Higen píše: ... filozofii státu Izrael respektive sionismu, který přinesl a přináší mnoha lidem velké útrapy. Ale to by bylo na velké statě ...
 Jestli na tvém podpisu něco je, tak jsem se právě stal nekonečně moudrým...

kjang píše:Higen píše: ... filozofii státu Izrael respektive sionismu, který přinesl a přináší mnoha lidem velké útrapy. Ale to by bylo na velké statě ...

kamiwaza píše:Tímto som to dokázal

http://www.your-krav-maga-expert.com/kr ... onism.html
Moshe Katz obdržel mimo jiné 4. dan KM od senseie Itaye Gila
http://www.your-krav-maga-expert.com/moshe-katz.html

reccol píše:Jasne, USA a Izrael jsou zlo, NWO je kruta realita, zidozednari v pozadi ovladaji cely soucasny svet a my vsichni jsme jen tupe ovce.
Jo a www.zvedavec.org je jedine nezkorumpovane a pravdomluvne medium u nas!
Tyhle lidi me vzdycky pobavej...

reccol píše:Jo a www.zvedavec.org je jedine nezkorumpovane a pravdomluvne medium u nas! Tyhle lidi me vzdycky pobavej...

reccol píše:Napriklad kvuli antisemitismu a uverejnovani clanku popirajicich holocaust.

reccol píše:Napriklad kvuli antisemitismu a uverejnovani clanku popirajicich holocaust.
 Tam ho skutečně označili popiračem holokaustu, to je fakt, na vlastní voči jsem to viděla
  Tam ho skutečně označili popiračem holokaustu, to je fakt, na vlastní voči jsem to viděla 

.....jezisi tak ty ses teda rozjel....cukrousi...graver píše:Higen: to si nevybereš - dneska je to samý spiknutí. KM je sionistický matrix, systema krycí buňka pro pašeráky kaviáru, karate ve skutečnosti ilegální organizace pro distribuci suši, sašimi a jiných omamných jedů, ČBU zakuklený kartel čínských padělatelů dětských kočárků, dnes nám na tréninku mistr vysvětloval použití C4 a mně padají z kapes rozbušky kudy chodím. Jediná šance je zabalit se do alobalu, vypnout elektriku a při svíčce číst Strážní věž.
Jestli někdo víte něco taky na x-boxery, tak to sem hoďte. Já jsem jen slyšel, že v boxovacích pytlech mají diamanty a ty rukavice nosí kvůli chronické mnohoprstosti, kterou na světech kolem Proximi Centauri trpí skoro každej.

.....
 .....
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků