Higen píše: ... filozofii státu Izrael respektive sionismu, který přinesl a přináší mnoha lidem velké útrapy. Ale to by bylo na velké statě ...
kjang píše:Higen píše: ... filozofii státu Izrael respektive sionismu, který přinesl a přináší mnoha lidem velké útrapy. Ale to by bylo na velké statě ...
Jestli na tvém podpisu něco je, tak jsem se právě stal nekonečně moudrým...
kamiwaza píše:Tímto som to dokázal![]()
![]()
![]()
http://www.your-krav-maga-expert.com/kr ... onism.html
Moshe Katz obdržel mimo jiné 4. dan KM od senseie Itaye Gila![]()
http://www.your-krav-maga-expert.com/moshe-katz.html
reccol píše:Jasne, USA a Izrael jsou zlo, NWO je kruta realita, zidozednari v pozadi ovladaji cely soucasny svet a my vsichni jsme jen tupe ovce.
Jo a www.zvedavec.org je jedine nezkorumpovane a pravdomluvne medium u nas!
Tyhle lidi me vzdycky pobavej...
reccol píše:Jo a www.zvedavec.org je jedine nezkorumpovane a pravdomluvne medium u nas! Tyhle lidi me vzdycky pobavej...
reccol píše:Napriklad kvuli antisemitismu a uverejnovani clanku popirajicich holocaust.
reccol píše:Napriklad kvuli antisemitismu a uverejnovani clanku popirajicich holocaust.
.....jezisi tak ty ses teda rozjel....cukrousi...graver píše:Higen: to si nevybereš - dneska je to samý spiknutí. KM je sionistický matrix, systema krycí buňka pro pašeráky kaviáru, karate ve skutečnosti ilegální organizace pro distribuci suši, sašimi a jiných omamných jedů, ČBU zakuklený kartel čínských padělatelů dětských kočárků, dnes nám na tréninku mistr vysvětloval použití C4 a mně padají z kapes rozbušky kudy chodím. Jediná šance je zabalit se do alobalu, vypnout elektriku a při svíčce číst Strážní věž.
Jestli někdo víte něco taky na x-boxery, tak to sem hoďte. Já jsem jen slyšel, že v boxovacích pytlech mají diamanty a ty rukavice nosí kvůli chronické mnohoprstosti, kterou na světech kolem Proximi Centauri trpí skoro každej.
Zpět na armádní a combat systémy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků