RUNAR píše:Luen:
Ty snad ani nečteš co jsem napsal, fakt reaguješ asi na někoho jiného.
Přesnost:
No já byl na dvou setkáních, na posledním jsem neviděl že by klucí od tebe byli přesnější než já, opravdu ne.
®e tu budeš citovat Ukropa a jeho legrácky o přesnosti mě nedojímá.
Podívej se na jekýkoliv zápas, olympiáda nebo profi, všude se promachuje, je to jasný když je soupeř šikula a nestojí jak panák.
Když promáchnu já tak je z toho hned argument.
Co víš o mým tréninku na pytli, přečti si moje příspěvky co jsem o svým tréninku na pytli napsal(kombinace a pohyb).
Nesouhlasíš s nimi?
Napiš věcně v kterých bodech.
Vím o pytlích dlouho, už na základní škole jsem bouchal do pytle, na Karate jsme jeli na lapy atd.
Mě překvapuje tvoje jasnovidectví, co všechno víš o mým tréninku v minulosti i v současnosti.
No a ruce jsem si nerozmlátil na pytlích, to opravdu ne, už jsem to psal asi desetkrát že to mám ze sparringů a jednoho full zápasu, a jedná se o klouby palců, což není seiken.Opravdu ne.
Jinak že je seiken k ničemu je opět omyl jak stodola, že někomu něco nešlape, neznamená že to nefunguje, někomu nefungujou rány pěstí do ksichtu no.
Seiken je velmi silná zbraň, samozřejmě že ne jediná.
Nebo tvrdíš že úder silnou částí sevřený pěsti je "z hola k ničemu"?

Tome, ale ze se promachne, nebo mine je dano treba tim, ze se ti lide hybou necvici "mrtve-staticke" BU

Kluci z mgw na tom setkani cvicli jen rok sparing u nas ve skole a vice jak polovinu toho casu jsme makali na fyze (ale je poctive, ze pred tim uz cvicili [taekwon do, wt, jedn box - ale tomu vypadavalo rameno]) ... nekteri se uz zlepsili ... mimochodem ja to nepsal ve smyslu, ze jsi nesikovnej, neco neumis atd ... je to prirozenej proces, kterym si prochazi kazdej, kdo se na to da
Presnosti uderu jsem nemyslel jen presnost zasahovani, ale predevsim to ... aby uder byl presne veden po celou drahu dopadu ... Musi se jakoby "drzet ve stope" a ne, ze se v kombinacy u druheho uderu rozplizne smer jeho sily a ze se u nej clovek totalne rozstreli ... coz je problem prave ABU

To totiz maji z tech statickejch (mrtvejch) drilu, cviku, aplikaci ... resp. z toho, ze to cvici jen takto!
Jak jsem napsal, ja nepocitam bouchani se o pytel za cviceni na nem ... nedavno jsme se tady treba bavili o bouchani do pytle u B.L. nekdo tomu take rika bouchani do pytle - ja ne ... ac jsem take takhle kdysi bouchal, protoze jsem si myslel, ze se k tomu staci postavit a proste bouchat

Opak je pravdou
O tvem treninku nic nevim a jen jsem dedukoval z toho co jsem videl. Verim, ze ses zlepsil a sam se na to prijdu podivat ... mimochodem pokud budou stacit sily, muzeme klido pospasovat na setkani3

Ale o bouchani do pytle na karacu a jejich lapovackach vim sve a ne jen z jednoho klubu ... jestli je to uz dnes nekde lepsi ... jen dobre a sam jsem tomu uprimne rad!!!
O seiken jsem nepsal, ze je k nicemu, ale je k nicemu si na nem ulitavat

a mimochodem, jsou ruzne udery a ne kazdej musi bodat, nektere jsou schvalne maznute (capaky) ... vis, co se presnosti tyka ... nejde preci jen o schopnost se opakovane trefit do nejakeho mista ... jde o nacasovani, lamani rytmu, distanc ... to vsechno dela uder presnym ... presnost neni meritelna pouze na cm dvojrozmerne placate plochy
Vazne to neber jako nejake rypani, nehledej v tom neco k podrazdeni ... jen konstatuji
Jinak ano klidne bychom to mohli postavit, tak ... ze za urcitych okolnosti je bouchani dvouma kloubama pesti zhola k nicemu a povede jen k urazu ... da se to resit i jinak, nez jen tim, ze si na teto uderove plose budu treba uletavat a resit pak jen to, aby byla co nejtvrdsi v domeni, ze vse musim zasahnout pesti ... ja jdu radeji na klince a zapaseni, rad hlavickuji atd ... ale to uz jsem od tematu ...
Doufam, ze uz jsem napsal srozumitelneji, co tim myslim