posilovat?

tchaj-ťi, čchi-kung, meditace, filosofie, náboženství, kultura...

Moderátor: PC

Příspěvekod pm » sob 04. srp, 2012 14:59

precti si ty clanky Jendis, a kasli na sklapovacky, pro bricho to udela nula cela prd, a zada zacnou bolet, to mi ver
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 04. srp, 2012 15:00

prostuduju a kdyžtak svá cvičení pozměním.

EDIT -

jo a svaly na zadku posiluju jízdou na koloběžce. 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 04. srp, 2012 15:03

za cvico ti nadavat nebudu, ale za kupovani toho barevnyho katalogu Maslo a Fikus nebo jak se to jmenuje jo, smarja, dyk to jsou nesmysly, vsechny tyhle casaky patri firmam se suplementama, na fotkach jsou frajeri na roidech atd., nove treninkove programy jsou k smichu, nebrat, necist, studuj klasiky jako Saxon, Liederman, Hoffman apod., old-school silaky z dob pred roidama, strojema a Total Gymem. a na hezky babovky jsou jiny, lepsi magaziny :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 04. srp, 2012 15:26

No dobře no....tak nebrblej.... :lol:

Hele, třeba teď, v posledním čísle, je spousta příběhů lidí, kteří se s nimi rozhodli cvičit a dát do formy. A stojí to za to......inspirujou.......podporujou....

Všichni nejedou na steroidech......amatéři a lidi, co cvičej pro sebe, tyhle srágory nepotřebujou a nepoužívaj. A právě tihle lidi, tyhle příběhy....to mne inspiruje. Jde to...jídelníček, cvičení.....JDE TO. Jenom svojí dietou jsem shodil 17 Kg. Na jednu stranu se není co divit, slinivková dieta je jedna z nejtvrdších, ne-li vůbec nejtvrdší. Na druhou stranu jsem díky cvičení nepřišel o tolik hmoty......kluci mne viděli ( třeba Naia, Bizon, Kanec a další ).....pupíček mám pořád ( měl jsem ho od narození), ale ..... :wink:

S tím, čeho jsem schopen, jsem ve svém stavu docela spokojenej. Ještě chci začít běhat, ale k tomu se odhodlávám. Běhání jsem odmalinka nesnášel a mám z toho obavy......ale na kardio a fýzu není nic lepšího. Zatím to "šidím" chůzí, ostrou......ale stejně do toho půjdu.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 04. srp, 2012 15:52

znas me, jsem radikal a morous :-) uz mlcim
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » sob 04. srp, 2012 16:16

Já vím, v poho...však se spolu vždycky nějak domluvíme :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Sed/Lehy

Příspěvekod Sante » sob 04. srp, 2012 21:44

Taky si myslim, že Muscle & Fitness si lidi koupujou hlavně kvůli motivaci a případně tipům na stravu.

A co se týče sedů/lehů, tak je cvičej (jako jeden z mnoha cviků na břicho) ve všech Thai boxerskejch gymech, co sem zatim byl (i např. Hanuman) a tam snad vědí po létech praxe, co funguje.
Sante
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » ned 05. srp, 2012 6:32

Jo, tipy na stravu jsou taky fajn. Já si to musím ještě upravovat, protože nesmím moc tuky, smažené, restované......skoro žádnou zeleninu atdatd.
Nebo, něco jo....ono o slinivkové dietě se toho až tak neví, ani nutriční sestry a odborníci mi nejsou schopni poradit, co jíst a co ne. Každej člověk je originál a slinivku, jak je jednou nabořená, může podráždit cokoliv. Třeba i moc studený ( nebo horký ) nápoj.
Mám ale tu "výhodu", že když sním něco, co nesmím ( ve smyslu nové potraviny, kterou zařadím do jídelníčku - ne to, že zhřeším třeba hamburgerem ) poznám to do pěti minut. Místo záchvatu slinivky se mi vzbouří žaludek a ....... někdy si připadám jak bulimik, ale beru to z té lepší stránky. Než skončit na tejden ve špitále na kapačkách ( to je to jediné, co se se slinivkou dělá, na to nejsou ani léky....prolejvaj vás kapačkama, spousta tekutiny- je to vomrsk, naposledy už jsem byl tak zoufalej, že jsem počítal, kolik kapek je v té litrové flašce - a dávaj vám injekce proti bolesti ( když vás chytne slinivka, je to něco strašlivýho. Myslel jsem, že jsem už na bolesti zvyklej ( říká se, že klouby a zuby jsou to nejhorší - NENÍ TO PRAVDA ) - ale to, co jsem si zažil u slinivky, škoda slov. Nepomůže vám ani pozice plodu, žádná úleva ), to teda raději tohle. Ale už mám jídelníček vcelku vychytanej.......kvalitní šunka, těstoviny, ze zeleniny mrkev a celer + oloupaná a odsemínkovaná rajčata, ledový salát, rukola , oloupaná jablka a hrušky, nízkotučný sýr, libové maso na vodě, vývary a tak.
Když jsem zjistil, že třeba blbej banán musím okrájet, abych nejedl ten střed, kde jsou malá semínka, která mi vaděj, málem mne mrsklo .

Tohle je moje nejčastější jídlo - silný vývar z kvalitního masa, zelenina, nudle a navrch trochu zeleného.

Obrázek

Tak, ale už jsem asi OT - k tématu to ale asi trošku patří a jen vysvětluju,jak jsem na tom.......a strava jde s posilováním ruku v ruce.

EDIT - vláknina, chybí mi vláknina, hrozně. Naháním to mladým ječmenem a chlorellou + si asi budu muset koupit nějaké doplňky stravy.
Za tipy budu moc vděčný.....
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 05. srp, 2012 8:29

A už je to tu zase, je to furt dokola, hlavně doufám že nikdo nebude takovej blb aby věřil tomu že svaly nařachaných monster z posiloven nemaj žádnou funkci, to by potom mohl jít a zkusit zmlátit ty svaláky co jsou ve většině podniků na dveřích, ale doufám že nikdo není až takhle blbej.Jo lidi prostě potřebujou mít pocit že dělaj něco lepšího a účinějšího ale když dojde na konfrontaci tak couvaj.Lol.

To že jsou mezi svalovcema blbý hovádka co si myslej že jim patří svět je pravda ale takový jsou i v ostatních sportech, že berou anabolika, jasně berou, ale takový jsou ve většině sportů.
Naposledy upravil RUNAR dne ned 05. srp, 2012 8:52, celkově upraveno 1
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. srp, 2012 8:49

To jsem si ani nedovolil říct, Runare....mne zajímá cvičení pro mne, nic víc.
Hele, Ty máš taky přehled, vcelku slušnej, takže jestli bys pro mne měl nějaký tip, sem s ním..... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 05. srp, 2012 8:56

To jsem opravdu nepsal vůbec Tobě Jendis, píšu to obecně.
Jinak tu vlákninu snad seženeš i jako samostatnej doplněk stravy, a je jí hodně v ovesných vločkách a v luštěninách, ale nevím jakej máš předpis diety.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. srp, 2012 9:03

Vločky a luštěniny právě nesmím ( vločky - slupky ( mohu maximálně vývar z vloček ) a luštěniny nadýmaj, na slinivku mor). Proto jedu na mladým ječmenu a chlorelle......a koukal jsem, že dělaj doplňky čistě s vlákninou.....třeba produkty DM drogerie markt. Teď z hlavy nedám název.......
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 05. srp, 2012 9:13

Jasně, ještě jednou se omlouvám, ten post opravdu nesměřoval na Tebe.

co tohle? http://www.naturmedica.cz/Vlaknina/Vlaknina-rozpustna-ASP-100g?campaign=heureka

Ono tý vlákniny je spousta druhů z různých zdrojů, radši asi prober s lékařem, abych nedoporučil něco špatnýho.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. srp, 2012 9:17

V pohodě....já jen doupřesnil. Však nemáme důvod jít do sebe, ne ?! :wink: :)

Cením si Tvé snahy poradit...juknu na to a proberu.....jak jsem psal, jdu teď v úterý na gastro, hodlám s felčarkou probrat víc věcí......optám se i na toto.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 05. srp, 2012 9:26

Jasný, pohoda.Nechť se Ti to zdravíčko vylepší přeju.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. srp, 2012 9:33

Dík, chlape :)

Ještě, for all.....můj bráška přísahá na tohle, má to doma.......taky o tom uvažuju. Objevil to na misích v Afghánu, při kontaktu s klukama z US Marines .

http://www.aktin.cz/clanek/1566-trx-pos ... sny-system
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » ned 05. srp, 2012 10:01

TRX je fajn, taky jsem domů pořídil a spokojenost na rozdílnost oproti jiným se zeptej Naia ten s tím zkušenosti má a jistě i PM a další.

Jinak pokud bys opravdu chtěl pořídit tak ber klidně Multitrainer inSPORTline, je to kopie TRX za poněkud jiné peníze a řekl bych srovnatelná, ten mám doma a origo jsem zkoušel jinde. Co jsem si předtím zjšťoval od tech co jej mají tak jsou s ním všichni spokojení a od člověka co je prodávají tak reklamace nejsou... je i jedna ještě o něco levnější kopie, která prý vypadá podobně, ale to už nebyl moc rozdíl měl jsem na něj slevu a zkušenosti s ním jsem nedopátral...
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. srp, 2012 10:28

mně nejde až tak o prachy ( za kvalitu se platí, to je jasný ), mně jde o to, jestli to za něco stojí. Což asi jo, jak Tě tak čtu.
Jsem výdělečně činnej, nemám problém s tím něco zaplatit, je - li to třeba. Počkám, jestli se tu nevyjádří další...a potom, kdyžtak, zakoupím.....jak jsem psal, bráška na to přísahá.......
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cohen » ned 05. srp, 2012 17:21

Zenske vzpieranie, to je kvalitka! :?
cohen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » ned 05. srp, 2012 19:05

TRX - super!