ,že trénink 2x týdně je dobrej ,ale když to člověk neopakuje doma (jako ve škole
 .Protože mě přijde ,že trénink 2x týdně je dobrej ,ale když to člověk neopakuje doma (jako ve škole   )tak se 2x týdenní trénink mine efektem.
 )tak se 2x týdenní trénink mine efektem.
 vždy ti to neco dá, ale není technika jako technika a situace nejdou předvídat a je plno různých faktorů ovlivňující situace....takže i když dobře zvládneš techniku nebudeš ji třeba moct aplikovat
 vždy ti to neco dá, ale není technika jako technika a situace nejdou předvídat a je plno různých faktorů ovlivňující situace....takže i když dobře zvládneš techniku nebudeš ji třeba moct aplikovat   trénovat a vnímat musíš vše okolo pak si zkusit v tělocvičně cvičně napadení když nebudeš vědět co "útočník" udělá a to se pak podivíš
 trénovat a vnímat musíš vše okolo pak si zkusit v tělocvičně cvičně napadení když nebudeš vědět co "útočník" udělá a to se pak podivíš   a budeš zas na začátku.....je to běh na dlouhou trať a to že budeš pilovat jednu techniku 14dní ti bude nanic když ji nebudeš moct použít....ale tím vůbec nemyslí, že je to špatně to vůbec ne, ale jen že to chce hodně času! trpělivosti a pochopit že né vždy ti to půmůže hospoda, mezi židlemi a stoly není, úzká chodba  není tělocvična kde máš prostor...)tok se na ulici také hodněličí od toho v tělocvičně...
 a budeš zas na začátku.....je to běh na dlouhou trať a to že budeš pilovat jednu techniku 14dní ti bude nanic když ji nebudeš moct použít....ale tím vůbec nemyslí, že je to špatně to vůbec ne, ale jen že to chce hodně času! trpělivosti a pochopit že né vždy ti to půmůže hospoda, mezi židlemi a stoly není, úzká chodba  není tělocvična kde máš prostor...)tok se na ulici také hodněličí od toho v tělocvičně...

Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků